loerdag

jag har alldeles nyss käkat sjukt god mat ihop med lillan. vi bestämde oss för att laga lite extra god lördagsmat eftersom vi var hemma båda två. det fick bli kroketter, qournfilé stekt med paprika, purjo, vitlök och massa starka kryddor, sallad med ruccola, avokado, gurka och körsbärstomater och sen lite rödvinsås. yum. riktigt gott. vi lyckades bra. även om jag var sekunder från att bränna såsen. men just det där med mat är jag ändå ganska hyfsad på. att tajma och så i allafall. jojo. hur som helst. ikväll bär det av till ida på lite spelkväll. det blir klassiska tp som vi brukar spela ihop ibland (haha i allafall två gånger tidigare eller något?) sen lite "med andra ord" som jag täntke ta med. det brukar göra succé faktiskt. riktigt roligt spel.

tidigare idag har jag mest hängt med robi. han åkte hit inatt någongång och så kollade vi office till kanske 4-5 någongång haha. sen sova några timmar och så mer office. plus en höstpromenad. helt klart en bra dag. hoppas kvällen följer samma linje. ska åka iväg alldeles strax. men satte mig här några minuter medan jag väntar på lillan som skulle fixa något. tror bestämt att jag tar kameran med mig för att återigen dokumentera att jag faktiskt gör roliga saker ibland. faktiskt. jorrå. så är det.

en tråkig sak däremot (alla skadeglada börja skratta NU) är att mitt hår har börjat strejka emot färgningen. får ta det lugnt ett bra tag nu. luggen har börjat gå av. skitjobbigt, och det går inte styla alls för då går det bara av mer haha. känns som sockervadd nu ungefär. usch. jaja.

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

oj, du får vara rädd om ditt vackra hår.

kram Mami

2008-10-18 @ 21:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback