förb-anna-d

okej, nu har jag tagit en timmes powerwalk och är inte lika frustrerad, bara varm. ska försöka släppa detta en stund då jag ju inte kan göra mycket mer just nu för tillfället. tar tag i allt senare. men he's going down, så är det bara. och nu ska jag försöka greja så gott jag kan för att bli på bra humör igen. se på en film, laga lunch, slå in sista julklapparna och sen finally få lite bra energi på jobbet ikväll. hoppas det är kul saker att göra. men det är det helt säkert. åh. varför kan jag inte bara vinna en miljon så kunde saker och ting ordna upp sig?! då hade jag inte haft problem med det här. då hade jag bara bett honom dra åt helvete och sen aldrig mer behövt prata med psykopaten. ja. min gamla hyresvärd alltså. så ingen tror något annat. huah. nej. film var det.

och justja, lite pepp här också. grattis alla annor (inklusive mig själv då förståss) på namnsdagen!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Oj vad är det som händer Evelina? Hoppas det löser sig.

I Sandviken är det mörkt och grått idag. Jag dricker en massa kaffe vid köksbordet och har börjat jobba med skolsökningar för nästa höst.

Å nu kom posten!! Jag väntar på brev från Italien. Måste kolla!

Jag skickar lite pepp via nätet och hoppas dagen blir bättre.

Efter jul vill jag komma till Oslo och hälsa på. Så får du visa dina favoritplatser. :)

Föresten, igår sändes hela Kobra (känner du till?) från Norge. Det var himla intressant. Handlade bla lite kort om svenskarbetare bla. Finns på svtplay om du vill se.

KRAM KRAM KRAM Mathilda

2009-12-09 @ 12:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback