heyheyhappy

för det första, idag på jobbet fick jag fina komentarer. det gillar vi. jag var både flink och bra att arbeta med. kul att höra verkligen, har ju trots allt bara gjort min tredje dag så det var verkligen kul (: tydligen ska man itne få lära sig kassan förrän efter några veckor, men jag fick det första dagen och dom sa att jag hade klarat mig hur fint som helst. så åååh. så bra.

för det andra, efter jag hade slutat vid halv 9 och tagit mig hem knackade det på mitt fönster. hade ringt hit rasmus nämligen. när jag öppnade dörren fick jag en sån fin present. biljett till lars winnerbäck när han spelar här på grünerlökka i februari! yes. så himla bra är han (rasmus alltså). sen har jag hängt med honom fram tills nu, vi har haft jättebra timmar. och nu har jag precis följt honom en bit på vägen hem, stannade på deli de luca och fick favorit-lat-maten. panini med mozarella och soltorkade tomater. score! hur som helst, en ruskigt bra dag.

enda jobbiga är vår hyresvärd som tydligen nu inte fixat en tvättmanskin ÄNDÅ! fast hon ändrat sig fram och tillbaks nu 3-4 gånger. blir så jäkla trött på såna människor som velar. och när det går ut över mig och johanna suger det. vi vill ju ha en tvättmaskin. så nu ska jag jaga efter en på finn, så får vi se om det finns någon hah.

men annars en riktigt fin dag. verkligen. jag saknar er alla där hemma. ni är bäst.

kärlek
lala


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback