tjat

gah! jag fryser överallt just nu. håret är fortfarande blött efter duschen vilket resulterar i ett nerkylt huvud. jag har precis tagit på mig favoritsockorna. stickade tjocka gräddvita. härligaste, men har hittills itne hunnit ge mig värme i fötterna. men det kommer. dessutom har jag och robi precis hängt tvätt ute. det var blåsigt och med blöt tvätt i händerna resulterade det i kalla fingrar. huah. så jag har huttrat nu ett tag framför datorn medan jag käkar torkade aprikoser. egentligen gillar jag inte såna, jag får bara för mig det. varje gång. dom ser så goda ut. lite nyttiga men samtidigt goda. de är nog varken eller. sprängfulla med socker plus bara halvgoda. men det är bra, då äter man inte så många på rad sådär. sen har jag köpt russin. det är verkligen något jag saknat att ha hemma. sånt bra energikicksmaterial. och gott. men förrutom dessa smyggodisar köpte jag frukt. massa bananer och kiwisar. så nu klarar jag mig ett par dagar i allafall.

förresten, på onsdagkväll kommer mamma och pappa T på besök. det ska bli så kul. mimmi har jag inte sett sen vi flyttade hit, en evighetsen ju. känns det som i allafall. ajg som är van att se hela familjen i allafall varannan vecka. men det ska bli himla mysigt att få besök. vårat första dessutom! vi får testa hur det är att bädda upp och få plats med soffan som sovaöversäng. dessutom fälla ut bordet helt och hållet. never done before. hah. spännande. anledningen till besöket äger rum mitt i veckan är ju för att alla är lediga på torsdag. så det passade ypperligt, och sen hinner dom hem till sverige en sväng under helgen i allafall. perfect ju. faktiskt.

nu är mina fötter varma i allafall. och tårna är på god väg. ah! jag älskar värme. det är nog mitt bästa.

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

och jag längtar också efter att komma på besök.
Det ska bli så himlans mysigt. Jag gillar ju både dig och Robertpobertfillifillifobert och så gillar jag Norge. I dag fick jag reda på att jag fick nya jobbet.
Grattis till mig :)

2008-04-29 @ 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback