ikea manneeen

igår var jag och tjejorna på ikea en sväng och införskaffade ytetrligare lite pryttlar för att göra vårt hem trivsammare. självklart hade vi med oss en lista över vad vi skulle köpa, men köpte kanske två av de sakerna och resten improviserade vi. hur som helst, nu har vi hängt upp tre jättefina tavlor i vardagsrummet, skaffat köksstolar (HAH!) och såna sittkuddar till, vår första växt som heter gittan och en vitlökspress så vi kan äta det jämt och always.

är lite seg sedan gårdagen, somnade inte förrän kanske 3-4. satt här hemma med damerna först några timmar. dansade till världens bästa låtar. allt från lady gaga till hanson. yum. jaja, sen gick jag ner till hildor som nu äntligen flyttat till rätt sida stan. där var även martina och sofie. ändrade planer och vi gick tillbaks till mitt place. mina fina roomies gick efter en stund för de skulle visst ut och göra stan. medan jag och dom andra damerna satt här och snackade skit tills klockan var kanske 3. hur trött som helst nu alltså. jorå.

men, idag har varit en bra dag. inte gjort något speciellt egentligen. sett på film med johanna och odd, det fick bli american psycho. längesedan sist. och käkat scones och bara haft en mysdag. följde sofie till jobbet och nu sitter jag alltså här. alla är borta och det är ganska gott med lite egen primetime. men senare ikväll ska jag träffa mr åström så får vi se vad som ska hittas på. jag röstar för film, men mja, det märks.

kärlek
lala

pixz0rz

tar väl lite fler bilder här nu också. nya soffan som vi alla älskar. massa brev som ajg skrev förra veckan när jag var väldigt ambitiös, och sen lite smarrmat jag gjorde förra veckan då jag såg på greys i min ensamhet haha. luvluv






blablabla

justja! eftersom sofie har flyttat in var det ju inte mer än rätt att hon fick sitt porträtt på kylen som vi två hade innan. så, here she is, riktigt lik, och snyggare än både min och johannas bild haha.





förresten, här är bild från vår översvämning i badrummet. haha vadade i avloppsvatten, YES! så nice blublu.

kärlek
lala

sämboz

mina två fina och underbara sambos.




sjuka

på grund av mitt halvsmarta klädesval under lördagens utgång håller jag givetvis på att bli sjuk. för att välja pumps som skor och bara ha tunna strumpbyxor var tydligen ingen bra idé när slasken stod mig upp i halsen på väg hem. åtminstone täckte det enda upp till anklarna när man klev i de förrädiska pölarna som såg grunda ut men som var djupa as hell. så, förkylningen nalkas och det är ju härligt.

idag börjar jag på herre/ungdom på jobbet. varit på undertöy/accessoarer/kosmetik nu i tre veckor och idag är det alltså dags att byta avdelning och lära mig något nytt. ska se till att vara duktig, eller jag ska försöka. hur som helst ska jag ju vara där i sju veckor så jag hinner nog bli proffs på det by then. hoppas jag.

mina tjejor sover nu. funderar ärligt talat på att gå in och hoppa på var och en av dem mest för att de ska känna jobbigheten med att börja så här tidigt när man är såhär trött och halvsjuk. som tur är jobbar jag bara 6 timmar idag och sen ska jag hem och sova en stund. efter det gå hem till rasmus när han kommer hem från sitt sena jobb. det blir finest. hur som helst va. dags att ta tag i det här. ska ha tjocka kläder idag, för jag fryser hela tiden! blöblö

kärlek
lala

gnistan!

igårkväll fick jag gnistan tillbaka! jag är överlycklig. fick världens finaste dag igår tack vare alla människor som var här och var bra och fina. jag fick massa presenter vilket inte var väntat men väldigt uppskattat, och jag hade en kul kväll tillsammans med alla. sen blev rasmus överkörd av en taxi på vägen hem och det blev lite kalabalik på grund av det. men annars var kvällen verkligen fantastisk. sov på tg29 och har haft en slö men bra dag idag. men bäst av allt var promenaden hem igår tillsammans med rasmus. och idag när jag funderat lite över det och varför det var det bästa har jag kommit fram till att det var för att jag fick min gnista tillbaks, mitt hopp om allt bra, och så vidare. nu låter jag lagom larvig och så. men jag blev bara så himla glad och lycklig. det har jag saknat. även om jag varit väldigt glad i oslo är det först nu som lyckan hunnit ifatt mig. så tack rasmus, det var verkligen pricken över iet som jag behövde. fantastiska bästa människa. det betydde mer än vad du tror.

kärlek
lala

happy birthday to me!

hah, yes, 22. det känns lika stort som 21, verkligen. grattis till mig då, wuhu.

citat från en personlig person, finally

"det roliga var att vi var verkligen enormt kissnödiga men det kändes jävligt fel att kissa in front of a tårta liksom"

tur att jag känner världens sjukaste och härligaste människor, bland annat då denna donnan som uttalade sig såhär.
tack lovis, du är ju bara underbar, utan några ..men överhuvudtaget. bäst är vad du är.


mandag!

okej, dagen idag, jag har jobbat 12-18. börjat prata massa kul med snyggfrökensverige på mitt jobb (en tjej/kvinna som ser ut som en typisk frökensverige/fotomodellpåfritiden) vi pratade om våra helger, om min födelsedag och vilken tårta hon vill att jag bjuder på på jobbet på lördag (eftersom jag jobbar heldag på födelsedagen, jojo, så är det visst att vara vuxen?) sen kom jag hem, tänkte dra till rasmus direkt efter uppfräschning men fastnade hemma till 9 för sofie hade gjort mat och vi åt och pratade länge. sen gick jag till rasmus en liten stund iallafall. mysigt. och sen hem igen och drack mängder med te ihop med sofie (som vanligt iden här familjen, måste nog börja dricka grönt te för det är ju i allafall nyttigt och så ganska gott också). vi tänkte se klart på filmen vi startade innan jag gick men sen fastnade vi i prat igen. sen skrev vi en inköpslista inför ikeavistelsen på söndag. sen planerade vi lördagskvällen. jag tänker bjuda hit lite folk, inte så många, men några, på lite käk och sen ska vi ut och dansa! jag vill verkligen dansa så mycket och bara ha roligt. vara jättefin i håret (haha troligt!) och köpa en klänning på världensbästaH&M att ha på mig. så, ja, det blir fint. annars då? inte så mycket mer som hänt. fick en mirakelkur till håret av sofie som jag ska prova inatt, inpackning som ska vara långverkande. hoppas det stärker och mjukar upp håret endel. för its a mess, har börjat se en hockeyfrilla faktiskt. yum, precis vad jag ville ha! (ja, hela mitt liv kretsar just nu runt min frisyr, mitt jobb, mina roomies och vårt hem.. förlåt?).

jaja, idag har jag längtat massa efter min familj och alla runt min familj. och mina vänner. och ja alla. jag älskar oslo, men jag vill att alla jag känner ska bo här också! ska bli så kul att få besök i allafall. vi har nedräkning här hemma. cecilia står med i vår kalender på happenings på köksväggen. wiwi. förövrigt, ja, alltså, jag saknar er mycket alla fina kära som jag älskar.


på lördag ska vi göra pannkakstårta och sen födelsedagsklassikern; tacos haha. det är så fancy. nej, men vadå, det är enkelt, gott och alla kan käka det dom vill? huuuur bra som helst.


jaja. gotta go nu. måste förbereda mig inför sömn. klockan är ju trots allt mycket (som vanligt) och jag ska upp skapligt tidigt och fixa och dona.


kärlek

lala


little miss sunshine


if i want to fly i'll find a way to fly


okfsfspefe

helgen har varit fin, inte gjort speciellt mycket, men den har varit fin. hängt med johanna och hennes vänner lite, sen varit med rasmus, och igår kom sofie och flyttade in till oss. så nu är vi full skara på grüners. känns riktigt bra. och jag tror att vi ska trivas fint ihop. såna tjejer som passar. jag hoppas verkligen på detta :) om några dagar ska vi till ikea och köpa oss lite stolar till köket, kanske även en säng för min och sofies del. då blir detta ett riktigt hem finally! och jag bara längtar tills cecilia kommer hit i februari och hälsar på. så att jag får visa hur fint vi har det, vilka underbara kombos jag har och hur vackert oslo är! längtar. visserligen längtar jag ju efter att alla ska komma hit och hälsa på, och alla är ju så välkomna, men det är mest att cecilia är den enda som jag verkligen bestämtbestämt när. så det kommer bli så bra.

nu ska jag göra lite tidig lunch för att sen vandra bort till jobbet (okej, jag går till trikken och tar den, men ändå! ska lära mig att gå/cykla till jobbet så snart det inte är freezing ute)

kärlek
lala

friday im in love

hej kära,
jag ska lägga in lite bilder idag på vad jag gjorde igår. för trots att jag inte gjorde mer än att vara hemma hände det en heldel mysigt här faktiskt. det var s skönt att vara bara själv hela kvällen tills johanna kom hem. såg på greys, lagade mat och bara pysslade om mig själv. precis vad jag behöver ibland. hade noll energi igår trots sömn, men har kommit fram till att problemet är maten. måsta äta annat än bara spaghetti, har waaaay to much kolhydrater och inga proteiner what so ever. så igår skippade jag kolhydraterna helt och käkade qournbitar med lite creme fraiche och sweetchilisås,avokado (yes cecilia, avokadoslicearen är invigd!), honungsmelon, cashewnötter och russin. bra fetter och frukt. yum, det var skitgott. sen drack jag MINST en kanna te igår, eller ja, drack säkert 4 koppar utöver kannan jag drack haha. yum. inte konstigt att jag satt uppe till 3 i natt. men börjar ju inte förrän 4 idag så det är ganska lugnt. kunde sova ut och ändå har massvis med tid till att göra lite saker här hemma innan. anledningen till den goda maten var förövrigt tack vare min underbara kusin vars julklapp landade i brevlådan i förrgår. jag blev så himla inspirerad, tusen tack mathilda! och till er som inte vet det, det var en egen gjord bok med bara bilder på mat som hon tagit. bakgrund till detta är att VARJE gång hon lägger upp en bild på vad hon ätit under dagen på bilddagboken (oj lång mening!) blir jag alltid så himla sugen på att göra samma mat. det ser så gott ut. och så snappade hon upp det och gjorde en helt egen bok till mig med bara matbilder. och åååh. du är bäst kära. tack, jag blev så himla glad! tänkte förresten på en sak, va mycket olika porslin du har, detvar olika på nästan alla bilder haha!

dagen idag ser ut som sådan; först nu ska jag ta det lite lugnt, skriva några brev tror jag och sen gå ner till posten och köpa frimärken och posta hela högen. jag skrev en lista på adresser nyss och kom fram till att jag har 8 personer att skriva till, eller nej 7, men en med två adresser. men visst är det häftigt!? jag älskar att skriva brev, det blir så mycket mer personligt då ju. jaja. sen ska jag klämma några avsnitt greys, har bara två kvar på 3e säsongen nu. yum, sen börjar 4e som är helt fresh för mig! åh, ska bli så fint! efter det ska jag nog dammsuga lite här så det är fint när sofie kommer och flyttar in hos oss idag. ohyes, det ska jag. men nu först. dricka upp dagens första kopp te, det är orange nånting, gott, riktigt gott. sen ta tag i skriverierna. även hinna lägga in lite foton här hoppas jag, annars blir det ikväll!


kärlek

lala


jag är med soffa

idag fick jag och johanna soffa! så nu har vi nästan ett helt hem. dessutom fick hon en säng, så det enda som saknas nu är en säng till mig och sen ett köksbord och stolar. sen känns detta verkligen som hemma. eller det gör det redan, verkligen, men det blir bara bättre och bättre. nu sitter jag och johanna och ser på bring it on, hon ritar lite och jag skriver lite här under tiden. snart blir det dagens tredje kopp te.

resten av dagen har jag spenderat först på jobbet, sen ihop med thomp. han har hjälpt mig att färga mitt hår, vilket resulterade i jämnare finare färg men även tappning av mycket hår. undra hur länge det dröjer tills jag blir flint, eller i allafall VÄLDIGT korthårig. shit, såhär ful har jag aldrig varit i håret någonsin. haha usch, funderar stark på att raka bort det och ha peruk tills det blir långt och fint igen. även om jag aldrig skulle göra det skulle det vara så himla skönt. jaja, hur som helst. tillbaka till filmen.

lägger upp lite bilder om någon dag på soffan och det. och på fredag kommer ju köksbordet, och då får ni se det också. wiwi.

kärlek
lala

problematiskt på grüners

jomen va kul! min dag har varit riktigt bra, tills när jag kom hem och det blev översvämning i badrummet, en riktig pool. med avloppsvatten, behöver jag fortsätta? har någon en gigantisk sugpropp eller möjligtvis en skurhink och mopp är det välkommet till grüners gate 13. suck. jäkla tisdag.

....

18 hinkar och två mycket onda ryggar senare är badrummet tömt på vatten. det var ca 2 centimeter vatter i HELA badrummet hahaha. det enda jag kan göra är faktiskt skratta. snart kommer en snubbe hit med någon sån maskin och fixar. och ingen i hela huset får använda vatten under tiden. det gillar vi. vi kommer vara hela husets hatpersoner sen. i swear. jaja. det var kul i allafall. och tur att det hände idag och inte imorgon eller något. eller torsdag då vi får ny inflyttning och tillräckligt mycket annat som händer. yes.

hur som helst. snart ska jag och johanna se på en välförtjänt film. med fötterna utanför täcket. för de är sjukt äckliga av avloppsvatten och det går ju inte skölja av för då fortsätter det komma upp vatten ur vår duschbrunn haha. ond cirkel. så nu är det alltså bara att vänta på mannen, och börja se twilight.

kärlek
lala


springande tid

tiden bara flyger iväg, nu har jag varit här i över 2 månader och det känns som en vecka. kanske är för att det händer så mycket hela tiden. nu har jag nytt jobb, nytt hem, ny sambo och nya rutiner. och om mndre än två veckor blir det förändring på jobbet igen då jag ska upp till herre/ungdom istället för kosmetiken. sen ska jag vara där i 7 veckor och sen byta igen. det är så himla kul med förändring. och det håller mig på topp. sen att jag jobbar 12-18 de flesta dagarna gör att tiden springer iväg, hinner egentligen inte göra så mycket innan, och efter brukar jag vara trött. men ändå gör det mig inget. jag umgås lite, promenerar, myser, och ja, njuter av livet. det är så härligt att vara så nöjd som jag är just nu. och precis nu väntar jag på att mina makaroner ska bli klara. har precis druckit upp dagens första tekopp och lyssnar på lite härlig vakna-till-musik som johanna bidrar med. har fått träningsvärk eller liknande i rumpan av att sitta på golvet, men det gör mig verkligen ingenting. mitt största problem just nu är vilka skor jag ska ha på mig på jobbet, och det säger väl att mitt liv är ganska gott just nu? känns lite som att jag är ett bekymmerlöst barn. det är härligt! och ikväll efter jobbet ska jag mysa ner mig i sängen och se på lite välförtjänt greys. våra flyttlådor ha vi lagt ut på finn så förhoppningsvis försvinner de så de slipper ta plats hos oss. och imorgon ska vi städa så gott det går att städa utan mopp. men i allafall damma lite och dammsuga så det är så fint det bara kan bli. sen hämta nya soffan också ja. hoppas den är ganska fin i allafall. och förhoppningsvis hittar vi en annan soffa sen som är bättre så vi kan ge bort den här. mja, det hoppas jag. snart går min trikk så bäst att jag avslutar här. take care


kärlek

lala


hemmafixaren

blir en liten blandning på dagens todolista och bilder. det hänger lite ihop nämligen. jag har varit väldigt aktiv idag och hunnit med massor trots att jag jobbat 6 timmar (jag vet, det är ju inte så mycket, men ändååå jag har gjort massor efter och lite innan jobbet faktiskt!)
så alltså, dagens todo:
- diska
- tvätta
- handla
- laga mat
- snickra
- fixa soffa

och jag har hunnit allt, se här nere vad fint det blev när jag blev klar med tvbänken, och nu ligger alla mina filmer där i i bokstavsordning. yes. älskar ordning och reda. och nu ser det mer och mer ut som ett vardagsrum. i like it. det som saknas är är bara en soffa, och den får vi på onsdag, och på torsdag får vi en sambo, och på fredag ett köksbord. hah! kan ju inte bli bättre :) snart har vi ett helt hem! nu letar jag fibrilt på finn efter en säng också. skulle vara så schysst om någon snäll en ville skänka mig en säng. det vore det ultimata just nu. hur som helst. vi har i allafall fått tag på en mörkblå soffa. hur bra som helst. så på onsdag ska jag, odd, thomp och anders hämta den. tur att jag och johanna känner starka karlar haha. min rygg är paj och hon jobbar, så tur som sagt. jaja, nu ska jag släpa fram luftmadrassen till framför tvn och se några avsnitt greys innan jag somnar.







kärlek
lala


hemma

okej, eftersom att vårt hem nu är väldigt ofärdigt tänkte jag inte ge er någon överblick på hela alltet, däremot kan ni få lite fina detaljer som jag gillar. bland annat ett kärleksfullt kylskåp, en fin teckning på mig och johanna (observera att vi ritade den utan att se! så det är därför johanna ser ut som en flintskallig våldtäktsman med mustasch som egentligen är hennes mun), nya gardiner, te-vanor på golvet (just denna dag även inkluderade fattiga riddare!) sedan vårt nyaste tillskott i familjen, en tvättmaskin!










sådärja, då vet ni lite hur det ser ut hemma hos mig och min sämbo.


en bit av oslo

jag tänkte lägga in lite oslobilder och startar med då jag och johanna hade en heldag och inte gjorde någon speciellt men samtidigt massor. sen en annan dag då vi turistade med oflit när vi egentligen skulle fika och hittade till både frognerparken och vika där house of oslo (mitt nya favorite place to be) låg. trots att vi hade en gratis kaffe (förhoppningsvis även te) på waynes coffe slutade det med chailatte på deli de luca då waynes precis hade stängt. men vi var fortfarande glada då dagen var helfin. så alltså, här följer två dagars bilder (innan jul någongång utspelade det sig) 









skype

glöm vad jag sa! skype fungerar nu så det är bara att ringa såfort jag är grön!

kärlek
lala

bloggdesign

tror förresten att jag ska ge mig på en ny bloggdesign såfort jag har tagit en tillräckligt fin bild att ha där högst upp. jag tänker mörkmörklila. mja, det ska spånas vidare på hur som helst. den här har jag haft allt för länge och vill ge min blogg en oslotouch nu när jag faktiskt bor här.

kärlek
lala

söndag

oj, min dag har verkligen bara försvunnit känner jag. enda lediga dagen på hela veckan och jag har gjort ingenting! vaknade vid kanske 12, somnade om, vaknade 1, somnade om igen. och slutligen gick jag väl upp runt halv 3. jommen visst, bra start, sen då, jo sen har jag inte gjort något. tvättat lite, hängt tvätt, småstädat lite. inte ens gjort mat. nu är klockan 18.17 och det enda jag ätit på hela dagen är en kopp med te och en skvätt med överblivna chips från i torsdags. haha perfekt i say. me nnu ska jag försöka mig på lite spaghetti och pesto i allafall. det är konge. det vill jag lova. efter det ska jag äntligen snickra ihop sista delen på tv-bänken. sen är det klart. då ska jag slöa och se på greys. det var längesen nu. och helt klart dags. gick i allafall en långpromenad med martina nyss, vi gick ner till aker brygge och runt där, sen upp vid vika och över karl johan, jag visade henne två favoritbutiker som vi måste besöka ihop, house of oslo och ting. så himla bra affärer. jag gillar det. nu har jag i allafall fått lite frisk luft idag, och det känns fint.

jag får fortfarande inte skype att fungera så sålänge får ni nöja er med att jag skriver här och uppdaterar om vad som händer i mitt liv och sådär.

på torsdag kommer sofie hit som ska bo hos oss, sen på fredag kommer två av johannas vänner och ska stanna hela helgen. den kommande helgen är jag ledig hela lördagen och halva fredagen, känns gott. och med johannas vänner kommer förhoppningsvis lite hemsaker, typ köksbord och annat viktigt haha. annars är ju finn.no vår nya bästa vän. där går det att fynda massvis med gratisprylar bara man själv kan ta sig dit och hämta. nu i veckan ska vi hämta en vit stor kommode, det är en byrå. blir perfa. behöver lite extra plats att göra av med grejer. dessutom vill vi ge sofie space trots att hon ska bo i vardagsrummet måste hon ju få en rumkänsla. jomenprecis.

nu kokar vattnet och jag ska lag alite krubb. hungern börjar faktiskt komma nu även om jag inte varit hungrig på hela dagen hittills.

kärlek
lala


dagens

dagens todo:

- IKEA med johanna och införskaffa det viktigaste för att överleva ytterligare några dagar, haha.
- Jobba 16-20.30 (underbara jobb!)
- Få tvättmaskin och förhoppningsvis provtvätta (yey, är man vuxen när man längtar efter sånt eller?)
- Träffa något, inte bestämt vem än, men i några timmar och umgås.
- Se några avsnitt greys.
- Sova tidigt! VÄLDIGT TIDIGT. tidigare än i natt då jag somnade 03.25..

sådärja, så ser min dag ut. spänning.

kärlek
lala

jeg trenger hjelp

okej. varför fungerar det inte att ladda ned skype till min dator? vad har jag gjort för att förtjäna den nekningen? ingen aning ärligt talat. men tydligen vill det sig inte. suttit här och svurit några gånger en stund nu. men börjar inse att inte heller det hjälper. så istället ska jag gå ut till trikken och åka ner till oslo city och ta en promenad med sofie i en timme. skönt! efter det ska jag hem igen och dö lite. jag har huvudvärk så det skriker och diskmanskinen som gormar åt mig gör inte det hela bättre. faktiskt. men men. annars har dagen varit finfin, igen, jag gillar verkligen oslo, mitt nya jobb, min sambo, alla andra bra människor här, min framtid och så vidare. så igen nöd på mig, bara lite gnällig just för stunden, haha.

kärlek
lala

FÖRRESTEN! åter igen; alla ni som vet med er att jag borde läsa er blogg (typ, alla kusiner, alla vänner, alla bekanta, alla halvbekanta och så vidare) skriv er bloggadress i kommentarer är ni snälla för jag vill fortsätta läsa er, bara kan inte nu då jag inte minns någons adress och länkarna är all gone. så plz, skriv (:

så, åter igen.
kärlek
lala

heyheyhappy

för det första, idag på jobbet fick jag fina komentarer. det gillar vi. jag var både flink och bra att arbeta med. kul att höra verkligen, har ju trots allt bara gjort min tredje dag så det var verkligen kul (: tydligen ska man itne få lära sig kassan förrän efter några veckor, men jag fick det första dagen och dom sa att jag hade klarat mig hur fint som helst. så åååh. så bra.

för det andra, efter jag hade slutat vid halv 9 och tagit mig hem knackade det på mitt fönster. hade ringt hit rasmus nämligen. när jag öppnade dörren fick jag en sån fin present. biljett till lars winnerbäck när han spelar här på grünerlökka i februari! yes. så himla bra är han (rasmus alltså). sen har jag hängt med honom fram tills nu, vi har haft jättebra timmar. och nu har jag precis följt honom en bit på vägen hem, stannade på deli de luca och fick favorit-lat-maten. panini med mozarella och soltorkade tomater. score! hur som helst, en ruskigt bra dag.

enda jobbiga är vår hyresvärd som tydligen nu inte fixat en tvättmanskin ÄNDÅ! fast hon ändrat sig fram och tillbaks nu 3-4 gånger. blir så jäkla trött på såna människor som velar. och när det går ut över mig och johanna suger det. vi vill ju ha en tvättmaskin. så nu ska jag jaga efter en på finn, så får vi se om det finns någon hah.

men annars en riktigt fin dag. verkligen. jag saknar er alla där hemma. ni är bäst.

kärlek
lala


lalz




bloglovin

OKEJ! jag föll i träsket till slut. jag blev medlem på bloglovin (forna bloggkoll om jag inte fattat helt fel?) men min anledning, och mitt skyll, är för att min kusin tvingade mig. helt enkelt. så är det. jag behöver ha lite koll så jag inte missar en massa spännande. och det bästa som faktiskt kunde hänt mig när datorn crashade var att alla mina bloggar försvann, alla mina länkar till alla mina bloggar jag läser alltså. då kan jag starta om på nytt med nya fräscha bloggar att läsa. så fint. och nu när jag ändå håller på att starta om på nytt är det väl påtiden att jag blir medlem på bloglovin alltså. mja. det är det allt. vet inte riktigt hur man gör det här eller så. men antar att det bara är att klistra in den där länken jag fick? hum. jag provar så får vi se.

förövrigt får gärna alla ni som vet att jag läser eran blogg (typ alla, okej, jag kommer inte ihåg någons adress då jag hade alla som länkar) skriva en kommentar med er adress så jag hittar tillbaks igen, för alla er jag känner vill jag givetvis ha koll på. det är alla andra onödiga jag kan skippa.

kärlek
lala

Bloglovin baby!


