köttbullar och vin

gårdagen började bra. en tur in till bronx ihop med två fantastiska damer. vi gled runt på diverse affärer och det shoppades så det stod härliga till, för vissa mer än andra. eftersom jag avlagt shoppinglöfte tog jag det lugnt på den fronten. en sjal, lite lunch, energisnåla batterier på ikea (för jag har en ny bok, hundra sätt att rädda världen. bland annat genom att byta glödlampor till energisnåla, miljölampor, så det var alltså starten på att rädda världen mina vänner) sen två ljuslyktor och rosa stora värmeljus som luktade sommarbär. riktigt sött blev det. kom att tänka på nadine när jag tände dom hemma haha. lite sån stil var det på lyktorna.

hur som helst. när kvällen kom for jag iväg till en av de damer jag spenderat hela dagen ihop med. vi åkte tillsammans ner till en av stadens pubar (där jag även gjorde debut, då jag tidigare har haft principer om att inte gå ut på hemmaplan). det var riktigt trevligt. först när vi kom dit var det förvisso bara 50+are och skottska kjolar överallt. men sen började det droppa in människor jag kände igen. gamla klasskompisar från förr bland annat. det var riktigt riktigt trevligt. kvällen för min del gick i vinets tecken. hade laddat upp lite hemma framför på spåret (ja, man blir smart av såna program, allmänbildad, det är säkert, akademiker) och fortsatte med det under kvällen. det blev väldigt lugnt. och jag gick hem i lagom tid. oj vilka vuxenpoäng. dessutom fick jag två trevliga följeslagare på vägen hem. varav en av dem jag inte umgåts med på sjukligt länge. vi pratade en massa strunt och skrattade så vi kiknade om vartannat. härliga januarikväll!

nu är det idag. magen mår sådär. bullrar liksom. men jag tror det är att den känner av att det börjar vankas mat. det blir riktig husmanskost (även om jag helst skulle smälla en pizza eller tre cheesebugare nu, men vafan, det gäller att inte frestas för mycket, sån mat är ju inte nyttig, so i've heard). det blir köttbullar och mos. egentligen vore fiskpinnar snäppet bättre, men jag är ju inte den som krånglar. och heller inte den som pallrar mig iväg till affären för att köpa, så köttbullar it is. o-köttiga sådana. en bra start på dagen i would say. efter maten, då jag forhoppningsvis är game, ska jag ta tag i dagen. bädda sägen, städa undan alla kläder från golvet, kamma mig, och bege mig ut och fota. mest för att leka runt med min nya fjärr. wei. livet är underbart!

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: t0tta

Oköttiga köttbullar?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback