söndagsönskelista

idag har jag gjort en lista. på saker som jag borde göra. oh jag har snart gjort alla. det känns awesomeness faktiskt. nöjdhetsnivån är mycket hög. sen fortsatte jag på temat listor och gjorde mig en önskelista för just denna söndag. och för att det inte skulle bli lika tråkigt tänkte jag att ett kollage på alla dessa fräna ting vore på sin plats. TADA!1) väggupphäng till min gitarr 2) en symaskin 3) tatuering - helst idag 4) LP-skivor med guldbra musik 5) tillexempel the smiths som jag fått dilla på just nu 6) en lomo diana kamera 7) how i met your mother-boxset

det var väl egentligen det jag önskar mig just idag. säkert något annat, eller snarare något mer, imorgon.

kärlek
lala

gammalt från portugal
måndagsmys


21.25

blyerts över hel fingrarna, ett positivt tecken på att jag fortfarande försöker vara kreativ. idag har jag tecknat och kladdat. samtidigt som vi sett på halv 8 hos mig och robinson. väldigt svenskt. sen på tal om det har vi haft allsång till tommy nilssons sköna pipa och nynnat med till marie fredriksson som sjöng text vi inte alls kunde. jag börjar få en mer och mer klar bild över hur min tomma sida ska bli. massvis med fåglar och lite småplock av det bästa. sedan jag kom hem idag har jag varit lugn och glad. men resten av dagen har varit ganska dyster. inga kunder på jobbet resulterade i två lata arbetare som lekte lekar med magneterna för att plocka ihop perfekta julkit att visa för kunderna senare. sen skulle egentligen jag och krisse ner till centrum och prova jeans men båda var sjukt omotiverade så vi for hem istället. men som sagt, väl hemma känns det bättre. ska snart koka några ägg till kvällsmat och fortsätta slötittandet på tv. sova lagom tidigt och försöka uträtta saker imorgon. jag börjar inte förrän halv 4 imorgon så tänkte mig en morgonopromenad. min halloween-outfit börjar ta form och jag är inte längre stressad över det. idag har jag även köpt presenter till mitt gudbarn (jag jag inte skrivit det redan så har bubba fått en fantastisk liten pojke - som kanske heter melker - som jag har äran att få vara gudmor till!) och hittat en potentiell julklapp till lillan. ulla är galnare än vanligt och river runt på golvet. jag bävar inför dagen vi ska flytta och golvet ska inspekteras av ägaren.. jag har sån lust att fotografera men finner inte riktigt inspirationen eller tiden till det. men rita, det gillar jag. och måla saker. måste försöka hitta tyg till min puff jag vill klä om. idag fick vi in 5 tavlor på jobbet på den bildsköna maja vik som precis släppt ny skiva (inte lyssnat på den ännå dock) och som vi ska promota på loves-avdelningen framöver. på tisdag är det maja vik-kväll och konstutställning däruppe i 4 etagen. bilderna väger 100kg styck och tre starka italienare bar upp dem för alla rulltrappor tidigare idag, då de var förstora för att gå in i hissen. heavy! julsakerna börjar ta plats inne på lagret och jag förvånar mig själv i vilken magiker jag är gällande att trolla fram plats som inte från början existerar. nöjdhetsnivån är hög just nu gällande prestationer på jobbet. hell yeah. uhm. nu ska jag rita lite mer. och kanske slå på en film. ja, det ska jag.

kärlek
lala

22.38

igår var jag till annas salong för att försöka styra upp min dåliga ursäkt till oskött hår. hon gjorde i vanlig ordning sitt jobb galant och jag trippade ut därifrån några timmar senare nöjd som ett lejon. för ja, lejon är bestämt nöjda djur. först fick jag lite slingor och färg i utväxten, sen fick jag lite rosaguldgrå toning och sen fick jag en kur. jag älskar kur. mitt hår är lent som en babystjärt just nu. mitt riviga risiga hästhår är mjukt. sinnes. just nu ser det lite mörkare ut än det ska göra, men färgen är perfekt. så efter ett par tvättar ska jag nog vara finast på markveien i skallen. kvällens filmer är apocalypto och milk. jag har sett begge många gånger tidigare, men nog aldrig i följd. sällskap för kvällen är en datande sus och juice. mycket bra kombo. jag börjar må lite bättre, även om det går upp och ner. hela dagen idag har jag spenderat med krisse. därför bryter jag med ålesundska ord i mitt huvud just nu. och nog gjort hela dagen. fantastiska fina dialekt. och fantastiska fina krisse. mycket bra dag, alltså. någon dag snart ska jag med ingo till nesodden på revy också. livet känns helt klart lite lättare vissa stunder. speciellt när jag inte fokuserar på att sitta vid den här varma svarta klumpen som bränner mina knän. istället gör jag så mycket. och jag upprepar mig. och tjatar. men jag trivs, det är det viktiga. och det var fint att träffa anna igår. hon var positiv och mysig. vi hinner inte med varandra så mycket nu. hon är upptagen och vuxen med studier och jobb dagarna i ända. och jag försöker isolera mig, och är ganska bra på det. faktum är att jag trivs i mitt eget sällskap. stockholm var fint, bra att träffa alla och britney var lite trött men nostalgiskt fabulous. jag dansade och kände igen folk runt omkring mig. och ibland fick jag fjärilar i korta korta stunder. som fragment. men härligt. men det skriver jag ju inte om här, så mycket.


alella fyrverkerier

igår och ida blev två ordentliga fixardagar. idag har jag återigen plockat och ordnat. jag har börjat hitta inspiration till blivande vintertatuering. helst vill jag göra den innan detta året är slut, för att inte bryta trenden med en om året. vi får se. kanske får bli en liten nu innan och sen det stora projektet efter nyår någongång. hur som helst tänkte jag lägga upp lite fler barcelonabilder. har lagt upp på bdb men där blir det ju inge vidare intryck. så små så små. så de hamnar här också. strax kommer en snubbe hit och ska fixa iordning vår dusch. vi ska äntligen få en ordentlig, känns bra. jag värderar att köpa med ett nytt drapperi hem efter jobbet idag så att badrummet känns färdigt. sen kan jag börja göra fint och nytt i andra rum. mitt eget står på tur. jag vill köpa en lite smal bokhylla. en ljus. så jag får plats med alla mina pryttlar och mojänger där. kanske lite ramar och sånt också. ja, vi får väl se. på fredag åker jag till mamma. och på söndag är det dags för konsert ihop med lillan och sus. tror det blir skitbra ärligt talat. jag längtar. nåväl, bilder var det ja. de här är från då vi var i alella på vinfestival och alla förklädda människor sköt fyrverkerier.
12.39

sedan jag insåg att jag kanske inte mår på topp just nu har jag bestämt mig för några saker. för det första ska jag inte sitta vid datorn så ofta (därav min frånvaro senaste två veckorna). sen har jag bestämt mig för att fokusera på saker jag tycker är roligt. jag renoverar möbler och målar. jag skriver brev och tecknar. jag skriver. jag ser på film och säger nej när jag inte orkar umgås. jag städar och höstfixar hemma. såna saker tycker jag om. och jag försöker till det yttersta att inte stressa. jag lagar god mat. köper knappt färdig. jag läser böcker och jag sover lagom mycket. det känns väldigt väldigt bra. idag är jag själv hemma och pysslar och donar. ska snart laga någon form av lunch också. kanske våfflor. jag har städat och ordnat även idag. igår var trondheimtjejerna på besök. vi sg på film och åt köpepizza. jag somnade i soffan. idag ville jag redigera lite foton. därför startade jag datorn. annars känner jag just nu inget stort behov av att använda den alls. oceans eleven står på i bakgrunden. snart tänkte jag slå på de två andra oceans också. jag tycker nämligen om att se en hel film-serie i följd. sanna kommer hem senare i eftermiddag. ska försöka få fint här hemma tills dess. och lunch. jag är upptagen med mig själv idag. därför svarar jag nog inte mer i telefon.