friday im in love

typiskt mig att alltid döpa alla fredagsinlägg till sådär. men faktum är att jag blir ofta på galet bra humör på fredagar. även nu när jag inte jobbar känns det lite extra som att jag vill göra något när det väl blir fredag. likaså idag alltså. har röjt undan ALLT som var kvar i kartonger på rummet, vilket tog ungefär hela dagen då jag verkligen rensade ur. gick igenom varenda papper och så vidare. slängde en massa onödig skit faktiskt. härligt. sen har jag även gått en promenad med cecilia fram och tillbaka till stan. det blev femte dagen jag promenerade den här veckan. så grejar jag imorgon och söndag är jag duktig. wuhu. jag har kommit in i en promeneringsperiod mer än någonsin nu. är sådär att det känns jobbigt såfort jag missat en dag. riktigt skönt faktiskt.

gårdagen spenderades i örebro ungefär hela dagen. träffade underbara amanda för första gången på kanske 3-4 år? vi umgicks hela dan och gick en lång promenad och käkade och fikade. amanda var mitt kollobarn en gång i världen. tror hon inte var mer än 11 då, och nu är hon snart 17. så häftigt att träffa henne nu igen och se vad vuxen hon blivit. sådär så att man kan umgås. det var hur som helst en riktigt bra dag. och hoppas på fler framöver. jag har inte bara hamnat i en promenadfas, utan även ta upp gamla kontakter, då bland annat amanda. och det gick ju kanon, kanske ska fortsätta på min lista med borttappade människor? vi får se.

nu återstår bara att se vad kvällen har att bjuda på. robi kommer hit nu alldeles strax. och egentligen har vi väl inget planerat sådär, men jag är bara jättesugen på att gå ut. Maskinen spelar ikväll och det vore riktigt kul att träffa en massa människor (åter igen, just nu är jag i faser, blandannat människoträffarfasen) och framför allt; dansa! får se hur robert känner inför det haha. annars kanske det blir en lugn fredag. har en massa film att gå igenom också. men åt, utgång vore riktigt kul och vill han inte se maskinen går det ju alltid att hänga på bricken. mysigt och även där; människor! wuhu. hur som helst. nu kommer han hit strax och då är det dags för mig att slita mig härifrån och vara social med honom. åh. hoppas det blir en riktigt bra kväll. jag är på brakvällshumör!

kärlek
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback