måndag

vill börja med att säga att YEY! idag är posten min bästa vän. fick nyss hem lite efterlängtade saker jag beställt. nämligen säsong 1 och 2 av greys anatomy. ååh. nu ska kollas och framför allt gråtas. åh vad jag har längtat. och åh vad jag under det senaste halvåret gjort mig förtjänt av att köpa dessa till mig själv haha.

hur som helst. just nu sitter jag fortfarande i morgonkläder, mysutstyrsel eller mjukisdress - what ever you prefer. men ska snart ta tag i dagen och ta min dagliga promenad. idag går den till karlskoga city där jag ska titta in hos synsam och få ögonen checkade. tror nämligen att jag behöver andra styrkor på mina glasögon (dessutom är jag trött på utseendet. jag vill ha tjocka nördiga nu. det är hett). så efter jag checkat om det behövs ska jag förmodligen då beställa nya. i eftermiddag. eller ikväll. eller så. ja. fram tills jag ska ta promenaden tänkte jag skriva lite. egentligen var planen att hinna tvätta idag också. men då jag är såpass osäker på tvättmaskinen fortfarande (ge mig en kurs i det någon?) väntar jag tills pappa kommer hem så kan vi hjälpas åt lite.

senare i eftermiddag ska jag förmodligen till nora och hälsa på robert en stund. kanske ser vi lite oc, sista avsnittet på den säsongen. åh. spännande. jag är helt klart, spänd. eller så gör vi något annat. jag skulle nog vilja ta en promenad där också, men vi får se hur pigg robert är på det. förmodligen inte så. men kansk om jag tjatar lagom, och erbjuder något. godis? mja. vi får helt klart se. men nora blir det kanske i eftermiddag alltså.

nu ska jag fortsätta mina skriverier. håller på att skriva ett personligt brev till ett av jobben jag planerar att söka. ska maila in det, som det står, men kanske även är bra att gå in i butiken och visa mig. säga hej, jag har skrivit blabla. för ja, jag tror det blir bra. hur som helst, önska mig lycka till. för jag vill verkligen hamna i örebro (:

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Per

Lite tips för jobb och personligt brev finns här:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback