kravfull katt med stora ambitioner22.13

prutt och fisdag. omotiverande och låg dag. regn i luften och ludd i skallen. jobbet gick sakta men tack vare mädz flöt sista timmen på. ikea på tapeten men uteslutet i sista stund. ulla skriker och sover. igen. grease var den enda filmen som inte kändes flötig och jobbig. men väl påslagen är den skitdålig. och låtarna är långa och jobbiga. jag vet vad jag ska vara på halloween och hoppas inneligt att kjolen jag tenderar att ha är på everyday istället för trend. billigt är bäst. jag är omotiverad till allt idag. fast jag har skrivit ett brev. och ätit äckligt godis och fått ont i tänderna. jag är dålig på att skriva igen. och allt är bara stressat och pressat. utan anledning. och jag vill bara dra täcket över huvudet och sova tills det snöar ute. plocka fram vinter uniformen och trampa på knastersnö. hösten är för känslig för vad jag orkar just nu. och nej jag är inte deppig. egentligen. jag är klagig och jobbig och blöhö. massa tankar svävar runt och jag kan inte sätta fingret på vad det egentligen är. egentligen inget. tror jag. förändringar drar och sliter. som alla höstar. jag vill göra om hemma. jag vill ändra min vardag. jag vill ändra mitt hår. mitt utseende. mina kläder. byta jobb. byta vardag. byta alla filmer och all musik. simma. suck. jag är inte alls opepp. jag behöver ingen jävla berg-o-dalbana just nu. tack på förhand. hejdå.

psykadelisk afton

torsdagskvällen spenderades med goda vänner på elvelangs och massa kulturellt som jag förstod hälften av ungefär. sen är jag väl inte speciellt konstförstående antar jag. hur som helst var det fint. massor att ljus och mysigt i högsta grad.


söndags-ullis


böhölölö

jag är sjuk. inte sjuk så att jag är hemma från jobbet. men sjuk så att jag inte orkar göra annat än jobba och slappa. min hals är idiotisk och gör ont och jag hostar. nu har jag gjort lite te. men jag har ingen honung. suck. ska försöka redigera lite spanienbilder. ulla jamar och jag vet inte vad som är fel. hon har jamat sedan igårkväll. jag hoppas att hon löper och inte har ont. försökt googla fram lite resultat och tydligen kan de börja löpa när de är 9-10 månader och på sensommaren. det vill säga ungefär nu. jag är glad att jag har en katt med inte allt för gäll stämma. men hon jamar hela tiden. och jag ser på greys. och dricker te. jag orkar egentligen inte jobba för jag har ingen energi. sjukenergin har nått sin botten. hate it. hur som haver, jag ska försöka rycka upp mig. verkligen. äta frukt möjligtvis. men först mer greys.

la spania

ville bara skriva att vi har det dödsbra! sjukt fint väder, nice things todo hela tiden och massa god mat och götteri. börjar sakna mitt kattknyte hemma och faktiskt också jobbet och kylan. men jag har två dagar kvar att njuta av solen och det fina berggrenssällskapet. ser inte överdrivet mycket fram emot flygturen, men funderar på att köra lite samma stil som sist att jag inte alls sover. vi får se. hur som haver, nu ska vi ta tåget till en liten stad som kajsas andra flatmate kommer ifrån och bada pool i hennes föräldrars hus. love!

oldies

hittade massa gamla bilder, och insåg att jag vill se ut sådär igen. skitglad och inte trött. med lugg jag trivs i som är lite för lång och inte perfekt. helst brun och inte alls sommarblek som nu. barcelona kunde inte komma lägligare än såhär.