kiss for a cause!idag kommer famous photographer till H&M bogstadveien för att ta bilder av människor som kysser varandra. för varje bild skänker H&M 1$ till aids forskning. det tycker jag är bra. så jag ska gå dit och kolla läget om en stund. hela eventet är i sammarbete med H&M's fashion against aids kampanj. som för övrigt har en grym kollektion det här året, köpt skitmycket ärligt talat. wopdidoo, UT I VÅRVÄDRET!

oslove


ulvisfina fina mötetpappa och liljan smälte in som fiskar i vatten.

flocken ylade ihop en stund.det där uttrycket - väck inte den varg som sover (går även att säga björn) - stämmer väldigt bra tydligen. vargar är extremt tjuriga och det kan gå illa till om man väcker dom. eller att en varg väcker en annan varg. guiderna sa till och med att om en varg somnat i ingången till sovstället lägger sig de andra utanför hellre än att råka väcka den sovande. även om den som sover är lägst i rang. intressant fakta nummer ett. välkomna att anteckna.när vi kom hem såg min annars så stora och farliga katt inte så stor och farlig ut längre.


kolmårdis födelsedagskosvi var lite tidiga till kolmården och bestämde oss att fika på fiket, som det hette.det regnade, buhuu!fika daddsterinnan vargarna hann vi med lite apor och ormar och sånt, det var himla koseligt.kungspytonen är så fin i skinnet.korgapppapilgiftsgrodor fanns.nån annan himla groda.skallar låg lite här och var, eller, mest här då.mungo! fakta om mungos: dom är snabbare än kobror. och dödar kobror.kroko fckin dil! (eller som det heter på fikonspråket; fikodil krokon)och den här var äckelstor. någon boa räknar jag med? han var tjockare än mitt lår!pirre. dom glittrade så fint, men har aldrig tänkt på att dom har underbett innan.en jäkla haj, den var ganska stor och simmade lugnt så att säga.NEMO & DORIS VA DÄR! finfinaste små clowner och vad den blåa heter har jag inte en aning om.

..vargbilderna (som var den egentliga anledningen till att vi var på kålis kommer snart!)


mixtape

lite bilder från vad jag pysslat med de senaste veckorna.vi kan väl börja här; vaknade efter en rödvinskväll hos josephine och skulle klockan offantligttidigt möta lillan på stationen.ganska dött på lökkan tio på morgonen en skärtorsdagsen kom vi äntligen hem och en kär återförening mellan katt och sis inträffade.vi gör sällan mycket när lillan är här. det är så skönt. vi ser på film, lagat mat, promenerar och pratar strunt. ibland kollar vi på ulla när hon dricker också. skum människovalp dendär.lagade massa burritos hela helgen. med olika tillbehör. och fick användning av min servettsamling (köper alltid på mig servetter - fått från mormor tro? - och använder sällan. kanske för att jag sällan har middagsgäster?)jelly bellys, JEEEY! buttered popcorn är så god att jag skulle kunna leva på det i en vecka. kanske.förstår inte hur vi kan vara singlar? jagmenar, charm 1 & 2 säger hej!en dag gjorde vi sushi, det blev faktiskt riktigt bra.eller ja maki blev det ju bara. men det var också gott.ulla ba; GE MIIIG!!en dag gick vi till birkelunden och hängde med några peeps.många faktiskt.ullevi blev upprörd när lillan åkte hem, sen dess har hon sett ut såhär.

summasumarum: mycket fin och lugn påsk.