frossa

på söndagen efter midsommar ställde sanna & victor till med gormet middag. fyrackarns så gott det var.
midsommar på markveien
men vakna saja!


examen hos emma
01.07

å en sak till; fyfan vad jag älskar människor som skriver bra. även om jag egentligen kanske inte ens gillar just personerna i fråga så gillar jag skriverierna. speciellt på natten.

hej.

festivalala

okej. så nu är jag hemma från where the action is-dagen. oj vilken fantastisk dag att se coldplay på! vädret var strålande, publiken var awesome och sällskapet var oslagbart. jag är med andra ord otroligt nöjd över den spenderade tisdagen. onsdagen gick inte av för hackor den heller då jag vandrat gatorna runt ihop med mathilda. hon har visat lite av sitt gbg och sånt tycker jag alltid om. andras bilder av städer. och då jag hittar i göteborg ungefär som en bortsprungen är jag väldigt glad över att se allt runt om avenyn som vanligtvis är cirka där jag vågar hålla mig. mycket trevligt. solbrännan på axlar och kinder kunde gärna varit lite skönare än vad det är, men annars har det varit underbara dagar. inte nog med det. förhoppningsvis fortsätter det i samma veva! påväg hem nu ikväll fick jag nämligen ett samtal av emma som säger att "hej, jag har en extrabiljett till P&L, kom hit" ja, varför inte tänkte jag. började fibrilt ringa runt till alla trådar jag kunde dra i, i hopp om att någon kan jobba för mig dessa sista dagar i veckan så jag kan få avnjuta borlänge och falun ännu ett år. hittills har det gått bra, så nu är det bara samtalet till jobbet imorgon och dubbelkolla att dom är okej med byten och så vidare. vi får väl se. så, om allt går vägen sätter jag mig på en 7 timmars svettig busstur direkt till freden och kärleken imorgon. hade ju varit minst sagt FAB! jag försöker att inte se några problem utan att allt går att lösa. vem bryr sig om jag inte har några pengar kvar sen. jag har då ju haft en fantastisk sommar.

hur som haver, ska försöka packa lite nu. hoppas alltså fullt på att jag får åka imorgon. woop!

kärlek
lala

blodad tand

HELL! nu har jag ont i käften igen. jag är så troligt trött på att ha ont i min mun. idag har tandläkaren ryckt ut en visdomstand där uppe samt bränt bort massa tandkött och hud därnere. min mun ser ut och mår som ett helvete. det värsta är att snart släpper bedövningen helt, och än får jag inte bli bästis med mina nyuthämtade smärtstillande. illa illa. jag bävar inför kommande två-tre timmar som jag förmodligen kommer lida otroligt mycket under. jag vet, jag tjatar om dessa tänder, jag vet det. jag är lika trött på det som alla andra. om inte mer. varför ska alla tänder börja krångla inom loppet av två månader? orättvist och idiotiskt säger jag om saken. men nog om klagerier. imorgon bär det av emot göteborg med älsklingsanna. det ska bli ruskigt bra. plus att vädret tydligen ska vara fint. mycket positivt. att jag dessutom får en heldag med mathilda sen gör ju inte saken sämre. jag gillar nog göteborg, trots att jag inte varit där på kanske fem år. minst. snart ses vi igen älskade chris, hoppas du sjunger för mig och bara mig!

nu ska jag spotta lite blod och sen se klart på the gladiator och klappa katt.

böbelibö

den här veckan har varit tårar och tandagnisslan i stort sett. om jag överdriver lite. för nu när jag väl tagit en visdomstand har de andra tre börjat göra sig påminda. så onsdagen spenderades med doktor hege som sa att "nej nej jag kan omöjligt dra ut en tand nu för du är alldeles för svullen i käften" jag kan gapa en cm ungefär. mycket trevligt. så antibiotika för mig en vecka framöver. dessutom ska en tand ryka på måndag. en som egentligen inte var den vi skulle rycka från början. suck. jag är trött på arga tänder. så två dagar hemma på soffan halvt sovandes, halvt filmtittandes med massvis av smärtstillande är det som utgjort min vecka. idag jobbade jag ett par timmar och det var så skönt att sysselsätta mig med något så jag slapp tänka på tandhelvetet. annars fick jag göra om herreavd. i måndags och tisdags. det var riktigt kul att få använda den kreativa sidan jag har lite igen. det var längesedan sist. och även idag har jag bara gjort en massa kul på jobbet. nya varor som skulle ha sin plats och så vidare. den här veckan har mest gått i jobbets tecken. och tandens. annars har det varit väldigt lugnt på andra fronter. socialiserat ytters lite. ingen ulla-update har jag heller. hon hänger och har det gott, typ.

nästa vecka har jag däremot en happening som heter duga. på tisdagmorgon far jag nämligen till göteborg för att tillsammans med anna avnjuta coldplay och lite andra sköningar på where the action is. jag fick det av henne i födelesdagspresent. åh fina bästa anna.

nu ska jag försöka ta tag i såna där tristgrejer hemma som måste göras. tvättadiskastäda-grejer. för imorgon tänker vi på markveien bjuda på midsommarmat. i norge får man nämligen fuska lite och anpassa dag efter när det passar flest personer. så midsommar firas alltså imorgon lördag. jag ska laga köttbullar och sill tills jag spyr är tanken. förhoppningsvis ska jag till anna så hon får färga mitt hår också. vi får väl se vad som hinns.

okej, det är ungefär det jag orkar skriva idag. vettigheten tog slut för längesedan. eller vänta, på markveienfronten - vi har nya kuddar till soffan plus nya gardiner = awesome.

kärlek
lala


gullevi


stavanger


en måndag på sharpbay


oui oui mon cheri

jag känner mig såhär efter helgens bravader. fridfull och lagom go i skallen. bland annat för en sjungande full norrman på bussen. grymt att vara hemma, men jävligt skönt att komma hem.


ckeck

här var jag. fler bilder kommer.


sunny wednesday

solen skiner! därför tänker jag inte stanna inne längre än såhär idag. nu går sanna och jag till parken och njuter av vädret. jajjemän! och i eftermiddag kommer VH på besök. göttilötten somän sägör. det blir nog inte så mycket till uppdatering här resten utav veckan. men sen så! då kommer bilder från oslo-tour, stavanger äventyr och parkhäng. yes.

kärlek
lala