joseph arthur


Hennes & Mauritz

OKEJ! nu har jag gjort min första dag på mitt nya jobb. det var hur kul som helst! började med lite skriva-på-papper-grejer. sen fick jag bricka och kort oc hsen blev det rundvisning där jag fick hälsa på alla och se alla lager och så vidare. efter det hamnade jag på kosmetika- och underklädesavdelningen och hängde där hela dagen. fick lära mig kassa och sen fick jag göra varupåfyll. jobbade 6 timmar och är bara dödsnöjd. det var kul, och tiden gick snabbt. bra personal och kul att träffa människor helatiden. jag kände mig till och med lite viktig när det kom kunder och frågade mig om smakråd. flera gånger! åh, detta ska nog bli bra. tuuuusen tack till anders för hjälpen!

nu ska jag göra lite te, för tydligen hjälper inte mina tända ljus på golvet. fortfarande lika kallt. usch. dessa jäkla fönster drar! jag vill ha sommar så det problemet är ur världen. hah.

kärlek
lala

first day at work

yes! nu alldeles strax ska jag och johanna vandra ner till skattekontoret och fixa nytt skattekort, efter det ska jag hem, laga lunch och sen bär det av till mitt nya härliga jobb på aker brygge! det är verkligen att se fram emot, och återkommer senare idag om hur det har varit att arbeta på H&M. yes! idag känns som en riktigt bra dag.

kärlek
lala

bildbevis



min nya stolthet. den första av många (;

oslo day 2

oookej, okej. första dagen tillbaka i oslo spenderades först med att packa upp massa grejer i nya fina lägenheten. sen gick jag till rasmus och hängde där all night ungefär. såg på en massa film (läs: sov till massa film, för jag var helt utmattad). nu är jag tillbaka på grüners gate och har det all fine. men det är så jäkla kallt på golvet så jag måste snart resa mig härifrån och göra något annat (ja, vi har ju inga möbler än knappt så jag ligger på golvet och datar, men yeeey, olåsta trådlösa är det bästa jag vet!) snart så snart ska jag upp till TG29 igen och se på lite mer film med herrarna där uppe. blir nog fint, kan jag tro. men inatt sover jag nog här nere i vårt place. och imorgon är första dagen på nya jobbet (: jag är jättepeppad och ser fram emot det här. kommer gå bra och vara kul. im sure.


nu bär det av. later on doves.


kärlek

lala


nyår och nystart

okej, så nyår har varit. det var mysigt. cecilia och jag lagade mat ihop först, sen gick vi upp till patrik och spelade lite spel. efter det landade vi på torget för att se lite raketar, tyvärr var det bara 14åringar där, men lyckligtvis hittade vi bra folk mitt bland alla 14åringar (inget ont om dem, såklart, bara det att det kanske är lite fel åldersgrupp för mig att umgås i?) hur som helst. sällskapet var en tove och en johanna. sen sällskapade vi en snabbis till ida när någon skulle göra något. sen vidare på lite mysig efterfest där alla jag ville träffa befann sig. helt otroligt underbart att det kan vara så praktiskt ibland.

gårdagen var kanske den segaste någonsin. gjorde verkligen inget. såg kanske 6-7 avsnitt vänner, bland annat det sista igen, buhu, sen käkade hämtmat. alltid lika gott en seg dag i tell you.

dagen idag har varit lite mer händelserik. eller, inte så mycket egentligen när jag tänker efter, men ja. jag gick upp, for iväg, var borta några timmar och kom hem med en tatuering. yes! ville verkligen tro på mig själv när jag alltid sagt att jag ska göra en. tur att jag tog mig i kragen och inte bangade på den här utan verkligen gjorde. yes! trodde jag skulle dö strundtals (okej, så illa var det kanske inte, men det gjode så ont att jag skakade i benen, lite som spasmer tror jag. usch. läskigt) men nu är det i allafall gjort. ska fixa en till, när jag vet exakt var och hur den ska vara blabla. nu vet jag ju i allafall att jag klarar det. även om jag mått halvtaskigt idag. varit seg och så vidare. hum. jaja.

nu ska jag packa det sista och sen sova tidigt. jag är helt slut och ska upp halv 7 imorgon tänkte jag. well well. där har ni en liten update om vad som hänt senaste dagarna i allafall. och bild kommer givetvis, när det slutat blöda och kladda så mycket.

kärlek
lala