den där veckan

nu har jag tydligen varit borta jättelänge härifrån, med tanke på att allt är nytt och jag känner mig vilsen och gammal. kasnke lagom dags att skriva en lite truddelutt igen då. den här veckan är en bra vecka fritidsmässigt, men jobbig jobbmässigt. jobbmässigt för att jag är sliten och trött av all flytt som just nu sker på jobbet. återkommer om det snart. fritidsmässigt för att det är annas födelsedagsvecka, och den veckan tenderar att vara glad, rolig och pysslig. det är nämligen så att jag är bra på presenter, inte vanligtvis, men när det kommer till den här lilla fröken kan jag inte sluta! idéerna bara sprudlar och jag gillar det! det är sällan jag känner mig kreativ nu för tiden, får ingen inspiration från någonstans. men just veckan runt 28 augusti är alltid kreativ. så det är roligt. kan ju tyvärr inte nämna några presenter här eftersom jag vet att hon då och då läser min blogg, hur oaktiv den än må vara. speciellt eftersom hon är omåttligt nyfiken av sig och tar till alla möjliga medel för att klura ut vad hon ska få. så jag håller det hemligt sålänge. tills vidare i allafall. men igår - som var den riktiga födelsedagen - fick hon i allafall ett anna-memory. fick ju ett i 25årspresse av mamma och tyckte att det var en rolig idé. och bra idéer är till för att stjälas har jag lärt mig. så så blev det med det!
 
angående jobbet är vi mitt i renovering av butiken. lite snart kan tyckas med tanke på att vi öppnade för mindre än 2 år sedan. men vi ska flytta runt på lite avdelningar nu vilket har resulterat i helt genomkokt skalle för min del. har så mycket information och tjat i huvudet just nu att jag inte klarar längre snart. ganska trist men hoppas det går över snart. bara några veckor kvar nu för min del. sen ska alla andra avdelningar få pinas liksom vi gjort den sista tiden. ska bli skönt att gå tillbaka till att kunna göra saker fint ordentligt + ta hand om våra kunder så som vi ska.
 
jag har endel bilder att lägga upp också, bland annat från min och emmas semester i berlin. det dyker upp här såsnart jag orkar. kanske tom idag? anyways, tänkte bara ge ett livstecken i allafall. jag känner att hösten börjar närma sig när jag har lust att skriva blogg igen.
 
nu ska jag bara laga middag och sen ta en promenad med anna.
 
kärlek
lala