00.00

idag har jag rekat julklappar i massor! och jag har ätit god lunch (och seeen kvällsmat. nuish) sen har jag funnit fram lite roliga julrecept som jag ska försöka tillaga nästa vecka. dessutom har jag fixar julbordsklänningen som jag varit orolig och stressad över en stund nu. hoppas det är rätt tema. för jag fattar ärligt inte riktigt vad temat är? mad men. jag vet inte. borde ha sett serien. hur som haver, får toppa mig ganska blyga klänning med några roliga accesoarer och hårprydnader. det blir nog bra. och i vanlig ordning har jag inget att skriva. igen. förrutom att jag har beck-maraton idag. mycket givande ledig dag.

12.29 i ett grått tigertown

det här blir lite uppdelat. för det första vill jag återigen be om ursäkt för att jag är dålig på det där med att skriva. men återigen har jag mycket i huvudet just nu och inget passar direkt in att skriva om här. men jag mår bra och är inte ett dugg ledsen över att snön inte kommit hit ännu. tvärt om! jag älskar att marken är bar och det är lagom kallt och inte jättehalkigt överallt. förvisso fick vi några flingor för en stund sedan men som regnet snabbt tog hand om. på jobbfronten går det också bra. jag gillar att vara ledare och känner mer och mer att det är rätt val för mig just nu. vi är en fantastisk grupp människor i vår butik och jag gillar allihop. stämningen är alltid så bra och på lördag ska vi ha julbord med mad men-tema. jag har ingen aning om hur man ser ut då eftersom att jag aldrig följt den serien. men har funnit en klänning som är fab så jag hoppas den är någorlunda riktig.

jag är ledig idag på grund av att jag jobbar både lördag och söndag. det känns ganska skönt förrutom två saker; det är tråkigt väder och jag får inte lön förrän imorgon. annars hade jag tänkt att använda dagen för att köpa de sista klapparna och äta god mat. men icke. istället ser jag på musikhjälpen på tv och väntar på att mimmi ska sluta jobba så vi kan sätta oss på liebling och dricka kaffe och tjata strunt en stund. annars ska jag försöka mig på en kreativ julklapp ikväll. vi får väl se hur det går.

på tal om något annat tänkte jag berätta vad den senaste tatueringen står för (det är några som undrat). det är kordinater till eiffeltornet och preikestolen i stavanger. anledningen är egentligen att det är de värsta platser jag varit på. det låter kanske fel, för bägge var vackra platser - speciellt den senare - men det var extremt slitsamt för en höjdrädd person som jag att vistas på. MEN eftersom att jag inte tänker låta några himla rädslor styra vad jag ska göra i livet så trotsar jag likt en femåring och gör sånt här ändå. trots gråt i halsen och vägran många gånger under vägens gång. mest för att jag vill välja hur jag ska leva själv. så så var det med det.

en annan grej, jag längtar fruktansvärt efter julafton. och 23e. det var längesen jag träffade alla mina och det ska bli så mysigt. även att ta turen in till bronx och förhoppningsvis träffa mina där också. sen längtar jag efter att bli kär, det var så längesen, hade inte det varit förträffligt härligt?!

kärlek
lala

löv löv löv

gud jag är så dålig på att skriva. jag har så mycket i huvudet just nu. allt nytt jag lärt mig på jobbet är mycket att ta in. men väldigt roligt, det ska tilläggas. tror att vi kommer få det superbra på home nu (det hade vi innan också). förhoppningsvis blir jag mer varm i kläderna snart och känner mig tryggare. virrvarret börjar ju faktiskt sakta men säkert lugna ner sig. det känns bra.

och snart är det jul och jag har snart köpt alla mina klappar klart. imorgonkväll kommer kristine hit och vi ska dricka glögg och slå in paket. innan dess ska jag försöka få tag i resten av allt jag vill köpa så jag hinner slå in allt imorgon. vi får väl se. men ikväll ska jag inte göra något sånt, ikväll ska jag till mats som jobbar på vår lovesavdelning. han har inviterat hela homegänget dit för att se på hans nya lya. koselimos. ska väl börja bege mig snart. för jag måste nog hem ganska tidigt eftersom imorgon börjar arbetsdagen 07.00. huah!

well, kärlek och sånt. ser fram emot att träffa alla hemma på jul. och äntligen har riktig vinter kommit till tigertown