snorjobbglassfilm

okej. med dom fyra orden kan jag egentligen sammanfatta min dag. lite enkelt. snorat hela förmiddagen, gick till jobbet trots att jag mådde sådär. gick hem tidigar för att jag fortfarande mådde sådär, och då och då värre än sådär. feber i bernodal-baneform vilket är sådär när man ska vara trevlig emot kunder. var allmänt låg hela dagen tror jag. sovit för lite också. så sjukan blir aldrig bra. måste sluta upp med att vara vaken hela nätterna. men det är svårt när alla de intressantaste bästa är vakna just bara då. men som sagt. sova snart. har precis skördat klart på min farm också så nu kan jag lämna den i frid tills imorgon kväll. pörfect.

när jag kom hem hade josefin en överraskning till mig. jag fick ett fotbad! lovely lovely. hon är så söt. kommer kännas skittråkigt att inte bo med henne. men då kanske vi börjar ha lite qualitytime istället. vore bra verkligen. hur som helst så hade vi en myskväll, hon jag och hennes workbuddie micke. såg på män som hatar kvinnor (ah jag vet, jag är efter). den var sämre än jag förväntat mig då alla sagt att det är "typ världens bästa film". långt ifrån. kan räkna upp säkert 50 som är bättre. men den var långt ifrån dålig. ganska vidrig faktiskt. bättre än alla andra krim sverige har gjort är den nog i allafall. sverige är ju trots allt bra på just krim. så nu ska jag snart sen den andra som började gå på bio idag (?)

och angående glassen har jag käkat det ikväll så nu är febern bättre. ska jobba imorgon. åtminstone gå dit och försöka. för jag vill verkligen jobba. lördagar är roliga. går snabbt och då får man köpa lyxlunch. så det ser jag fram emot. även att se om maja vågar bjuda ut centerkillen som är allt vi talar om på jobbet just nu. mja. ska bli trevligt med jobb imorgon. paracet sen är jag ready to go.

kvällen imorgon utspelar sig på ramdom plats ihop med linn. ska med henne nånstans. vet inte var. temat är rock, ganska milt tema. lite svart, lite lättstift, lite mycket smink, lite high heels så är det klart sen. skinnjacka. yes! sen blir det nog utgång ja. vi får se var. hoppas jag är friskare tills imorgon bara så jag orkar. för jag vill verkligen göra något. varit soffpotatis ett par kvällar i rad nu och börjar bli sjukt rastlös och får snart liggsår, i swear!

kärlek
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback