UNDERBARA UNDERBARA DAG!

först, jag fick jobb! eller ja, två dagars, men still. på en kantina för oslos högskola. hur mysigt som helst, och bra folk att jobba med. två tjejer i min ålder och sen ett gäng medelåldersmän. en indier om jag inte förstod helt fel. visst, jag har diskat hela dagen. men still! jag är sjukt glad! hade en kul dag, och fick ordentlig lunch som var awesome!

efter jobbet åkte jag ner till stan och köpte svarta byxor, som man ju måste ha när man jobbar inom sånt tydligen. även inneskor. där bröt jag min första regel, en viktig regel. jag köpte foppatofflor. världens fulaste skor. dessutom fake. 99 norska kronor. yes. men tänkte såhär, jag vill ha skor som täcker hela foten, och ja. det gjorde den här. så ja. jag får leva med att jag bröt min regel helt enkelt. även lite svarta strumpor införskaffades, även det lite utav en regel, gillar inte svarta strumpor, inte mörka alls, tack vare en viss fröken pip för tusen år sen som präntade in att det inte var acceptabelt haha. så, två brutna regler alltså. sen då till nummer tre, fann ett par byxor, svarta, på CUBUS, där handlade jag. det är också lite emot. fast börjar acceptera att dom har helt okej grejer ändå.

utöver det har jag köpt julklappar idag igen. två saker till två olika personer. mysigt. säger nog inte mer än så. det får fortsätta vara spännande. efter det mötte jag upp med thomas och vi tog en kaffe-to-go (inte jag såklart, avskyr fortfarande kaffe, tänker inte ens försöka mer) sen satte vi oss mitt på karl johan och drack (jag cola) och käkade lite fika medan vi såg på alla skridskoåkare. de har nämligen gjort en isrink mitt på karl johan och man får hyra skridskor och åka. mysigt. sen gick vi ner på aker brygge och drack glögg och köpte bananer doppade i choklad. även där köptes några julklappar. tre. till tre speciella. kanske mest specialla. nu var jag inte så hemlig längre va? LA FAMILIA! yes. puss. sen gled vi runt lite och mest myste. fick en julklapp av thomas också. jättefint. sen berättade vi hemligheter för varandra. och sen skiljdes åt. mysig dag so far tycker ni eller hur? men än är det inte slut..

på trikken på väg hem ringde johanna. efter att jag sagt hallå får jag som svar "hej sambo" YES! vi fick lägenheten. så nu har jag alltså ett nytt hem och en ny (snart två) sambo! alldeles underbart. världens härligaste tjej och sen lars. yes! jag är skitglad. nu ska vi bara införskaffa det viktigaste. sen åker jag hem i jul och lastar fullt och drar hit mina prylar, så det blir ett riktigt hem. visst, kan inte säga annat än att jag verkligen trivts hos mina kära män. men det kan vara skönt att inte leva i en resväska och två plastpåsar, faktiskt. men åååh. jag är så himla glad. världens bästa dag. och sen ikväll kommer andreas och rasmus hem och vi har nattsamtal som varje kväll. hur mysigt som helst! och imorgon far jag till underbara edane och julbakar. alltså det kan nästan inet bli bättre nu. jag älskar mitt liv!

kärlek till alla underbara människor
lala

Kommentarer
Postat av: emma

hej ewe! jag har också blogg nu :)



men du, haha, kommer du ihåg dom bruna strumporna du hade? DOM SLÅR SVARTA STRUMPOR! :D

2008-12-04 @ 21:49:53
Postat av: lovisalovisalovisa

<3

2008-12-04 @ 22:02:55
Postat av: Anonym

Evelina, det är okej. Så länge du inte vickar av ditt svarta strumpludd på vita mattor, för det är IKKE okej. haha.. Jag vart så glad när jag läste inlägget idag, det är roligt att läsa att du har det bra, att du älskar ditt liv, det är du såå värd! PUSS pip

2008-12-05 @ 01:26:09
Postat av: Mamma Anna

GRATTIS! till både jobb, lägenhet och kanske framför allt att du vågar gå utanför dina gränser :) ses i kväll.. ska bli jättekul!!!!!

kram Mami

2008-12-05 @ 11:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback