le CVkväll

efter att ha träffat robert en stund, sett diverse tvprogram med cecilia och tove, suttit och pratat i en extratimme då det var mer intressant än tv, och borstat huggtänderna har jag finally fått lite ro i kroppen. det har resulterat i att jag börjat fila på mitt cv igen. tror hela grejen med att jag gick till läkaren idag krossade den dvala jag hamnat i, och nu är jag inspirerad! underbart. imorgon bitti ska jag ta en promenad fram till stan (hoppas det inte regnar) och beställa tid både på synsam och tandläkaren. sen kolla upp och jag kan hitta några bra promenadbyxor att få med mig hem. förhoppningsvis hittar jag där jag har presentkort dessutom. vore lovely. men vi får se, jag hurrar inte än. gissar ändå på att HM har bästa utbud till det pris jag är ute efter. ska kika runt i allafall.

sen imorgon kväll har jag lovat att vara hundvakt hos mormor. hon och bernt ska till mamma i stockholm och fira henne på hennes bday. så jag ska vara hundvakt hela helgen. tror det kommer bli himla mysigt. och mormor var så söt förut när hon pratade med cecilia och sa att det fanns en massa mat och gott hemma åt oss när vi skulle komma dit (: åh. för cecilia ska nämligen också vara där. jag avskyr att sova ensam hemma, speciellt i ett hus jag inte är van att sova i. huah, hur ska det gå för mig att bo alldeles alena sen? det är för mig ännu ett mysterium. men jag grejar det. tror det beror mycket på storleken på hemmet. ju mindre desto mindre läskigt. tror jag. hur som helst. så cecilia och jag ska ha en lugn och skön helg. ta långpromenader med fanni, se på film och ha det gott. tror det kommer bli jättebra. i truly do.

nej, nu ska jag återgå till CV:t en stund innan det är dags att hämta pappa från jobbet. usch, igår glömde jag totalt bort det. så ringer det när klockan är 5 över 1 och han undrar var jag tagit vägen. och till och med då har jag svårt att koppla. va, vadå, hemma. eller oj! förlåååt. jag kommer och hämtar dig direkt! fast som tur var fick han åka med en arbetskamrat. usch. det är tacken för att jag får låna bilen, jag glömmer hämta honom som jag lovat. hah, vilken dotter han har.

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Låter fint att du lämnat dvalan. Dvalor måste man lämna när man är färdig dvalad.. och det är du väl nu då :)

2008-09-12 @ 08:38:40
Postat av: Mathilda

Ååå vad mysigt att vara hundvakt åt fanni!

2008-09-12 @ 15:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback