vardags happiness

okej, idag vet jag inte vad som hänt med mig. jag är sådär positiv så jag nästan blir irriterande. jag är lycklig. i själen. glad. sprudlande. och alla andra synonymer. och eftersom jag är såhär glad idag tänkte jag att en lista över glada saker är på sin plats.

- Jobbet jag älskar mitt jobb, det har jag gjort från dag ett. visst, ibland är det skitjobbigt att gå upp på morgonen (jag vet att jag är bortskämd med sovmorgon jämfört med andra, men det spelar ingen roll! man har sina dåliga dagar helt enkelt). men över lag så har jag att fantastiskt jobb och jag gillar varenda en jag jobbar med. nu speciellt line som jag har dreamteam ihop med. verkligen så mysig människa. idag gillade jag jobbet extra mycket då jag gjorde om och gjorde fint. såna dagar tycker jag extra mycket om. dessutom har jag såna töntiga småsaker som gör mig glad på jobbet. bland annat när antal plagg som ska alarmeras och hängas upp matchar antar hängare eller alarm jag har plockat fram. man får finna småsaker som roar en helt enkelt.

- Trikken inte trikken i sig. den är ganska dryg att åka, oftast trång och för varm eller kall. men på vintern uppskattas det otroligt då den går precis utanför där jag bor, till precis utanför mitt jobb utan byte. det är väldigt tacksamt. men en småsak jag gillar med trikken (likt hängarna, som ger en såndär yes-känsla) är när alla trikkminuter bli ett jämt nummer tillsammans. kanske svårt att fattar hur jag menar. men hur som helst är det så.

- Besök nu har jag haft besök här i ett par dagar av Christoffer. så himla mysigt! jag bara älskar besök helt enkelt. blir alltid på lite extra bra humör när jag har människor här som jag gillar. och om bara en vecka kommer min favorit älsklings ingrid hit också.

- Återfunna favoritlåtar det säger sig ju lite självt. jag bara älskar då man finner finingar igen. idag är det the parishers som står och rullar. you gotta love umeå helt enkelt. så mycket fint kommer därifrån (ja, alla majoror, ni kan även ta åt er. för jag tycker om er av hela mitt hjärta!)

- Tacos bara för att jag älskar det, det är så enkelt att göra. så fantastiskt gott. och oftast när det blir tacos betyder det bjudning. ikväll är det herrarna nevell som kommer hit på mat.

det var allt för just idag. förrutom alla vanliga saker som jag alltid är tacksam för. så som underbara sambos, älskade familj och vänner, fina oslo och livet i allmänhet.

okej. detta blev nästan irriterande happy. nu ger jag mig. matlagningen startar.. NU

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Jag hoppas du förstår att det är gåva att kunna sätta ord på sin glädje och att verkligen njuta av den. Var rädd om den gåvan. Det är verkligen inte alla som reflekterar över glädje i sitt liv och ärligt talat så vet man inte när glädjen kanske försvinner. Då gäller det precis som du gör att kunna plocka upp allt sådant där som gör att man fylls av glädje.

ha det bäst.. saknar dig... snart är det dock 6 nov :)

2010-10-20 @ 07:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback