helgupdate

helgen har varit skapligt lugn faktiskt. var ute på någon krog i fredags och sen igår blev det lite filmkväll och liknande. riktigt mysigt. fredagen hängde jag även med bella all day. på jakt efter strumpor men slutade med att jag köpte en massa nödvändiga (och kanske även onödiga) saker till mig. sen en fika på det. yum. sen fick jag nöjet att hänga med bells hem och käka lite tacos och umgås med ett par fina damer. riktigt bra kväll. sen tog jag trikken hem och hängde med pojkarna ett par timmar. sen blv det ju som sagt utgången.

dagen idag har varit seg. när klockan var kanske 1 gick jag upp. såg på en kass film och sen gick jag för att möta johanna och kolla på en lägenhet. vi blev förälskade i lägenheten vi var på visning på senast. där vill vi bo! men det var ganska dyrt. så därför letar vi vidare lite för att se om det finns något mer alternativ som är okej. den vi var och såg på idag var sjukt mysig. eller, har potential att bli mysig. det fanns ju inga möbler där eller så. men gissar att det kan bli fint. i hope. hur som helst. efter visningen följde jag med henne och käkade ihop med hennes två vänner. mysigt att träffa nya människor! (dessutom är johanna helt ny också egentligen. träffat henne twice nu, men vi planerar ju att bo ihop, så det blir ju säkerligen mer). så nu har jag alltså käkat oslos första vegetarkebab i pita. den var sådär, som alltid. men hungern försvann ju i allafall. alltid något. men nu vill jag ha riktig mat. funderar på att steka lite zuccini och krydda och käka som snacks. det är gott. hur som helst. så har min helg sett ut ungefär. mysig. och bra.

imorgon är det effektivitet som gäller igen alltså. skriva lite fler personliga brev. printa ut på något sunkigt internetcafé och sen dela ut dela ut dela ut! mja, ska nog bli bra det här. wi.


kärlek

lala


Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Låter bra att ni hunnit börja kolla på lägenhet. Håller tummarna för att du ska få jobb.

kram Mami

2008-11-24 @ 07:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback