homesweethome

idag är dagen mina vänner! ska fara hem till underbara karlskoga idag. inte varit där på kanske en månad eller så, och som ni vet är jag ruskigt hemkär. så det ska bli fint. har varit väldigt dålig på att skriva på sistone, men detär mest för att min dator har pajat och jag helst (faktiskt) sitter där och skriver. det känns bara bäst att göra det. okej, så, vad är nytt alltså? jag och johanna har fått nyckel till lägenheten och börjat att smått flytta in våra saker. varit där med en hög kläder och diverse toalettartiklar, lämnat av några böcker och haft inspirationsprat. känns bra, känns riktigt bra!


sen har jag varit på en massa myskvällar här och där. träffat bella endel (åh, så tråkigt att hon ska flytta nu, även om det är fint för henne, jag peppar, really i do!) sen även gjort den stora ansträngningen att åka ut till förorten och hälsa på thomp, anders, franz och c/o. när man klev in i deras hus kändes det precis som om vi var på besök hemma hos någon av oss när vi var mindre och föräldrarna bara inte var hemma. de har ett seriöst vuxenhus! helt sjukt. men glad för deras skull såklart. där lagades det mat och pratades strunt i flera timmar.


jag har jobbat endel denna veckan, eller ja, hum, två dagar blev det bara. skulle jobbat igår men låg halvt om halvt inför döden i förkylning, så kände att stå och laga mat till 800 pers som säkert inte vill bli sjuka kanske inte är en fin idé. skippade det alltså.


jag har varit lite på aker brygges julmarknad igen. så himla fint. och sen någon kväll nyss var jag och johanna runt i stan på promenad och chailatte-to-go. hittade en ny favoritbutik. i ett nytt favoritköpcentrum. tänk att det är så mycket man inte sett i oslo ännu, även fast jag verkligen gått in för att se en massa saker. turistade i frognerparken för någon vecka sen. det såg ut som förr, tog lite bilder på alla bisarra skulpturer som jag lägger upp såsnart min dator fungerar igen.


sen har vi förståss gårdagens huvudhöjdpunkt! jag fick jobb! weheeey, ska jobba på H&M på aker brygge från och med måndagen den 5e precis efter jag kommit tillbaka till Oslo. är det inte helt fantastiskt? åh, jag är så glad (:


annars har den här veckan mest gått ut på att ta hand om mina kära roomies som är sjuka om vartannat. sor och feber härjar i vårat rum och jag bara lääängtar efter att det ska bryta ut ordentligt på mig lagom till julafton. suck. min grej det där, med sjuk på julafton. huah. jaja. nu är klockan snart 10, ska försöka, så snällt jag kan, att väcka rasmus och andreas i hopp om att få lite bärhjälp ner till stationen. 4 väskor. vet inte om jag orkar kånka med så mycket alena. kanske de i allafall kan hjälpa mig på trikken. mja, vi får se vilken sorts tur jag har med dom idag. fjäskade rejält för rasmus igår förövrigt. han hade hög feber så jag fixade med glass och hämtade kallt blött papper och passade upp som bara den. i gengäld fick jag bra sällskap när vi såg på film. äntligen har jag sett dark knight! shit, den var så bra. inte sådär åh-det-är-en-storfilm-så-den-måste-vara-bra. utan jag gillar att batman filmerna alltid varit så mörka. finns inte så mycket humor i dom som tillexempel spiderman. mja, jag är hel-impad. huuuuur bra som helst.


kärlek

lala


Kommentarer
Postat av: Anna

GRATTIS till jobben!! Du är så bra! Hinner du med oss i jul? :) Res försiktigt! Kramkram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback