söndag

klockan är strax halv 11 och hör och häpna, solen kikar fram! shit det var längesen, och ganska efterlängtat och behövt nu efter regn blåst och mörker som sveriges underbara vinter har gett oss. wei, sol. då kan dagen förmodligen inte bli dålig, med en sån här start. jag har precis käkat en banan och druckit lite te och ska strax ta tag i dagens göro-grejer. jag ska försöka ta mig till någon affär där de kan tänkas sälja stora plastlådor. jag behöver organisera lite och alltså behöver jag någon sorts förvaring. det är punkt numero uno. efter det blir det en långpromenad. det hade jag faktiskt lovat mig själv, att "regnar det inte imorgon blir det en fetpromenad" så alltså, en långpromenad it is. kanske tar jag mig i kragen och städar lite också. kanske. helst skulle jag vilja att stan är öppen ett par timmar också. men tyvärr går inte butikerna efter mitt tycke, så det är stängt, hur mycket jag än vill att det ska vara öppet. suck. men kanske en lagom sväng till krhamn. där finns det garanterat stora lådor. dit får det bli.

angående nyår är det fortfarande blankt. betty är helt klart nice, dit vill jag. men sen efteråt är det kluriga. var ska vi ta vägen? satin skulle säkert vara okej, men det är förmodligen redan slutsålt. sen är det stor risk att det finns en och annan person där som jag helst av allt slipper fira mitt nyår med. idag ska bobby tala med magnus, så smida lite planer där måntro? kanske. jag behöver inget jättefancy, ingen fetfest. jag vill bara ha klänning på mig. thats all. sen om det blir ölspel eller finlir hela kvällen kvittar faktiskt. klänning. det är allt.

nu har jag suttit bort lagom tid här for now. sola, promenera, införskaffa, städa. dagens fullspäckade schema. för att inte vara ironiskt så kanske inte fullt så fullspäckat. planerar att hinna med åtminstone två saker till, hah. kanske är det dags att jag knåpar ihop ett nytt brev. det var längesen nu. och jag har ett liggandes som väntar på att bli svarat på, skulle jag tippa.

kärlek,
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback