05.15

idag är den tidigaste dagen jag haft på så sjukt länge. så här tidigt har jag inte gått upp på säkert 2-3 månader. minst. men idag var dagen. anledningen var att jag skulle skjutsa pappa till jobbet så jag skulle ha tillgång till bilen idag. smidigt. jobb 7-12. ganska lagom. och under den tiden har jag 2 bildlektioner, mat, och rastvakt. riktigt skönt pass. på bilden ska jag försöka vara så pedagogisk jag kan och lagom efter läroboken. har ett svagt minne av vad vi fick göra i skolan och på bildskolan och försöker göra något liknande. sökte efter lite tips och idéer men kom sedan på en helt egen. idag ska vi jobba med grod- respektive fågelperspektiv. ett motiv från två olika vinklar. det blir spännande. jag har duktiga barn som kan fixa det. jo, det har jag.

efter jobbet möter jag upp sanna och sen ska vi iväg till badhuset några timmar. en bra träningsform som jag måste börja med oftare. simma är ju ganska så gott, när man tänker efter. och att sen få sola, basta, fika och ta det lugnt är ju bara en bonus efteråt. dessutom med trevligt sällskap, hur ska det kunna bli annat än bra?

sist men inte minst bär det av hemåt runt tre. sen kommer älskade käre bobby hit vid fyra eller så. det blir trevligt. jag är allt för obekväm med att ses så sällan som vi gör. det blir ju oftast på helgerna. och under veckorna går jag bara och väntar på helgen. men nu så. det blir så bra så. och snart, snart behöver jag ju inte vänta på veckorna mer. Det är att se fram emot, mina vänner.

kärlek,
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback