böh&bös

jag börjar bli skapligt trött på huvudvärk. var till läkaren idag som sa att mina blodprover inte visade något onormalt.. ALLS! nehe, men varför är jag sjuk då? anyways. huvudvärken var det. börjar bli bästis med både paracett, ibux, ipren och alvedon. värderar även att byta doktor. inte för att någon annan kommer ge mig annat resultat, utan mest för att min nuvarande har noll intresse av sina pasienter. han är nonchalant och håller inte ens ögonkontakt när han pratar. det tycker jag är oproffesionellt och idiotiskt. man känner sig ivägen när man går dit, kanske inte rätt inställning hos en läkarmottagning? det positiva - enda positiva - är att det ligger ett stenkast från där jag bor, så det är inget styr med att ta sig dit. men suck, ska jag behöva välja på bra läkare och läge? dagens 5 minuters besök slutade på den ringa summan 180 nok och jag är lika ovis som innan. "du kan ju känna på det i en månad och komma tillbaka" JAMENSÅJÄVLABRADÅ. usch. tar ytterligare tabletter och försöker peppa inför jobb..

19.56

hade planerat att fara till ikea idag, måste köpa en till hylla. mitt rum börjar se ut som jag vill nämligen, det enda som saknas - just nu - är en hylla i zink. köpte en häromdagen men insåg att jag måste ha en till. men då ingen ville bli med som sällis struntade jag i det, provade ikea ensam för en stund sedan och det var ganska lame. MEN! imorgon får jag sällskap av line så då blir det av. men för att inte kasta bort dagen totalt bestämde jag mig för lite kreativt arbete istället. till en början målade jag naglarna, men insåg att jag borde göra något mer. så fortsatte på min tavla + började på ännu en. riktigt roligt med neonfärgade akrylfärger såhär på våren. så snart har jag förhoppningsvis några roliga alster att hänga på väggarna i mitt rum. just beige är inte alls min färg så varför inte liva upp lite, tänker jag.

well, efter dagens pyssel blev jag tyvärr totalt lelös och kan enbart sitta hungrig i soffan och se gossip girl. anledningen är att jag inte har något inspirerande hemma att laga mat på, och jag orkar såå inte gå till butiken. värderar starkt att gå till noodle pie och köpa mig en sushi eller tofuthaigryta. tror att det får bli dagens kvällsmål faktiskt.

ulla mår bra, till den som undrar. hon är inte överförtjust i att vara med på bild längre men hon lever och mår bra i allafall, så det är ju gött antar jag. jag mår också okej, efter sjukchocken förra veckan börjar jag repa mig. ska till läkaren igen på fredag för att få svar på mina blodprov. ska bli skönt att veta vad som inte står rätt till i min kropp ärligt talat. för nu har jag varit sjuk/halvsjuk/lite sjuk/megasjuk en längre tid och är trött på det. tills dess försöker jag ta det lugnt så kroppen får hämta sig naturligt så snabbt som möjligt.

det var väl egentligen det jag hade att bjuda på denna onsdag.

kärlek
lala


21.40

har legat inför döden ett par dagar, och planerar att göra det resterande tid av den här veckan. hela min hjärnsubstans har snart runnit ur min kran och IQt börjar bli omänskligt lågt. förrutom detta förkylningssymptom har jag rejäla nysattacker samt hostan från helvetet. så ja, jag är självömkande. idag har jag varit hos min fastlege för första gången. han hette svein, hade grått hår och tappade mig på mängder blod. (ja en slight överdrift, men jag gillar inte att se mitt eget varma blod i några rör på en steril bänk bredvid!) så för att försöka bli människa igen efter dagar av soffliggande, filmtittande och fruktätande bestämde jag mig för läppstift och kamera. såhär gick det då.haha! V for vendetta!black swannnnnn, RAW!

..okej, så det var det roligaste jag gjort idag. värderar att fortsätta pillra på min tavla jag håller på med. för man borde alltid få ut något gott av dagarna - även de dåliga - och choklad + sagan om ringen räknas inte riktigt.

kärlek & snor
lala

bangbang

alla i homecrew kysstes på lördagen när vi hade kiss for a cause. kos!