lalu goes amazed

http://www.youtube.com/watch?v=exyJ2CSfrHo
paul potts everybody, and im in love with opera
jag har nog aldrig försökt förut, men nu tror jag det är dags att beställa en skiva.
http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg&mode=related&search
som om inte det första var nog kommer avslutningen som en atombomb.

THE walk

    

ordinary tour around the cape.
och jag har börjar bli en sån alonewalker. jag gillar att ta promenader med mig själv. anledningarna till det är att; jag slipper hitta någon att gå med varje single time, jag kan gå i den takt jag vill, även den runda jag vill, och det ger mig tid att tänka. jag tänker jättemycket på promenaderna. och det är skönt. att få spåna lite med sig själv sådär. ingen mp3, inga andra ljud än de som finns ute. och går man min favoritrunda hör man mest vattnet och fåglarna. i luv it.


ciao.


mysong

tnx to bobby har jag finally en egen hemsida. alldeles egen. ingen såndär där man först blir medlem och sen maniskt försöker skapa något unikt, men när man senare kollar runt finns det tusendals som är liknande som ens egen. nej, denna kan jag utforma precis hur jag känner för och vill. just nu händer ingenting alls precis där, jag måste först tänka ut hur jag vill ha det, och sen klura ut hur jag får det som så. men tills dess att jag är färdig går det bra att längta och ha förväntningar (inte förstora, jag gillar inte pressen). och håll ögonen öppna, för det kommer nog kanske att bli så, att jag gör lite reklam här när den är färdig.

luv.

seasons

jag trodde att sommaren var min favoritårstid, att jag alltid ville ha sommar, flytta till ekvatorn och leva lyckligt. men när allt kommer omkring har sverige ändå ruskigt bra blandning. jag tycker om när sensommaren gör att man behöver ha en extra tröja på kvällen, men ändå suger ut det sista som solen har att bjuda på för denna gång. jag tycker om hösten som bjuder in till tofflor, te och sköna innekvällar. och jag tror att jag håller med dig när du säger att du blir kärare på hösten, jag blir det också. jag kommer längta efter varje ögonblick jag kan sitta hemma och mysa. mysa tillsammans med människor jag tycker om, eller mysa själv, med min underbara bok som ännu inte fått sitt slut. för att inte tala om vintern! jag tycker om vintern av ganska samma anledning som hösten, den bjuder på fina innekvällar. slasken kunde kvitta, men även om jag tycker om sol, är det inte mycket som går upp emot en busstur in till örebro en vintermorgon med hörlurarna i öronen och min tjocka antarktisluva som en tjock mamabear runt huvudet. vintern bjuder dessutom på traditionernas största afton, nämligen julen, jag tycker inte om alla överdrivna överspelta överambitiösa som startar julkriget redan i november, men när kvällen väl faller på är detta en fin afton. dessutom är min dag mitt i vintern. det passar, en 21åring blir till. sen kommer våren, våren är nog inte en sån kärleksårstid som jag trott. däremot bringar den glädje. jag ler alltid från öra till öra när första t-shirtdagen tar språng. att låssas att vädret är varmt i mars är ett minne jag älskar och vill ha om och om igen. oftast är det väl kanske så med oss i-landare att vi aldrig är nöjda med det vi har. har vi rakt hår vill vi ha lockigt, har vi hus utanför stan vill vi ha lägenhet i centrum, har vi sommar längtar vi som döden efter hösten. just det med hår och hem tänker jag inte gå in närmare på, men att vi i detta nordliga land faktiskt har tillgång till många olika väder, temperaturer och klimat är något vi ska vara nöjda över. även om jag är precis som många andra och längtar till motsatsen är jag faktiskt beredd på en perfekt höst, efter sensommaren som nu väntas i september. en höst full av kärlek, bra filmer, nya tesmaker och lugn. lugnet kommer alltid till hösten. det längtar jag efter mest nu i mitt rastlösa mellanårstidshumör. men snart så, snart kommer lugnet över mig och jag kan återgå till mma ramotswe, till doftljusen i mitt rum.

lots of love darlings.
ciao


membership

jag vet inte riktigt vad det är med dagen idag. det är något visst, så säker är jag i allafall. kanske en sjukdom som ligger och väntar på att få bryta ut? eller bara den enorma tröttheten som hunnit ifatt mig efter oroliga nätter? hur som helst så har musten gått ur mig idag. jag gick till jobbet i behaglig tid runt halv 12. slutade 6 timmar senare och tog en promenad hem på ca 40 minuter. det var skönt. dagens promenerande räknas då som CHECK. fast idag var det inte kul att gå, det blåste sådär att håret inte kunde ligga still och petant med luggen som jag är var jag där och lade rätt den minst 10 gånger i minuten. en snabbvisit hos mamma där jag tog in posten resulterade i allafall i dagens höjdpunkt. jag hade fått ett paket, och inte vilket paket som helst, utan paketet som inviger mig i intelligensklubben, i alla nördars klubb och de framgångsrika advokaternas klubb. finally hade mina brills landat i postlådan. så efter min härliga upptäckt att världen faktiskt inte är helt suddig längre vandrade jag vidare till daddyo. här har jag spenderat tiden sedan hemkomsten. jag försöker att inte göra mycket alls. nästan så lite att jag kan somna här på plats mitt i skriverierna. och jag tror att det är en sjukdom, jag är nästan säker. feber skulle jag gissa, och visst är jag väl lite snorig? hur som helst. jag hinner inte med sjuka idag. imorgon ska jag ju fixa och dona med nyinköpta prylar till badrummet. sen kanske sova bort hela dagen, eller läsa min behagliga bok som jag låter ligga, ibland lite för länge, i hopp om att den aldrig ska ta slut.

over n out honeys.


update2 - hinna ikapp

det har kanske blivit så, att jag slutat massproducera mina inlägg som jag var så bra på där ett tag. anledningen till detta är följande: jag har jobbat mycket, så varit helslut varenda kväll och inspirationen har varit på 0,0 och jag har då istället ägnat mig åt att kolla bilder om jag ens befunnit mig nära en dator. just att jag inte suttit vid en dator på länge har också att göra med att jag varit i nora nästan all min lediga tid. alla heldagar, alla kvällar. det har gjort mig ganska onårbar på blogg, bd, msn you name it. istället har jag försökt att fixa allt runt om mig som stått snett till. och jag kan väl bara säga att det är påväg uppåt. och just nu är jag nog ganska sugen på höst. egentligen en höst med förändrig, men eftersom att jag inte än valt vad jag vill bli när jag blir stor (för nej, jag är inte stor än, stor är man när man har en utbildning, ett ordentligt jobb, ett hem att ta hand om och så vidare) jag har mycket ansvar, men inte allt som krävs för att man ska kvalificeras som stor. så ja, när jag blir stor är fortfarande ganska luddigt för mig, jag vet inte, alltså vet jag heller inte vad jag ska plugga för att bli just det jag inte vet att jag vill bli som stor. suck. ganska snurrigt är det just nu. ikväll tror jag blir en kväll hemma i allafall. jobba nu 14-18, underbara tid, inte. första skoldagen och tusen nya barn jag inte känner, och jag har ensamt ansvar från 16.30. yey. anyway. jag är bra på det, det kommer gå finfint. men kvällen är ännu oplanerad. kanske en trip till vintrosa, eller bara sitta här och fördriva tiden med att uppdatera skvaller oss vänner emellan? jag vill veta vad som händer i ditt land, och du får veta vad som händer i mitt. deal. vi möts här. ikväll. nu ska jag jobba, kanske åka förbi en brevlåda först. för det har jag skjutit upp ett par dagar.

ciao

update

just nu känns det lite bättre. jobbet har kommit igång igen, vädret är ganska bra, och saker och ting börjar gå emot ljusare tider. det tar mycket av min energi att inte må bra, men jag försöker och försöker att få det bra igen, och hoppas på resultat. det gör jag verkligen. under de senaste dagarna har det hänt saker som gjort mig riktigt ledsen, även fast det inte är någon fara nu så blir jag så chockad när det händer, för enda sedan jag var liten har det varit en självklarhet att vissa saker är och ska vara som de är. och helt plötsligt för bara en sekund rubbas allt och trasas sönder. men idag fick jag bekräftelse att just nu, förtillfället, är det lugnt och bra. jag hoppas det fortsätter på samma väg.

saker som är nytt just nu och som kanske är värda att nämna är att jag klarat av todo-listor nu en tid. jag har fullbokat i min agenda och inte avbokat något alls, snarare gjort mer än planerat. idag har jag redan hunnit jobba, ringt en massa samtal jag hade bestämt att jag skulle ringa idag, varit hos famo&fafa en stund och hälsat på, och nu kommer snart emma på besök. det var ages ago som jag träffade damen, men nu är hon hemma ifrån norr ett tag så dags att passa på. jag har dessutom, förra veckan, hunnit ta den där promenaden/fikan(fast som egentligen bara blev häng hemma hos herrn) som jag planerat in. det som någon av oss oftast brukar skjuta upp blev faktiskt av. trevligt. och ett kommande sidojobb är planerat. kul igen, fotojobb. wiwi. och mrogondagen bjuder på kräftkalas men utan kräftor tillsammans med syskonen berggren. eftersom att varken jag eller kajsa är något big fan av kräftor tar vi en potatis-kväll istället (på hennes begäran givetvis) med tema diva. vi får se vad jag lyckas rota fram för snygg blåsa. tråkigt nog är inte cecilia hemma och kan vara med, men vi ska göra det bästa av situationen. fredagen bjuder på lyx. det blir omvårdning utav mig själv på högsta nivå. aroma massage, ansiktsmassage och även hårbottenmassage. tusen tack för en födelsedagspresent jag ännu inte använt men nu alltså kommit till skott med. phew. well, det var en liten uppdatering om vad som just nu händer, för frankly speaking så har jag inte varit vidare bra på det den senaste tiden. det har varit annat som varit ivägen och tagit plats.

för att avsluta ett långt och egentligen ganska rakt inlägg (vilket är ovanligt för mig, jag tycker alltid att jag skriver mest obegripligt och kryptiskt) har jag två saker att säga. det första är en förhoppning, om en ljus fortsättning, både vädermässigt och rent bildligt sådär. för det andra vill jag säga att jag kommer klara detta. det är tufft men jag kan ju. och jag får hjälp på vägen. och det är bara ruskigt skönt att känna att jag inte är ensam.

promenera i solen doves.
ciao

...

helvete, fan och jävla skit. jag är sårad. det är allt jag har att säga.