kärlek

KÄRLEK massor av KÄRLEK

tjat

gah! jag fryser överallt just nu. håret är fortfarande blött efter duschen vilket resulterar i ett nerkylt huvud. jag har precis tagit på mig favoritsockorna. stickade tjocka gräddvita. härligaste, men har hittills itne hunnit ge mig värme i fötterna. men det kommer. dessutom har jag och robi precis hängt tvätt ute. det var blåsigt och med blöt tvätt i händerna resulterade det i kalla fingrar. huah. så jag har huttrat nu ett tag framför datorn medan jag käkar torkade aprikoser. egentligen gillar jag inte såna, jag får bara för mig det. varje gång. dom ser så goda ut. lite nyttiga men samtidigt goda. de är nog varken eller. sprängfulla med socker plus bara halvgoda. men det är bra, då äter man inte så många på rad sådär. sen har jag köpt russin. det är verkligen något jag saknat att ha hemma. sånt bra energikicksmaterial. och gott. men förrutom dessa smyggodisar köpte jag frukt. massa bananer och kiwisar. så nu klarar jag mig ett par dagar i allafall.

förresten, på onsdagkväll kommer mamma och pappa T på besök. det ska bli så kul. mimmi har jag inte sett sen vi flyttade hit, en evighetsen ju. känns det som i allafall. ajg som är van att se hela familjen i allafall varannan vecka. men det ska bli himla mysigt att få besök. vårat första dessutom! vi får testa hur det är att bädda upp och få plats med soffan som sovaöversäng. dessutom fälla ut bordet helt och hållet. never done before. hah. spännande. anledningen till besöket äger rum mitt i veckan är ju för att alla är lediga på torsdag. så det passade ypperligt, och sen hinner dom hem till sverige en sväng under helgen i allafall. perfect ju. faktiskt.

nu är mina fötter varma i allafall. och tårna är på god väg. ah! jag älskar värme. det är nog mitt bästa.

kärlek,
lala

plättkalas

image183

tusen tack farmor. jag älskar plättar. visserligen är det alltid godast att äta där, och inte varma i micron här hemma. men farmorplättar är farmorplättar. så är det ju bara. så detta njöt vi av i tisdagskväll alltså. idag ska jag äta något så oinspirerande som nudlar. suck. men det går ner. något måste jag ju käka ikväll, det är en sak som är säker. förresten, jag har skapat en ny mapp bland mina bilder. den heter mat och dryck. har kommit fram till att jag tar så mycket bilder på allt jag äter/ska äta/ vill äta, så att en egen mapp var nödvändig. jag tycker att det är kul. det ser alltid så gott ut, så jag vill dela med mig av det till alla. därav alla dessa matbilder jag tar. sen nu när jag tänker efter kanske jag inte lagt upp så mycket matbilder just på bloggen. kanske mer är på bdb eller liknande. men hur som helst är det ett faktum att jag ofta tar matbilder och just därför skapat denna mapp nu. förr eller senare dyker det upp matbilder från igårkväll, när vi körde dippa nyttigt-tema.

kärlek,
lala

friday evening

gårdagskvällen på manpowerfesten var kanon. mat som jag kunde äta utan att förköttas och dessutom trevligt folk. det dog ut lite väl tidigt, men spelar ingen roll egentligen. det var nice, hur som helst. fick se lite sidor hos folk jag inte sett förut och liknande. helt klart en värd kväll. även om trädklättring inte var part of the plan från början fick jag ändå vittna det under kvällens gång. hur som helst, idag blir en lugn dag. vi får se om grillningen blir av ikväll eller ej, men det vore kul. för vädret är inte jättedåligt. men solen strålar inte heller. så mja, vi får se alltså. nu, efter att ha sett en film och två avsnitt oc samt ätit två skålar flingor och en halv burk konserverade champinjoner, ska jag och robert ta en promenad ner till stan. sen affären. sen hem. det ska inhandlas lite gott inför kvällen, så vi bunkrar upp ifall nu vädret inte kommer bli fint. så har vi ändå mat, tänkte vi. lite sånt överlevnadstänk är bra. jojo. inget jobb imorgon heller, som det egentligen var planerat. men det var så lite att göra på jobbet så det blev inget söndagsjobb denna vecka, men förhoppningsvis nästa. ohyes. snart får vi första lönen också förresten. den kommer 9e, och borde bli fet eftersom det blir klumpsumman av allt vi jobbat här so far. jag blir som ett troll igen. haha. underbart!

kärlek,
lala

powerpass

idag har vi verkligen presterat över vår egna förmåga. alla fick agera bättre än de egentligen var. eller nej, uppenbarligen var alla så bra. men det går inte i längden. tur att det bara var idag. vi var ungefär 3-4 man kort sista 4 timmarna. det var skönt att ta en paus där mitt i. efter klockan 18.15 då sista postbilen gick. en välförtjänt tiominuterspaus ute i solen ihop med hela gänget. eller den lilla skaran kanske jag ska säga. för idag var vi en skara som sagt. en liten men brave. ungefär. sen sista två timmarna packade vi en massa stora grejer. stressen och pressen låg på endel, men det gick också väl. även om vi stannade kvar kanske 20 min extra för att få klart allt samt städa undan och stänga igen. men det kändes bra. vi var utan vår teamleader och klarade oss ändå skapligt bra. gbgkvinnan skötte sig suveränt som tillfällig ansvarig. och vi två gjorde nog bra ifrån oss, får jag hoppas. och imorgon är sista dagen. då ska vi jobba 4 timmar bara förmodligen, då det inte var så mycket jobb. ganska passande för oss om fallet är så. då hinner vi hem och fixa innan manpowerfesten på kvällen sen. perfekt! och jag bara längtar efter helg. inte för att jag får vara ledig, utan mest för att det är massa kul som väntar. festen, grill på lördag (håll tummarna nu, allihopa!) om vädret är fint som sagt. perfekt helg. sen jobb på söndag förhoppningsvis. så blir det lite extra stålar. så behöver jag inte känna mig dålig för att jag jobbat 4 timmar mindre imorgon om det nu blir så. nu ska vi se oc en stund. sen ska jag nog sova. jag är helt utmattad idag. förresten, jag är skypesugen. så den som känner sig manad får hemskt gärna ringa.

kärlek,
lala

turistbilder

    
    
  


image169

här kommer alla bilder som vi tog när vi var där vid de tyska bunkrarna i lördags. och eftersom jag gillar att skriva och vill förklara vad allt är gör jag en lista till bilderna.

1. en stentrappa jag tyckte var snygg och som jag dedikerar (stavning?) till mamma då jag visste att hon skulle gilla den.

2. kvistar, spännande. haha. jag gillar kvistar och träd och grenar och knoppar. bara längtar tills spökträden kommer tillbaka till kga så jag får möjligheten att gå dit igen. huah!

3. gången ut till bunkrarna. den känns lite sagan om ringen kontra astrid lindgren någonting. förresten hade hela udden den känslan. jag gick och kollade efter både tjorven och orcher.
4. samma bild som innan men i svartvitt fick den en pans labyrinthkänsla istället. najjan.
5. robi i gången. damn, den kommer vara härlig i sommar när den är full med blad och sånt. riktigt tät säkert.
6. bunkrar.
7. lålah som solar. jag satt hur gott som helst därnere. inga vindar och skönt ryggstöd!
8. förflyttade mig men fortsatte sola.
9. fler träd. kan inte hjälpa det.
10. välkommen till koster! (vi har koster bakom hörnet, det har inte niii)
11. träd? knopp i allafall.
12. robi och sommar och liknande.
13. robi och sommar och liknande i sv.
14. T J Ä R L E K S B I L D.

sådär ja, det var det. nu kanske min bildtorka släpper finally. om vädret håller sig ska jag ta med kameran på grillkvällen. kan bli festligt.

kärlek,
lala


helgunderhållning

jag har fått in en ny god vana. morgonpromenader! tyvärr kommer vanan brytas när denna veckan är slut. orkar inte gå upp 3 timmar tidigare när jag börjar jobba 8, än mindre när jag börjar jobba 6, bara för att ta en morgonpromenad. men nu när jag börjar 12 är det primaballerina. upp, fixa lite, ut och gå, hem, käka frukost, fixa lite till, grejsa lite också kanske. sen jobba. så perfa. men nästa vecka får jag helt enkelt ha andra rutiner. prome efter jobbet perhaps? så får det bli. ska försöka skaffa mig några priomenadvänner också så robert slipper följa med vareviga gång jag tjatar. det ska jag. har några hurtingar på jobbet som säkert vandrar byn runt med mig. jag hoppas vidare hur som helst.

vi har lite kul planer inför helgen förresten. på fredagen ska vi ju (om jag inte minns helt fel så har jag nämnt det innan? annars gör jag det nu hur som helst) på manpowers årsfest och få lite gott käk och sådär. sen blir det kanske utgång på byn, jag vet inte riktigt än. det märks. lördagen SKA vi grilla, för jag struntar i att vädret lovat dåligare väder. jag hoppas att det är skitsnack och att det är strålande solsken hela dagen och fin solnedgång över vattnet på kvällen när vi grillar. punkt! men det ska bli kul, om nu vädret håller sig som jag säger. det blir jag, robert och några från jobbet. kanon ju. jag menar, vi träffar ju dom bara 8 timmar om dagen trots allt. varför inte spendera helgen ihop också? haha. jag gillar dom. helhärliga människor från överallt. men fasligt många från götet faktiskt. jag som älskar dialekten bara njuter.

nu ska jag sova, ögonlocken håller på att korka igen. jag känner mig lite som kalle anka som sätter tandpetare mellan locken för att hålla dom uppe. och sen går det inte ändå. ungefär så känns det. fast jag har inte ens några tandpetare. faktum är att jag skriver och blundar at this moment. nej, men nästa. hum, sova var det ja. jag hade några uppmaningar förut som jag tänkte förmedla, men har tydligen tappar bort dom i all min trötthet. kanske återkommer, kanske inte.

kärlek,
lala

r to the obi

en update på robifronten också för den delen. han glassar på bergets topp.

image167

lala - lane?

image166

en update på lalafronten. såhär ser jag ut. denna bilden blev nästan snudd på lane. det gillar vi. den togs på båten mellan moss och horten. det är därför jag ser rädd ut. hatar båtar. dom bara sjunker hela tiden. /från spökjack och rose

bilder från det sandefjordska berget

image163

image164

image165

lite bilder från fredagskvällen på kullen. unders har vi alltså vårat hus. eller ja, vår lilla stuga. fast den ser mindre ut än vad den här. här inne är den som ett palats. jag lovar.

tisdag - allt ordnar sig

idag började jag dagen tidigt. vaknade runt 6 och var halvpigg. bestämde mig för att sova en stund till, och gick slutligen upp runt 9, då jag somnade om gott igen vid kanske 8. väl uppe fixade jag lite här och där, sen gick jag på en morgonpromenad. refreshing jag lovar. det blir ännu tidigare imorgon, så hinner det inte bli varmt utan bara sådär soligt och friskt, som det bara kan vara på morgonen. ja det ska jag. hoppas vädret är fint bara. annars blir jag opeppad.

efter turen hur som helst så käkade jag frukost. när jag bara hade en lite bit kvar hem ringde jag robert och bad honom fixa frukosten tills jag kom hem. sagt och gjort. jag fick lyx med ägg och sånt, det gillar vi! bra start på dagen med andra ord. sen drog vi till ligningskontoret och tjatade ännu en gång efter våra skattekort, och denna gången med resultat. ni har vi alltså allt vi behöver från dem. dessutom hämtade vi ut bankdosor från posten idag. så nu har vi som sagt det vi behöver. från både bank och skattekontor. kanon.

sen jobbet ja. det gick segt i början. klockan sniglade förbi som aldrig förr, och jag tror inte jag haft så tråkigt någonsin med att packa småkolli. fast efter en stund fick jag pratsällskap. och det visade sig att vi bor grannar med en tjej vi jobbar med. så det var kul att veta (: dessutom har hon sötaste hunden, den tänker jag hälsa på. reta upp riktigt sådär. ja, massvis. efter lunchrasten gick allt mycket bättre. vi jobbade hårt i två timmar för att få ut så mycket post som möjligt, och när vi var klara så våran teamleader att detta var bästa prestationen på ett år ungefär. så härligt! vi jobbade bäst alltså. gott. belöning fick bli en paus ute i solen som höll på att skymma. sen in och göra sista timmarna. jag fick stå på favoritplatsen så tiden gick jättefort.


ikväll har jag egentligen inte gjort så mycket. lagat mat (eller snarare värmt plättar som farmor i grunden lagat och fryst in till mig, tusen tack!), plockat, sorterat, grejat. och så vidare. så nu ser här bra ut igen. ska bara ha orken att städa ordentligt, det vill säga dammsuga. mitt tråkigaste. ett av dem i allafall. plocka undan och sortera kan vara mitt roligaste ganska ofta, men just dammsuga och damma är så fruktansvärt jättetråkigt. helst skjuter jag upp det in i det sista. helst. men imorgon blir det nog av. det får lov att bli en tidig morgon om vi ska hinna allt. jag ska först och främst promenera. sen frukosta och fixa iordning och det vanliga tjoffet. förhoppningsvis också städa en snabbis. sen ska vi dra till manpower och lämna in våra papper så vi äntligen kan få lite lön och såna mysigheter. det blir fint. och detta blev en lång bok. som vanligt nu på senast. jag måste börja uppdatera oftare så det inte blir så här långa inlägg varje gång. det blev kvällens konstaterande. punkt.

kärlek,
lala


update, jag vet, jag är dålig på det

en snabbuppdatering igen. denna veckan jobbar jag eftermiddag. eller ja, 12-20. så ni som vill nå mig för försöka innan eller efter det. tror inte jag kommer sova så länge om dagarna, så innan kan ju vara trevligt. idag vaknade jag klockan 6 och var pigg.. klockan 6?! fast somnade sedan om och gick upp vid den lite mer acceptabla tiden 8.00. det kändes bra. nu har jag tvättat och gjort andra vuxensaker. som ätit frukost i soffan och sett på OC. till exempel bara.

igår var det en massa jobb igen. det var skönt. dessutom en extra push att jobba en söndag, då är cashen bättre. wei. och mer då? hum. jo, de där bilderna jag lovade. de kommer. dessutom lite fler, sommarbilder, som togs i lördags på vår lilla turistutflykt! nu ska jag ta in tvätten och sen åka till jobbet!

kärlek,
lala

wedne..thursday

idag är jag betydligt mindre trött. då jag somnade runt kvart över nio igår och dessutom sov ca 1,5 timme direkt när jag kom hem så kände jag mig ganska pigg och utvilad under dagen (världens längsta mening. puh, andas). sen blev vi tillfrågade om övertid idag, men vi sa faktiskt icke till det denna gång. skulle ju till banken, som vi skjutit upp hela veckan. och det var ganska skönt att sluta tidigt och komma ut i solen. vi gick till banken och fixade det ganska fort. sen gick vi på något som egentligen var tänkt att bli en tur, men vi landade på ett berg och bestämde oss för att slå läger där istället för att fortsätta. vi såg ut över hela sandefjord och solen gick ner. typ hah, jättemysigt. och mitt i allt kommer helt random något som jag kan likna med kulturskolans orkester spatserande i kvarteret nedanför berget. jättefestligt och vi tog lite bilder med mitt uberobjektiv. så det kommer förmodligen upp några bilder här imorgon när jag har tid att lägga in. hur som helst, en jättego bra dag, och nu har jag precis fått lite käk serverat och det var ruskigt gott. jag är helnöjd med dagen. nu ska mitt hår få torka, sen är det dags att sova tidigt igen, så kanske morgondagen blir lika bra som denna. och det är helg redan, damn, jag var helt säker på att det var onsdag idag, sen fick jag veta att det var torsdag. hah älskar såna dagar. vi ska förresten jobba söndag. inte jättelänge, men 8-16 i allafall. men då blir det bra pengar. riktigt bra. wiwi. dags att göra något nyttigt. eller något annat än sitta vid datorn i allafall. jag tänker avsluta med lite uppmaningar.


mamma, skriv mer blogg. jag behöver något att läsa också ju!

emma, skaffa skype, och det fort.

pappa, köp dom där jag sa till decco, han behöver godis!

lillan, kom och hälsa på snarast. sandefjord är fint på våren.

alla andra som jag inte hade någon direkt uppmaning till just nu:

ta hand om er och om varandra!


kärlek,

lala



troet

j a g   ä r   t r ö t t.
f a s l i g t   t r ö t t . .

6 - 18 idag. härliga tider. nu vet man att man lever.
just nu har jag lust att ligga hemma ett tar dagar. börjar bli sjuk och känner inte alls för att jobba imon och sen besöka någon bank och försöka fatta vad dom säger. men vi får se. kanske grejar det sig. kanske inte. hur som helst skulle jag vilja bli författare. tänk att skriva en sån häftig bok. och jag som har så mycket tankar, något borde jag ju kunna knåpa ihop? jag ska fundera över det. helt klart. men inte ikväll. ikväll ska jag bara borsta tänderna och göra max en sudoku, sen sova. sova djupt. nite

kärlek,
lala


sverige visit

nu efter ett långt datauppehåll återvänder jag. idag är jag dödstrött. punkt. haha vilken tråkig mening, jag som är bäst på att skriva alldeles för långa och o-korrekta meningar vanligtvis. den där var ganska kort och konsist. hur som helst, så är fallet. började jobba 6 imorse och var en mumie fram till ungefär 9-10. då var det helt plötsligt bara halva arbetsdagen kvar. härligt. och nu, efter några fler timmars slit hemma, har jag slagit mig ner för att uppdatera lite grann här. sen ska jag och robert belöna oss med lite farmorpaj och las vegas. det blir fint det.

helgen spenderades i sverige, för er som missat det, och det var ruskigt härligt. jag trivs hur bra som helst här, men jag älskar ju hemma. som sagt. först blev det en kväll ihop med mamma och lillan. jättemysigt med fika och sådär. lördagen började jättetidigt med uthämtning av nya kläder och sen en trip in till örebro för att hinna träffa så många kära som möjligt. jag hann med tre utan att behöva känna mig speciellt stressad. lite fika och sånt mys. tack darlings, det uppskattades även om det blev en kortis sådär.

kvällen spenderades först ihop med pappa och lillan. jag fick favoköttfärssåsen. gah, det godaste jag vet ungefär. sen hängde jag med jennifer på ferre. det var himla trevligt. först var vi ett par damer och hängde en stund. sen vidare till ännu mer folk. där blev jag lagom vilsen först. och bubba som var på sitt bästa rajhumör försvann i mängden. som tur var träffade jag emma, som var lika vilsen som jag, och däär hade jag hittat min dam för kvällen. haha. en riktigt go kväll och tusen tack till bubba och emma främst för riktigt trevlig kväll. jag gillar er. massur.

söndagen blev i släktens tecken. träffa familj, träffa farmor och farfar. det var välbehövligt efter en hård lördagskväll. sen bar det av till sande igen, efter ett stopp hos mamma på spenatsoppa. tillbaka till sandefjord gick snabbt. jag var trött som få, men det gick bra att köra sålängej ag hade hög musik och kunde sjunga med. när vi började lyssna på ges efter ett tag kändes det lite överdrivet dock. jag kände igen låtarna, fast jag itne hört dem sen jag var nio. haha. härligheten.

nu har vi jättefull frys och kyl förresten. fick med mig bullar, kött och quornfärssås, paj, plättar, risgrynspudding och gaaah. så himla mycket gott. dessutom blev vi erbjudna att även ta med god spenat, men den skulle inte få plats i våran frys, så det var tur att vi itne tog med den. fast synd, för det är ju så gott. huah, nu ringde larmet (brutalt för en timer, men kom inte på det rätta ordet bara) för nu är pajen färdig. så nu blir det till att spise.

kärlek,
lala

torsdag fast utan ärtsoppa

ååh, världens underbaraste jobbdag idag! det har varit så himla roligt. har mest skrattat hela dagen (parallellt med att jag gjort ett bra jobb, givetvis ^^). jag har stått och packat en massa stora kartonger smäckfulla med saker samtidigt som jag lyssnat på två norska gutter som sjungit med till diverse olika nationalsånger samt pratat svenska helatiden i min närvaro. riktigt roligt. allt låter så väldigt fjolligt när ovana försöker med svenska. undra om vi låter så? lite fjolliga när vi pratar? hur som helst. en riktigt bra dag och jag har varit på underbart humör.

nu strax ska jag packa inför hemfärden imorgon. det är endel som ska med. lite saker som inte ritkigt fått plats så bra här, fast förvånansvärt lite mot vad jag trodde. vi är bra på att stuva. jaja. sen ska jag fixa lite bilskivor. helst bara en massa glatt så jag håller mig pigg och vaken hela vägen hem. förhoppningsvis gör jag det, så jag kan somna relativt tidigt på fredagskvällen. för lördagen är upp tidigt och iväg till bronx var det tänkt. fika på fika på fika blir det nog. men jag gillart. för det första kan jag inte få nog med te, och för det andra (och viktigaste) kan jag inte få nog av goda vänner. så så får det bli.

nu hoppas jag bara att vädret håller sig bra på vägen hem imon. och att jag, vi, är på bra humör. peppar inför en fin jobbdag så blir det förmodligen en fin resterande dag. jag ska jobba för det. helt klart.

kärlek,
lala

monday you could fall apart

första dagen på skiftet och i teamet idag. det gick jättebra faktiskt. härlig liten grupp och jag fick lära mig ännu fler nya saker haha. jag har så fullmatad med ny info nu att jag snart får kortslutning. men det är kul att dom vill lära mig massor, och sen fick jag fina kommentarer idag om att det handlar om att jag lär mig så snabbt. så därför ska jag få läras upp på massor direkt. kändes himla gott att höra. dessutom gillar jag vår teamleader som bara den. skitgullig tjej, så detta kommer nog blir ritkigt riktigt bra.

nu har jag precis duschat och käkat jordgubbar. sitter och kollar på när roberts ska döda en boss, förmodligen den sista, men vi vet inte än. sen ska vi ner och sola en stund. och under tiden jag ligger och pressar hoppas jag att fantasin börjar på att ta sig så jag vet vad jag ska göra för kvällsmat haha. vilka tråkiga inlägg jag skriver. alltid samma. äta jobba sova. och ibland lite dator på kvällen. suck. men jag skyller på att vi inte har folk att umgås med än, det kommer. det kommer. dessutom är det ju ganska dåligt väder så inge kul att vara ute heller. men när våren kommer ska jag beställa en fin bräda för min bradiga lön jag förhoppningsvis får. då ska jag vara ute minnsan. och fina bilder blir det, jag lovar. och nu är det bara ett par dagar kvar tills jag kommer hem och träffar alla jag älskar! riktigt härlig längtan och seframemot-känsla har jag just nu.

kärlek,
lala

clothing bla

image161



image162

sådär, nu har jag stillat mitt shoppingbegär för denna gången också. jag gillar speciellt magneten. den är väldigt evelinig, eller visst va? hoppas det hinner komma till helgen bara, så jag får med mig det tillbaka hit. bestället hem till mor alltså, eftersom jag ändå ska dit i helgen, och då slipper jag utlandsfrakten. wei, tänka till, det kan jag också minnsan. nu ska jag snart få lite frukost, för än hade jag visst inte haft orken att göra det. har städat undan och lite så istället. så nu har robert vaknat, så tänket sätta honom i uppgift att göra frukost. än en gång, tänka till det kan jag minnsan.

kärlek,
lala

sunday

hah, vi somnade på överkastet med varsin filt fullt påklädda. jag vaknade runt sju av att det var sjukt varmt. så jag slängde av mig mina stickade sockor (ja, vi hade ju hemmakväll igår, vilket inkluderar full utstyrsel) och somnade om. vaknade nu ungefär och vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen. vädret är sådär så kanske inte vara ute jättemycket. men en promenad blir det nog. kasnke ner till byn. och jag är så glad att vi inet gick ut något i helgen. det var skönt att få ladda om batterierna och sådär innan måndagens jobb startar. hur som helst så har jag ju lovat bort mig när jag kommer hem. så jennifer och jag ska hit the dancefloors i kära karlskoga. hah. never done before ungefär, så det kan ju bli intressant, vi får se.

jag vet att jag varit jättekass på att lägga upp några bilder alls nu och sådär, jag det har helt enkelt inte funnits tid till det. jag har jobbat massor och inte sett dagsljuset alls ungefär hha. men jag lovar att försöka uppdatera lite oftare i allafall. men mja, vi ser ut som vi brukar och sådär i allafall.

dagens todo blir nog i allafall en promenad som sagt, sen tänker jag göra såna grejer som helt klart ger mig lite vuxenpoäng. tvätta och diska. det sistnämde som jag faktiskt inte hatar längre. det är okej. även fast det är så långt ifrån roligt det kan bli. men jag gör det för teamet kan vi väl säga. mja.

ahha usch vilket morgonbabbel detta blev. nu ska jag läsa lite bloggar, har endel catch up todo då jag inte läst några alls på jättelänge. sen ska jag nog beställa lite kläder. kan vara kul. och till sist har jag lite brev att skriva. nu fick jag percis ett igår också. så nu har jag fyra istället för tre. det börjar dra ihop sig och jag vill skriva brev. för detär kul. men först, dags att äta frukost.

kärlek,
lala

las vegas

ikväll har jag och robi haft en myskväll, efter en hel mysdag blev det passande att fortsätta på det viset. jag har fixat gott käk och sen har vi sett las vegas avslutningen på säsong 4. damn det är så spännande nu. även om jag inte gråter får jag nästan liet greys känsla av det. vill bara se mer mer mer. så nu väntar vi med spänning på första avsnittet på säsong 5. suck, jag vill se nu nu nu. herregud. jag har några favoritserier helt klart. så om du av någon anledning vill att jag gillar dig mest av alla finns det följande saker att ge mig i present: lasvegas boxar, stora feta vännerboxen, greysboxar, smallvillboxar. nej, jag är inte ett dugg matrealist. jag bara älskar att fly verkligheten då och då. så varför inte kolla på ett gäng med bästa vänner som bor ihop, ett sjukhus med konstiga olyckor och gråta blod varje gång då det är så lyckligt och olyckligt, en kille som har ett hjärta av guld och som räddar världen varenda dag eller ett casino fullt med ytligheter och känslor. jag kan inte se någon anledning att inte göra som jag? hah.

kärlek,
lala

nattfilosofen och konstateraren

nu är det väldigt dags att sova. eller kanske dags för en nattlig promenad, vi får se. hur som helst så är det dags för annat än att sitta framför en skärm. det har det blivit för mycket av på senaste tiden. evelina, ut och umgås med dig! (ja, just idag var det en peppning som jag förmodligen kommer gilla och behöva läsa imorgon. jag är uttråkad, med andra ord)

kärlek,
lala

workin lady

nu ska jag strax iväg och jobba, eller det ska vi båda två. idag blir det 8 timmar, och det ska bli ganska skönt, faktiskt. vet inte ännu iofs, kan bli så att vi ska börja tidigare eller jobba över sen ikväll. men som det ser ut just nu i allafall. de senaste dagarna är det minsta vi har jobbat 10 timmar. i måndags drog vi ett mördarpass på 14 timmar och det kändes i benen, det vill jag lova. men egentligen är det också det enda som det känns på. möjligtvis ryggen också, men annars går dagarna himla snabbt. men jag vet redan nu att jag kommer spy på fish and chips, som är den enda övertidsmaten jag kan beställa. haha. men esch, jag klagar inte. jag gör sällan det. nu ska jag iväg och bli rik som ett troll, som farmor och farfar brukar säga. det blir nog bra, fast än är jag inne i någon form av trans. trött-transen. måste käka lite frukost tror jag bestämt, så kommer jag på benen. om vi slutar tidigare ikväll kanske jag tittar in här en stund, om inte, får ni ha det så gott!


kärlek,

lala


quickie

snabbupdate: jag lever. jag jobbar som bara tusan och snart kommer jag hem och hälsar på!

kärlek,
lala