x3

 
vad blir det nu? tredje eller fjärde gången? hur som helst är jag nog olycksbringande när det gäller vissa saker, specifika eller ej. och nu luktar det som att det brinner också, great. och fortfarande skriver jag inte. jag skulle behöva en fin dos av ostbågeformade-chokladbollar och lite gwen för ett bättre humör och sinnesstämning.


att välja vardagssysslor


zelda foh sho

egentligen borde jag vara i full färd med de där skriverierna, men allt jag just nu längtar efter är att få sätta mig i bilen och åka ett par mil för att landa framför tvn och spela zelda. idag har jag hunnit uträtta en riktigt bra sak, jag har införskaffat 3 nya objektivlock, då jag vid olika tillfällen slarvat bort de två jag hade. nu köpte jag tre, två till objektiven som är utan, och ett extra just in case att jag tappar bort ett igen, vilket inte är helt otroligt. faktiskt. anyway, efter kvällen, då jag förhoppningsvis tagit mig i kragen och skrivit klart det jag ska, åkt till robert, spelat tvspel till sent och slutligen somnat börjar den härliga torsdagen. denna dag ska spenderas i sveriges svar på storstad, stockholm, ihop med robert och lillebror tommie. uppstigning tidigare än tuppen för att hinna med en buss från örebro vid 8, sigh. men ska bli ruskigt skönt att vandra gatorna fram på jakt efter lite nya fresha saker. så är det. så är det. bäst att hitta lite schysst bussmusik till gamle i-river bara innan färden. så jag slipper lyssna på ännu en gammal him-låt jag inte tagit bort, eller såna tråkiga låtar jag bara inte alls har lust med längre. men innan allt det, innan zelda, innan robert, innan mp3n och innan stockholm ska jag skriva, skriva som aldrig förr. eller kanske som förr, men som aldrig nuförtiden? skriva om saker som kan låta krångligt, och som inte längre hör till min vardag, skriva författaraktigt istället för småflumma ihop några blogginlägg i veckan. det ska jag göra.

over n out honeys.

pose it up

eftersom att dagens väder är konstans regn, eftersom att arbetet jag ska göra ligger hemma hos pappa, eftersom att jag inte har någon regnjacka utan tålmodigt behöver vänta på att det ska sluta regna innan jag hämtar dom, och eftersom att jag faktiskt har min första semesterdag idag har jag jag ägnat dagen till lite fotoposering. det där med blixt har aldrig varit min kopp med te, men efter lite knåp och trix lyckades jag få en ganska mjuk sådan. och eftersom att gul bakgrund ger schyssta drag har jag spenderat tid framför just gult denna regniga dag. resultatet blev som sådant.
  

R to the obi

image34
snyggaste grabben jag vet.
och bilden på hans armar ska förhoppningsvis vara med på en ängel-utställning i höst/vinter. 

image35

back to work 2.

nu har jobbet dragit igång igen, och sommarfritids är sjukt härligt! speciellt när det är soligt och man kan vara ute. jobbar ihop med ett järngäng med massa olika åldrar och personligheter. jättehärligt. och idag fick jag mail från linda som tyckte att jag skulle fixa lite med sidan, och just nu är jag pepp på det, så sidan ska sommarfixas. sen är det dags att göra en seriös jobbansökan och se hur det blir med hösten. fast ikväll är det egentligen tvspelskväll, det får bli en kombination.

ciao lovelings.

back to work

efter att ha varit ledig i ungefär 3 veckors tid ska det idag bli skönt att komma tillbaka till jobbet. egentligen har jag ju heller inte varit ledig, utan det har varit för o-lediga och friska ordinariepersonal helt enkelt. men nu är det dags, nu är det sommaröppna-fritids som drar igång och massa nya barn att lära känna. tror att det kommer bli riktigt mysigt, och dagen till ära är solig och varm. det är inte bara nya barn förresten, ny personal också. två kända, resten nya. det kommer resultera i en viss trygghet hos mig och mitt beteende, och nog också att jag kommer vara mer social med de nya än jag brukar. i hope.

hur som helst. veckan som varit har innehållit en heldel tumult. arvikafestival, camping, bilsovning och endel gägga och öl. humöret har varit upp och ner liksom vädret. och endel bra band har jag sett. ett par var till och med riktigt bra. och nu i efterhand när man kommer hem kan jag inte säga annat än att jag uppskattar att ha en dusch och en toalett i mitt hem. och ett eget rum, där man kan vara själv. men även om faktum är att jag har valjmöjligheten att vara själv nu, så är det en tomhet som dröjer kvar såfort min dearest åker ifrån mig. vi kan bli trötta på varandra, och reta ihjäl oss, men när det väl kommer till kritan är det ju han som jag vill vara med. det är så.

dags att packa ihop vad jag behöver för dagen, vi hade ingen frukt hemma, det var synd. däremot ska jag inte glömma mina precious inneskor idag. dom glömms för ofta, och det blir bara jobbigt och lortiga strumpor då.

ciao darlings.

hoppas bara det inte regnar

just nu sitter jag på en stol för att den ska väga ner mer emot golvet och inte rulla iväg. robert står på stolen och försöker mecka upp en ny taklampa. det blir så mycket ikea these days. 5e gången på två veckor, kanske overkill? hur som helst. imorgon bär det av till värmländska skogar med tält och förhoppningar i bagaget. det är dags för arvikafestival ihop med robert och lite randomfolk sådär. lillan fyller 18 och firar med joeljacob och jag ska slå upp ett tält. hoppas det inte regnar, just in case köpte vi ett extra bra tält, men jag vill ha solsken. och min positiva sida kommer ta över ikväll när packningen sker, så väskan kommer vara full med kläder, öl och solskyddsfaktor 8. vafan. det blir inte lika gäggigt som roskilde, lervälling till knäna, thats foh sho. men i allafall? kan det inte bara hålla upp? min enda långlediga helg under sommaren? har ju en vecka sen också iofs, men då har vi hittills inga planer. damn. jag vill ju. tur är att kameran får följa med, så hoppas bara på sjuka bilder. hur som helst. nu är snart lampan klar, och jag ska försöka mig på en hightech ram somman behövde skruva isär.

later on darlings.

my dearest

idag har det varit ungefär sådär 100% händelser hela dagen. massa människor och ett trångt hus. givetvis var det mysigt. det är skönt att träffa människor man tycker om. men efter en söndag som blev väldigt lång är jag alldeles slut nu såhär framåt kvällen. det har regnat hela dagen, så även vädret bidrar nog med sitt. sen kanske jag håller på att bli sjuk också. kanske. klockan är 22.18 och jag känner redan för att sova. bara somna sådär gott. för att  vakna tidigt, göra det jag ska och sen åka på trip till nora. grejen är den, att hur mycket jag än umgås med robi så känns det alltid lite sådär tomt efter några timmar utan. speciellt efter en intensiv helg. söndagskvällar, eller ibland måndagmorgonar, är alltid den tommaste tiden. men imorgon. imorgon åker jag dit. hoppas det regnar. det blir zelda, och lite extra pusta-ut efter dunderkalaset. anyway. - Du är min stjärna. det är bara fruktansvärt skönt att ha dig nära. Vare sig du är sjuk eller ej. för det är så att det finns ingen som du. ingen som är i närheten av lika bra som du. - jag är bara tacksam. så är det. nu har jag ont i varje del av kroppen. mest ryggen och nacken, och ögonen är påväg att drulla ihop nu. time to get som early sleep.

au revoir honeys.

photoshoot

tog lite pix ihop med C tis 3/7.

  
    

master på P

jag har kommit på två saker jag då och då kan vara riktigt bra på. det ena är master på att packa saker, då blev jag utnämnd till packmaster av lillasyster som blev impad. efter det har jag alltid fått packa matkassarna från affären, hurvida det nu är en positiv grej för mig eller ej låter jag vara osagt. hur som helst. nummer två är att jag är master på presenter. när det gäller att köpa presenter till mina närmaste har jag under senaste tiden varit ruskigt bra på att pricka in såna saker som dom vill ha. jag tänker dessutom behålla den titeln genom att ge lillasyster några riktigt bra 18års-presenter. vad exakt det är får bli en annan gång, då hon inte har blivit varken 18 eller gratulerad av mig ännu.

ibland är det skönt att bara skriva ner saker om sig själv som man gillar, som man är bra på och saker som man helt enkelt brinner för. det är bra att ta till vid tillfällen när man är låg, inte har inspiration eller bara behöver peppas lite extra. det är dagens tips och för mig själv dagens pepp.

over n out lovelings.