ingen fara

no danger on the roof så att säga. blev lite mycket känslor igår bara. men nu är allt bra igen. saker har löst sig, och så vidare. det känns skönt.

jag är inne i en filmtittarperiod nu. ser minst en om dagen. kvällens fick bli crybaby och holiday. lagom sådär. fina. igår blev det lovely transformers och gaaah jag längtar så efter tvåan. den kommer bli awesome. tro rjag ska bara lite nu på nattkvisten då jag inte alls har någon lust att sova än. börjar sent imorgon så det passar ju fint.

kärlek
lala

fan i helvete också.

jävla skit. jag hatar pissiga besked. vad fan ska jag göra nu?
12 timmars regeln mamma, jag lovar. men just nu behöver jag fräsa och spotta lite.

tirsdag

okey, dagens todo: NOTHING!
hah, så skönt. har varit ute och gått med martina sen jag slutade jobbet ungefär. sen blev det lite lätt toastmat och nu trans to da formers! shit, längesen. och det är inte rättvist att se den på ett 14tums tv, men vad ska jag göra? har inga alternativ just nu och var sjukt sugen på exakt just den. så 14tums trans är bättre än inget, i guess?

postade brev idag. jag är seg på att svara på folks brev. men nu har jag i allafall postat ett. bara sisådär 5-6 kvar att svara på haha.

shoppat lite fint idag förresten. lägger upp bilder sen. wiwi.

kärlek
lala

ta tag i livet del 1

okej. mina första ta tag i livet grejer, det får bli en lista:
- morgonpromenader
- äta något mirakelpiller så att mitt jäkla hår växer ut. börjar verkligen sakna det nu. påriktigt.
- måla naglarna oftare
- kroga nyktert (som idag, hade verkligen jättetrevligt och var spiknykter, det får bli en fin vana)
- se mer bra film
- inte vara kär, förrutom i mig själv


..mja, thats it for now. tror det är en bra lista. redan endel påbörjat. men ska starta hela högen nu snart. wei, new improved människa here i come.


natfilosofi fas ett


wokedmfdsm

okej, efter en dusch, lite matlagning och diskning har jag kommit fram till att efter klockan slagit 22 är det ointressant att hitta på något. då har ju halva kvällen redan passerat, därför tänker jag nu slå på lite sex and the city och käka min mat. sen får vi se om det blir en kvällspromenad med någon trevlig vän lite senare. just nu är det i allafall hår som ska torka och film som ska ses. så är det. mysigt.

lördag

jag insåg nyss att jag är en fattiglapp. eller snarare en slösare. vafan tar pengarna vägen? hur som helst. har i af betalat av endel skulder, det känns bra. men still. leva ruskigt fattigt resten av månaden. sorry karlskoga, inget hem förrän efter 17 maj. då har jag lön igen. så det så. så om någon vill träffa mig innan dess får ni helt enkelt pallra er till oslo. thats it. punkt.

hur som helst. jobbat idag, var inte så jobbigt som jag trodde även om mina hostattacker skrämde bort kunderna då och då. men skönt att ha en lördag avklarad. det ger massvis med cash (: har även tagit farväl (eller tillfälligt hejdå) av linn som drar till le sydamerika nu hela sommaren. shit. timentalt. vi hänger ändå inte så ofta men det är jobbigt att veta att alternativet inte ens finns nu. för hon är så himla fin alltså. hur som helst. vi satt en stund i sofienbergsparken och drack lite chai och snackade vanlig strunt. det var kul. men nu är det lite jobbigt och tomt. ska träffa upp mina andra tjejor sen tänkte jag. bara umgås ikväll. det blir fint.

klippte mig lite spontant nyss. eller det lät mer storslaget än det var. men klippte till luggen så att den faktiskt går att ha som lugg. snelugg är den för kort att vara, men nu är det jämn så den går att ha rak. det är nice, för är rätt trött på uppåtlugg nu. och tror att en sommar i luggens tecken fungerar fint. faktiskt. tills det andra håret växt ut så frillan inte är helt förstörd i allafall. mja.

ska göra lite käk nu också tänkte jag. korv och bröd. har snöat in på det. sjukt enkelt och helt klart gott. jojo.

det var väl allt just nu i guess. längtar efter min dator, men hoppas dear thomp tar med den tillbaks till oslo när han åker hit. då blir jag gladare än hundra hundar. jag lovar.

kärlek
lala

tv-kur

okej, efter att ha struntat i allt vad kul heter igår och istället stannat hemma under den där sköna filten och sett på film mår jag som en prins idag! okej, förkylning och hosta - check! det är kvar, men jag är ändå pigg! lovely. och sov som ett barn i natt alltså, vaknade inte en enda gång. underbart faktiskt. så jag ska nog ta mig igenom den här dagen också. idag blir det barnavdelning för hela slanten. härligt! och solen lyser redan ute så tänkte kanske ta mig en promenad till jobbet. om hälarna tillåter. efter att ha försökt gå in diverse fina skor strejkar hälarna en aning. men det ska nog gå. mja. ellers vet jag inte vad som händer ikväll. ska försöka hinna fika med linn om hon har tid med en snortjej någon timme efter jag slutat. sen blir det förmodligen samma grejja som igår. för min kropp behöver verkligen vila. och skönt att jag har det sunda förnuftet kvar när viljan säger något helt annat. för jag är översocial redan och vill bara hitta på en massa kul ikväll egentligen. men som sagt. vila.

yeye. all work work

kärlek
lala

söte bror

okej. idag har jag spenderat ungefär 2 timmar till att bara vänta. satt hos legevakten och väntade på min tur. fick lite order och se vidare till nästa vänterum för att vänta på min tur. sen blev jag uppropad och där vänta ytterligare lite på min tur. sen fick jag komma in och träffa en snygg doktor. det var kul. han hette martin och hade väldigt håriga armar. han sa "evelina, du är sjuk, du behöver äta dom här" så fick jag tabletter och vips har jag återigen en veckas pillerknaprande att se fram emot. lovely tänker ni nu, men faktiskt är det ju ganska skitjobbigt. men ska i allafall jobba imorgon, tror jag pallar trycket, och lördagsjobb är cash, så so be it.

förövrigt, jag har alltid den värsta oturen. ni vet när man åker buss och det är mörkt ute? då är det ju alltid någon jobbig jäkel som ska sitta och läsa hela tiden. och jag har alltid tur att hamna bredvid just den personen. jämt. oslo - sthlm-nattbussen senast var det en kille som läste nästan hela vägen. vem fan gör så?! suck. hur som helst, idag hade jag en släng av lite samma otur då jag satt i väntrummet. det trillade nämligen in en man som pratade med sig själv (jag gissar på pundare snarare än alkoholist) och självklart satte han sig bredvid mig. det fanns fler lediga platser, men bredvid mig skulle han sitta. såklart. sen började han fråga mig vilket som var värst; klamydia, herpes eller gonorré. hur ska jag veta liksom? suck. försökte ignorera honom så mycket som möjligt och koncentrerae mig på de otroligt intressanta prickarna i taket. vred lite ogillade på mig också. men han tycktes inte alls fatta vinken utan fortsatte. han la skuld på alla kvinnor i världen för att han hade klåda. och så vidare. ja ni fattar, en mycket charmant man. sen såg jag en lösning (självklart inte bara, jag har ett gott hjärta också). en gammal tant som satt böjd över en bänk. hon var i rullstol och såg helt borta ut. gick och pratade lite med henne. om hon ville ha vatten eller hjälp med något. hon ville att jag skulle hämta någo personal. så jag gick iväg och knackade dörr. glad att vara till hjälp, att få något att göra då tiden stod rätt still och även att komma iväg från min nyblivna bekanta på bänken bredvid. hur som helst så kom personalen och hämtade damen, det lugnade mig. efter det satte jag mig åter på bänken för att vänta på mig tur. då började snubben prata med mig igen. sa något som gjorde att jag var tvungen att svara med annat än ja/nej/mhmm. först då upptäckte han att jag inte var norsk utan svensk. då sken han upp som en sol och sa "åh, är du svensk? ååååååååååååååååååå söte brooooooooooooooor" haha. jag blev lite glad av uppskattningen. sen var det min tur att gå in till läkaren. tur.


efter det gick jag och köpte en massa mat, och nu har jag precis käkat gott och slagit mig ner framför dirty dancing som blir kvällens första film. ska bli mysigt att bara vara ensam hemma och inte göra något speciellt. behöver ta det lugnt som sagt om jag ska orka jobba imorgon, which i will! så lejter pejter doves.

kärlek
lala


bwibwi

fina dagar, men sjuka. igårkväll var jag hos henriette hela kvällen. så himla mysigt. vi satt och snackade strunt och bara myste. kom hem runt halv 4 inatt. sen imorse ringde martina och väckte mig vid 10. dags att gå upp, promenad. så så blev det. vi tog en promenad, gick förbi ica och köpte massa frukt och grönt. sen gick vi ner till henne och gjorde iordning varsin lunchsallad (min var skitgod; ruccola, vindruvor, cashewnötter, fetaost, avokado och sen en römmedressing) och gick ner och satte oss i en park. så himla fint. satt där mellan 12 och halv 4 ungefär. sen joinade både sofi, andreas och henriette. himla mysigt. men under jobbet idag har jag varit trött. måste börja sova mer. så kvällen idag tänker jag ta det lugnt. laga lite lätt kvällsmat och sen sova tidigt. kanske se en film, men vara väldigt lugn i allafall. hur som helst. jag bara älskar den här staden. och våren. trots att jag just nu åkt på johannas sjuka. hur som helst. två bra dagar.

fast just nu har jag längtat hem lite. skulle vara så skönt att sitta i vardagsrummet hemma och se på simpsons. somna vid tvn. gå upp och lägga mig och tvinga med min katt. precis det vill jag göra just nu. jag saknar min familj och mitt hemma-hem idag. eller just nu. jaja.

kärlek
lala

parentesen

börjar med en liten parentes som inte alls har med saken att göra men som svar på mammas fråga.
(bysykel är en cykel man kan låna och glida runt på, köper man ett sånt kort för 80 spänn får man åka hur mycket man vill hela året. bra va?)

sådär ja. nu är jag tidigt vaken ska ner på stan med andreas och försöka fixa lite skattekontorsgrejer och sånt. jag är dödstrött! men det gör inte så mycket. tänkte egentligen bara skriva här för att berätta för mamma. så det blev egentligen det som blev huvudtemat istället för parentesen. mja. jag längtar efter en hel dator så jag kan börja fota och lägga upp bilder igen.

blö.

kärlek
lala

bysykel!

yes, idag har jag beställt bysykelkort. hur härligt kommer inte det vara i sommar? nu har jag bara en viktig todo kvar att ta hand om. måste fixa min deklaration. tror jag ska ta med allt till jobbet och be någon som fattar norskan bättre än jag och som har deklarerat inorge tidigare att ta en titt på det. för jag fattar inte riktigt. ska iofs till skattekontoret på tisdag så kanske kan få hjälp där. nåja. ville bara berätta om bysykeln, tror jag ska skippa trikk-kort helt den här månaden och bara börja cykla? skulle vara så gott med en cykeltur varje dag innan och efter jobbet, yeah.

nu är jag tröttare än döden, som vanligt, så ska strax sova. men idag har jag bestämt mig för något. men det blir en överraskning. wiwi.

kärlek
lala

weekend

underbar helg. jag har haft så roligt varenda dag. bara träffat vänner och haft det gott. jag har snöat in på rosa förresten. spenderade nästan hela lördagen ihop med martina på stan. jag införskaffade den lovely väskan jag la upp bild på tidigare, sen ett par knallrosa skor och en korall/rosa topp. jag älskar den färgen just nu haha. dessutom när man börjar få lite färg sen i sommar kommer den vara kickass-snygg.

fredagen spenderades med johanna och några av hennes vänner. och lördagen ihop med mina sandefjordsgirls och sofie. helmysigt trots att vi inte gjorde så mycket. spelade lite kort och drack vin. härligt.

idag har vädret varit fint. det var spått fint igår också men vädergudarna hörde tydligen inte mina böner om att solen skulle stråla på min lediga lördag. men det gjorde inte så mycket. det var fint idag, så jag och martina satt på en filt i olaf ryes parken i ett par timmar. fick lite sällskap av andreas en stund också. så det var helmysigt. resten av dagen har jag bara sett på film. två jag inte sett tidigare. det är ganska ovanligt för mig. vet inte, men är för bekväm av mig ibland för att orka vara helkoncentrerad på en ny film. så har haft ett par i hyllan rätt länge som jag aldrig sett. men idag var tydligen rätt dag. först såg jag ninth gate med johnny depp. den var skum, inte speciellt bra. men nu har jag i allafall sett den. sen såg jag into the wild - finally! den var lite jobbig att se, lite sorglig. fast ändå inte så mycket som jag förväntat mig. men det var helt klart en härlig film. och nu avslutar jag med jane austen book club. den är ju verkligen fantastiskt mysig.

sen sova, upp tidigt imorgon, workiwork. och sen kommer dear ääändi hit. så himla bra.

kärlek
lala

sunlightsunshinesunsun

lalala solsken idag! ska snart lägga mig ute på vår uteplats för att få lite seriös solning. det är precis det jag ska göra idag. sen vandra ner till jobbet, för idag tänker jag gå. igår tog jag faktiskt trikken, för vädret var lurigt och regnet hängde i luften. så promme idag it is. annars händer inte så mycket sådär. ska kanske skriva några brev också. och ta tag i diskberget som jag diskade upp igår, men som dykt upp igen pga mina ambitiösa försök till att laga god mat (desvärre hade jag bara den ogoda färsen hemma så det blev inte alls så gott som det borde blivit. nåja).

annars har jag måndagen att se fram emot. först lördagen förvisso då det blir häng med diverse folk och lite vin skulle jag tro. men under måndagen får jag finbesök! det ska bli trevligt. andreas kommer hit och ska prova sina vingar i oslo. så direkt efter jobbet möter jag upp honom på stationen och sen är det lite seriös jobbsökning som gäller. ska bli kul. och då blir vi förhoppningsvis (om han nu finner något jobb) fler här i sommar. mysigt. jag gillar fler. tror dessutom att vi behöver en man i hushållet då tre av kvinnor inte är en bra siffra. kanske dessutom blir lite crouded under sommarmånaderna då vi också får inneboende från gbg. hah! kommer ju bli awesome.

förresten. igår var jag löjligt glad från stunden då jag såg sista avsnittet på säsong 3 (åh, nu kommer det bli lite tråkigt då jag redan sett säsong 4 och stor del av 5.. men ah, har skert glömt bort en massa kul ändå) till någon timme in i jobbet. gick på moln och bara skrattade och log överdrivet mycket åt allt. dagens soundtrack fick bli spoon - the book i write och hellogoodbye - here. ja, helt klart passande låtar för mitt underbara humör. ska försöka fixa samma idag med. för idag har jag en bättre start. sov inte bara fyra timmar så gladheten kanske håller i sig hela jobbdagen. hur som helst känner jag att jag verkligen valt rätt avdelning att vara på. tror jag mår allra bäst då jag hänger around på barn.

kärlek
lala

biss


bliblubliblublabla


posah

min lilla möllerska innan söndagsfikan (som börjar bli obligatorisk - yesyesyes!) häromveckan.


liktär



ljuslyktorna jag talade om att jag köpte när jag var på promenad med jossan. luv them!

paellakvälla







ibland gör johanna och jag god mat ihop. vi försökte oss på paella en kväll. en egen tolkning men blev sjukt god. tzatziki och cola till. och jag har röd mun.

thompipålunar

en vanlig kväll ihop med thömpbaby







(okej jag orkade inte vänta med bilderna på att min dator skulle bli lagad. la in på johannas istället. den här bloggen behövde lite färg kände jag..) jag gillar matbilder.

el dresso



okej, så här är den fanastiska spanienklänningen. den jag gav mig fan på att komma i och köpte fast den var förliten. tadaa! it fits. hoppas bara att det fortsätter sitta bra när jag tappar några till. hoppas. den är såndär amerikansk-picnic-dress. så att säga. och citrongult är det nya svarta. det är sant.

böböcravings



inte nog med att jag jobbar med det. jag använder även min fritid åt att gynna mitt jobb. idag har jag föndershoppat lite. skrivit en lista över vad som måste införskaffas när jag får lön. löjligt mycket på listan är från jobbet. och det mesta där är inte sånt jag verkligen behöver, mest bara vill ha. hur som helst; listan ser ut något i stil med:

- den-beiga-väskan-jag-velat-efter-fram-och-tillbaka-men-nu-bestämt-mig-för-att-jag-vill-ha.
- gladiatorsandaler (ja, det är okej att döda mig. för egentligen är det nog inte snyggt. fick bara en vision haha)
- andra sandaler som jag såg idag att vi fått in som är dödssnygga.
- rosa skorna (som jag även där trånat efter men velat fram och tillbaka, hoppas min storlek finns kvar! och ja det blir många skor..)
- ett bysykkelkort (en av få sakerjag inte kan köpa mitt jobb. men bestämt mig för att bli lite duktig och cykla till jobbet istället för att trikka, därför ska jag beställa ett bysykkelkort nästa gång trikk-kortet går ut. yepp)
- ögonbrynsfärg! och en penna också.
- denlillasötablåaväskan som jag också trånat lite efter.
- en marvel-tischa från pojkavdelningen på barn haha. den är ju bara så himla tuff.
- ansiktsmasker, mest för att det är lite koseligt sådär.

okey, thats about it. just nu. sen finns det säkert tusen ting till. men mja. en tatuering kanske vore något nu när jag fåt lön? eller varför inte spara lite pengar? hum. ja. vi får se vad lönen landar på och utgå ifrån det. helt klart.

kärlek
lala

back in town

okej, så nu är jag tillbaka. gårdagen var sjukt tung. gick upp för tidigt, tror klockan var 05.15 eller så, för att snabbt göra mig iordning, packa det sista och sen åka tillbaka emot oslo. blev stoppade i tullen vilket gjorde bussen försenad. stressade från stationen och hem, slängde in sakerna, käkade en macka och sen sprang ut för att hinna med trikken till jobbet. jobbade 8 timmar vilket, som sagt tidigare, inte är en vanlighet för mig nu för tiden. att jobba 12 timmar på ett lager var inga problem, visst, tröttheten kändes såfort man satte sig i bilen för att åka hem. men det går inte att jämföra med att jobba i butik där man hela tiden måste vara på sitt bästa humör. det tar på krafterna att vara serviceinriktad helt enkelt. plus att jag har ett lock i öronen pga förkylning som gör att jag måste anstränga mig extra för att höra vad folk säger. skitjobbigt. hur som helst. så efter jobbpasset igår var jag helslut. hade dock lovat bort mig under kvällen så direkt efter jobbet svängde jag förbi hemma en snabbis för att krubba och sen gå vidare till TG29 och hälsa på pojkarna där. däckade ganska gott sen när jag kom hem igen.

idag har jag helt klart varit piggare. jobbat barn hela dagen och timmarna har bara flugit fram! gillar verkligen dom på den etagen också. hah, all personal på mitt jobb är bra och det är kul att nu få bounda med dom jag inte gjort det med tidigare. härlighet. var hemma skapligt tidigt. fixade om på rummet så nu har jag ett mer riktigt rum istället för ett tillfälligt. sen har jag bara myst. gjort sudoku, sett på office (haha avsnittet när jim är utklädd till dwight, underbart!) och sen kom sara förbi på en spontankopp med te som vanligt. mysigt. och nu ska jag snart återgå till att se på office och sen sova tidigt. tänkte försöka gå upp tidigt imorgon och hoppas att vädret är stunning så det blir lite seriös solning innan jobbet.

hur som haver. skönt att vara tillbaka i stabiliteten, även om det var väldigt skönt att vara hemma. hem snart igen och hämta min dator så jag kan börja lägga upp bilder igen också.

kärlek
lala

tuuusentakk!

åh jag har haft en sån underbar ledighet. vill bara säga tack till alla fina människor som bidragit till mina fina dagar i svea. love it. har verkligen hunnit med de allra flesta. fick en släng av både oliver och cassandra idag också som jag inte hunnit med någon av de andra dagarna. underbart! så här många bra har jag inte hunnit med någon gång innan tror jag. känns dessutom som att jag fick primetime med alla. inte sådär stressigt eller så. ruskigt trevligt med sällskap till karlskoga av andreas också. och ja, tacos är alla barns och även min favoritmat. åtminstone ibland. idag. för jag var hungrig. promme med lilly nu och sen packning. upp för tidigt imorgon och ta bussen tillbaka till oschlo. det känns både och. hade gärna stannat lite längre. men livet kan inte vara på hold allt för länge. har lite saker att ta i tu med när jag kommer tillbaka dit. ska helt klart bli spännande. och om johanna skulle gjort charader till det jag tänker på nu hade det varit svårtolkat.

kärlek
lala

hjärtat



nom nom nom

todo TODO

okej. jag har varit sjukt effektiv under min sverigevisit när det kommer till att träffa människor jag vill hinna med. först all way bort till stockholm där jag mest ta pussel och hade det mysigt ihop med mamma och anders. men det var först när jag landade i karlskoga som effektiviteten faktiskt startade. hunnit med att åka moppe (ja, moppe som man åkte när man var 15..) ihop med jennifer, sett på bra film ihop med pappa, käkat lunch hos farmor och farfar, fikat i centralparken en hel dag ihop med thomp, bella, malin, andreas och peter (där var det ju massor med flugor i samma smäll!), hämtat cecilia på tågstationen och haft primetime med henne, träffat robert en jättesnabbis (åh för långesen igen..), morgonmys vid frukostbordet med decco idag, promenad med sanna inom en kort framtid, förhoppningsvis date med cassandra idag. det vill säga att jag hunnit med NÄSTAN ALLA mina bästa människor inom loppet av 4 dagar haha. är det inte helt fantastiskt? missade en oliver som var sjuk, och en nadine som var försent in till örebro. men kanske idag istället? som sagt, gärna favorit i repris av gårdagens todo. helt klart en fin dag i parken. om vädret blir stunning det vill säga. strålande sol är beställt i allafall. vi får väl se. just ja, även hunnit med en fyratimmarsdate med emma i telefon haha. det var också ruskigt längesen och helt klart på tiden.

jaja, det är väl ungefär det jag hunnit med. träffa underbara mäninskor. och nu har jag hela den här dagen på mig att göra allt annat jag inte hunnit. måste köpa lite mat att ta med mig till norgetet också. och jag saknar faktiskt redan min johanna.

jaja. promme med suz nu alltså.

kärlek
lala

kärlek



haha jag älskar er.

tirsdag

okej, idag har jag hunnit endel. vaknade av mig själv (eller möjligtvis ett sms? hade fått ett två minuter innan jag vaknade så antar att det kan ha bidragit mitt mitt vaknande men omedvetet.. hur som helst) vid halv 10 eller något. gick upp och tänkte att fånga dagen är nog the thing. så jag gjorde mig iordning, sen tog jag en promenad ihop med sofie. vädergudarna har tydligen hört mig, för inte fasen regnar det idag. vi gick förbi blå och möllergata upp och sen hem. riktigt mysigt, längesedan vi sågs och ja. det kändes bra. sen nu är jag hemma. har grejsat lite. plockat disk, slängt alla kartonger som överöste under diskbänken, och slagit på en stooor tvättmaskin. det känns som evigheter sedan jag jobbade eftermiddag. skönt att ha hela förmiddagen hemma och grejsa. nu kollar jag snabbt igenom allt som möjligtvis är viktigt att kolla igenom. mail och såna saker. sen ska jag käka ägg och se på office. min mamma har lärt mig att vara sådär löjligt noga med utgångsdatum, eller jag har snarare tagit efter henne. dricker inte gärna mjölk som gått ut och så vidare. men hon har lärt mig att med ägg är det inte så himla noga. så jag kokade upp några gamla ägg som jag tänkte ha till frukost nu. och funlight päronsmak. sjukt gott. och ja, lite office som sagt. så detta blev ännu ett kort inlägg. jag vet inte, känns som att jag bara skriver nu. eller sådär, jag saknar bilder. behöver helt klart ta tag i att lämna in min dator när jag kommer hem så jag kan börja lägga upp bilder idag. det saknas, griiimt. hursomhaver. imorgon efter jobbet nångång, sent, 11, bär det av emot el stockholmo. jag längtar.

kärlek
lala

skrattretande

alltså, idag är jag löjligt glad och uppåt. sådär så att det skulle varit skrattretande om jag inte vore mig själv. utan bara såg på mig hur jag beter mig. jag bara skuttar omkring på moln känns det som. endorfiner! vackert väder idag och bra musik i lurarna gav mig en härlig start på dagen. jobbet gick galant och jag älskar det fortfarande. sen efteråt spenderade jag 2 timmar på bryggan i solen ihop med två kära kollegor. vi käkade glass och pratade en himla massa. kanske mest jag. men ändå. jag bara älskar norska! och det är så kul att jag knappt tänker på det längre. att det pratas norska. det bara flyter på. hur som helst. efter glassandet och en promenad på bryggan och tjuvholmen åkte jag hem. hann precis i tid till trikken så jag slapp vänta länge, och sen väl hemma ställde jag mig och diskade, tvättade och plockade undan. duktigt. sen kom martina och josefin hit en stund, vi drack två kannor te och sen vandrade de hemåt. jag gjorde god mat. fortfarande på underbart humör. det har inte svikit en enda gång under dagen. sen satte jag mig ner för att se på lite office, men då kom johanna och odd hit. så då hängde vi en stund och pratade strunt. sen tog jag en långdusch och bytte lakan. skönaste känslan. att lägga sig och sova i nytvättade lakan och vara nyduschad. helst ska lakanen lukta utomhus. om man hängt dom på tork ute. men i allafall. jag är bara sådär töntigt glad i allafall. väldigt tacksam inför livet och sådär. allt känns bra. huah. jag tror att oslo blir ett längre projekt än jag tidigare tänkt mig. sålänge jag fortsätter må såhär här vill jag aldrig härifrån!

kärlek
lala

dagens

okej, en kort lista över dagens händelser:
- promenad till jobbet i halvkasst väder
- jobb i några timmar
- promenad hem från jobbet i underbart väder
- dusch
- god men säkert inte så näringsrik mat
- office
- promenad till affären för att köpa choklad och mobilpengar
- mer office
- ringa runt och se hur läget är om någon faktiskt vill göra något - negativ.
- mer office
- johanna kommer hem, prata
- odd kommer hit, prata mera
- borsta tänder
- facebook, och alla andra sidor
- förmodligen ett till office innan sömnen.

då jag ska jobba imorgon kändes det ovärt att ta tag i något allt för stort projekt idag. även om det hade varit kul. men jag nöjer mig alltså med att bara slappa och ha det gott ikväll. behövs också ibland. speciellt när jag ska jobba heldag imorgon. jommenvisstva. ser fram emot morgondagskvällen, vetinte vad som styrs än. men förhoppningsvis något spännande. sen söndagsfikan. åååh dessa underbara söndagsfikor på waynes. ny regel, och en bra regel. lets stick to it.

idag såg jag en hund med en mössa, trodde jag. men egentligen hade han bara svart överhuvud. det såg i allafall kul ut.

kärlek
lala

snabb-blogging

okej, snabbt nu då. igår somnade jag innan klockan var 12, amazing! så i natt har jag fått 8 timmars sömn, ännu mer amazing! så idag ska jag hålla mig superpigg och bara rejsa runt som ingenting på jobbet. jojo men jaa.

dessutom, sol ute, så sommarskor på. och sommarfärger. wiwi. efter jobbet ska jag möta upp med kära thomp och det blir hangout. underbart! jag älskar våren i oslo.

kärlek
lala

brist på bilder

hellu, kom på att jag måste bara försvara mig varför jag inte lagt upp bilder på tusanlänge. anledningen är ju att min dator är strasig. visst, jag år låna johannas. men grejen är ju den att jag vill ju lägga över mina bilder på miiiin dator. och därför  avvaktar jag tills jag varit i svea och fått den lagad. hoppas det går. gråter blod annars, tror jag. hur som helst. ville bara säga att det var så. så anledningen är inte att jag är lat. bara att jag avvaktar med flit. okej? yeah bra.

jag ska sova tidigt idag. tröttare än döden och alla hans vänner. se två avsnitt office sen slockna. idag har varit en tuff dag. genomtrött och bara blöööö. men jobbet var kul trots jobbigheten. alltså, oftast är det nog mitt jobb som ger mig energi. det är himla skönt att känna så. självklart tar det ju lite energi att stå upp och vara trevlig i så många timmar i sträck också, men oftast blir jag pigg av att studsa runt och sälja saker haha. love it!

tänkte förresten spontantauera mig i söndags. sen kom jag på att jag hade noll pengar till det. vågen vägde över - mat vs. tatuering var ganska given. jag dör ju trots allt utan mat. men det var synd, för hade varit sjukt roligt. och tatueraren snackar bara engelska och är döhärlig. mja.

nej som sagt. lite office.

kärlek
lala