marken och bronx

idag var jag på noramarken ihop med farmor&farfar. himla mysigt och lagom varmt och allt sånt. tyvärr blev jag fetbesviken på marknadsgodiset som jag längtat efter att köpa så länge. det smakade bara päck. men lyckligtvis (kanske) jag får tag på lite nytt som faktiskt smakar som det ska imorgon istället.

åh. just nu har jag världens beslutsångest över vad jag ska göra ikväll. antignen åka in till örebro och träffa matilda och linnea som jag inte sett på sjukt länge, skulle vara så kul. men jag är så himla trött och har ont i hela kroppen. åh. jag vet inte :/ andra alternativet är att glida bort till cassandra och hänga ikväll. startar där sen får vi se vad som händer. vore också nice. hemma är i allafall inget alternativ för då kommer det sluta med att jag klättrar på väggarna. det händer. jag lovar. grejen är bara det att jag inte orkar att det ska bli sån stor deal med allt. att ta sig in till örebro blir jobbigt. passa bussar hit och dit och det kostar en massa. suck. men kul ändå. åh. jag vet inte. har ytterligare en och en halv timme på mig att bestämma hur jag ska göra i allafall. känns bra. då hinner jag äta lite och få nya krafter, kanske det kan fixa peppen? hoppas.

kärlek
lala

the b-day

mimmi fyllde år mitt under resan. då får man välja var det ska ätas mat under kvällen. kinan i byn vi bodde var given. och det var hur gott som helst. jag la upp en bild på mig i klänning här för några dagarsen. den hade jag på mig då vi skulle äta. mitt sämsta klädval någonsin. hur ska man kunna äta så mycket god kinamat som man blir serverad i en klänning som är tight som ett korvskinn? suck. dåligt planerat evelina. dåligt. hur som helst var det är jättemysig kväll och maten var sådär god som bara kinamat kan vara. OCH givetvis fick jag välja bananasplit till efterrätt. tror jag åt det vid nästan varje glass eller efterrättstillfälle. well, its my favourite. och gissar att jag är en fegis som kör på säkert kort hela tiden. hur som helst igen. bra kväll va.




spanien pix

en tur gick till en fetinggrotta. jag blev inte ens klaustrofobisk. eller knappt i allafall. för det fanns lugn panflöjtmusik där inne. jag tänker så på kusinerna när vi var mindre när jag hör panflöjt. det lyssnade vi på någongång. en skiva med bara det. hah. hur som helst. det var en jättelång grotta och här och var därinne fanns det information om utgrävningar och sånt de hade gjort. en gång var det några snubbar som hade krupit in och grävt en gång som var 53 meter lång. där inne hade de sen funnit en massa människoskelett. probably från stenåldern eller så. ball.


spanien pix

vi hamnade i paradiset över en dag. åkte på utflykt till något jag inte minns namnet på längre, men något med algar? hah. hur som helst så var det en källa uppe på ett berg med jätteklart och kallt vatten. kändes sådär ultratropiskt och allt var bara vackert. och det kändes som att ju högre upp vi följde vattenfallet (om man nu får kalla det så, det var ju inte brutalt. mer som lite forsar och bäckar här och var) desto fler fina ställen fann vi (ganska logiskt, utforskning, mja). hur som helst. tog en massa bilder här, men bestämde mig för att bara lägga upp fyra. överst är en liten vrå där vattnet är samlat som i en liten damm, innan det rinner vidare och blir såsmåningom till ett mindre vattenfall. bilden under är en typisk för hur semestern såg ut. retkungen (jag själv då givetvis) åkte på semester med största retfamiljen. det kunde ju inte bli annat än underbart! så den här representerar resan rätt bra, rent beteendemässigt alltså. hah. sen har vi bildbevis på att gunter var med på vår semester. älskar att skuggan föll så snyggt. skugg-mustasch är det nya svarta, so i've heard. sist men inte minst en av tusentals fina rosa blommor som växte runt om vattnet och bildade den härliga oas- och paradiskänsla jag hade under hela vistelsen.









smärta va

m a g o n t

suck.

all day long

fick bli en promenad till cassandra idag. en lagom lång som jag gick på rekordtid. kändes skönt att traska på i bra takt även om jag inte var ute för att jobbpromenera så var det skönt att inte slögå (visserligen gör jag sällan det, men ändå, jag hade bra takt helt enkelt) väl där landade jag in några få minuter innan jag tog med kvinnan ut på bravader. eller tvärt om. hur som helst hamnade vi på stadens sånt där idealcafé och träffade massa människor där som jag inte känner. och en av dom följde med oss hem, får vi behålla henne? nej, men vi två, plus en dam till gick och köpte gotteri va, och sen satt vi utanför bregårdsskolan i timmar och pratade strunt och viktigheter om vartannat. blev en skön eftermiddag. och direkt då jag kom hem kände jag att jag ville göra något mer, så tog ytterligare en liten promenad ner till kusinvitamin och har sen suttit hos henne hela kvällen fram tills nyss, kanske 1, då pappa hämtade mig efter jobbet. åh. älskade sötaste kusin. jag tycker så mycket om dig! och dom snorkiga knäppa (men åh så söta) hundarna du har.

nu är jag hemma igen alltså. och det var lite läskigt. deco var snurrig och helt spattig när vi hämtade in honom. kollade oroligt omkring sig och kunde inte koppla av ens lite lite. hade säkert hänt något jobbigt för honom ute idag. åh, jag bara önskade att han kunde berätta för mig vad som hänt honom. inte alltid bara för att om det är något jobbigt. utan även för att det vore så kul att ha en konversation med honom. tror han är klok, men ganska tuff i sin image. att få höra om hans spännande dagar och slappa stunder som vilken annan person som helst jag tycker om vore mitt ultimata. nu är han i allafall lugn. tvångs-bäddade ner honom i min säng och nu snosar han ganska gott här. jag ska göra detsamma snart tänkte jag, har tydligen massor att göra imorgon också. vet inte hur jag lyckas boka upp mig på saker hela tiden, när jag så gärna vill ha det lugnt och gott. men samtidigt är det så mysigt att träffa alla söta människor jag gillar. dessutom har jag lovat pappa att hjälpa honom plocka äpplen imorgon bitti. lite mysigt sådär. vi ska plocka två hinkar. helst vill jag ge bort alla till hästar. låta dom komma hit och käka under en timme eller något. åh, vad gott de skulle må, och åh va skönt att slippa ångesten över att slänga allt.

sova snart kanske. hur som helst har jag inget mer att berätta för tillfället, inga fler tankar, inga bilder just nu. nej, jag är helt enkelt inte så bloggig just nu. bara aningen berättig. men nu har jag fått pladdra av mig. och det var skönt. tack.

kärlek,
lala

frills

förresten, jag är nyklippt och nyfärgad sedan igår. frisören fick fixa med frisyr. sen färgade kusin på mig. åh, jag är jättenöjd. känns skönt att ha kanske dubbelt så tunt hår nu. jojo. och bild kommer här någon dag. när jag har en snyggdag. yesindeed it does.

thursday

idag har var varit duktig, eller åtminstone trodde jag att jag skulle vara det. väcktes runt 7 av en lillasyster som ville ha skjuts till buss-stationen (hur vill allmänheten att det ska stavas? två s, då blir det väl bus bara? eller gah. det är ett krångelord, jag försöker rädda situationen med ett bindesstreck). efter det tänkte jag att kan skulle dra igång och fixa med dagens göromål. tyvärr blev fallet inte såndat då jag slocknade i soffan direkt när jag kom hem igen. väcktes av pappa runt 11 och vi åkte ut och käkade lunch ihop. från början var det tänkt att bli mosbricka, då han verkligen veeerkligen ville det. men sibylla var inte alls min kopp te idag. så vi for till katrinedalskrogen istället. mysigt. och på vägen dit blev jag helt varm i hjärtat. vi stannade vi ett övergångsställe och så ser jag en hel rad med skitungar på cykel som precis stannat vid rödljuset. och det var mina gamla underbara barn från skolan. de som blivit så stora att de går i femman nu. åååh. alla vinkade och ropade och jag blev så glad. underbara underbara glädjespridande fina barn. kärlek kärlek.

efter all mat och sådär har vi precis landat hemma. pappa ligger på soffan och slappar och jag funderar på vad jag ska göra idag. kanske ta en sväng upp till farmor och farfar med lite gamla jackor och sånt vi har rensat ur som vi inte vill ha. farmor skänker till ryssland (tror jag det är?) så det är ju bra att det kommer till användning för andra. dessutom har jag inte varit där sedan jag kom från norge, så det är på tiden. verkligen.

funderar även på att höra av mig till någon av alla de söta vännerna jag har, som alla helt plötsligt ville umgås igår. ååh, jag avskyr att vara upptagen när någon hör av sig om man ska hitta på något. idag hade helt klart varit en bättre dag. idag är ju jag inte upptagen alls under hela dagen. hah, det går i vågor. jämt.

fick reda på en obehaglig grej idag också. men det behåller jag för mig själv. usch. sorgligt och läskigt på samma gång.

nu ska jag nog ut i solen och promenera, kanske att jag tar en fotorunda också. eller en promenad upp till skolan och hälsar på. nu när jag har så mycket kärlek med mig att sprida (: jaja, får se vad dagen ger. helt klart ska jag bort från datorn en stund i allafall. promenadschemat (har gjort ett nytt nu som sträcker sig fram tills årsskiftet) ser lite tomt ut med bara två kryss än så länge. får se till att bättra på det. promenad. nu. wiwi.

kärlek
lala

lillan


dagens

dagens todo:
- ta en promenad
- hälsa på Robi
- köpa hårfärg
- ev. boka tid hos frisören
- grejsa med andra hemligheter
- färga håret
- fixa fint på rummet

åh. fick ett så skumt mail idag förresten. tar det med de det berör, men fortfarande. lite läskigt nästan. ja, usch. nu ska jag äta lite kräm och varma mackor för att sen bege mig mot stan en stund.

kärlek vava
lala

uttråkningsmaximum

my oh my, tråk tråk tråk. har försökt ringa alla jag känner idag tror jag (okej, fet överdrift som vanligt, men alla jag kunnat ta mig till. det vill säga karlskoga folket då jag inte har någon bil och just idag inte har lust att åka buss, som vanligtvis brukar vara så mysigt). knappt någon har svarat, och de stackars svararna har varit upptagna. suck och suck. men nu äntligen kommer jennifer hit och hämtar mig. bah. jag dör av tristess och behöver bara göra något. eller göra ingenting, men någonannanstans än hemma. suck. vadsomhelstvarsomhelst? jobb? hittade ett passande, som dessutom skulle passa till en kurs jag funderar på. supert, får se om jag spinner vidare på den idéen också. jag har så många idéer nu, men händer det något? suck. jaja, ska i allafall fixa frillan någorlunda innan bubbis kommer hit och hämtar upp mig. underbart härligt att få göra något även denna kväll.

köpte massa fint i örebro idag förresten. lite byxor, och annat klädjox och sen ett par skivor. åh. livet än bra, även om jag är uttråkad till döds from time to time.

kärlek,
lala

höstdesign och projekt

ny och höstmysig design. om det nu av en händelse skulle vara någon som missade det så tänkte jag i allafall tala om att jag idag hittade perfekta teckensnittet (har faktiskt ansträngt mig och letat runt som en galning efter det jag var ute efter. men sen till slut fann jag det här, som inte var min tanke från början men som var ännu bättre. wawa, älskar sånt)

förresten, jag har kommit fram till en stor ändrig på en av mina projekt. känns riktigt bra nu. och det undnerltätade även för mina andra projekt. åh. jag längtar. nu måste jag bara se till att få tummen ur och dra igång det hela!

nu ska jag och lillan iväg till hennes vän och se på dålig skräck. yesyes

kärlek
lala

vad gör alla coola och häftiga människor?

idag har jag funderat lite på olika saker. en tanke som fastnade lite extra länge och nu mer har övergått till sån nyfikenhet att det bara gnager i huvudet på mig är; vad gör alla coola människor hela dagarna? först var tanken lite mer åt; vad arbetar dom med? men sen övergick det till lite mer heltäckande. vad gör alla egentligen. har hur många världshäftiga människor som helst att hålla koll på på bland annat min bilddagbok. och de har alltid fullt med tuffa bilder och de är supersnygga. men vad gör det hela dagarna? kan aldrig ens i min vildaste fantasi gissa vilka yrken dom har. eller, så är det just i min vildaste fantasi som jag kan det. jag har en favorittjej som jag kollar extra ofta bara för att hon är så härlig. bra foton och dessutom jättetrevlig. undra vad hon gör hela dagarna förrutom lägger upp kort på sig och sina saker och sitt liv. arbetar hon på konsum resten av tiden? eller på ett resebolag? helst skulle jag vilja att hon jobbade på cirkus, kanske som direktör eller varför inte trubadur? åh. möjligheterna är oändliga. jag bara undrar. för alla coola och häftiga människor måste ju trots sitt coola och häftiga liv ha ett arbete? och om man ser på arbetsmarknaden i helhet är det ju kanske bara 10% av alla jobb som vore spännande och häftiga enligt många människor (i allafall mig? det jag nämnde här igår. spåtant. eller varför inte matros? låter glassigt, helt klart glassigt). det känns bara helt fel att föreställa sig alla dessa människor som i övrigt är coola och häftiga jobba som kanske bibilotikarie. när deet på helgerna är galna och vilda. känns lite superman över det hela. gah. clark kent. världens hemligaste superhjälte. och mest moralisk, och hjältemodig, och ädlaste. jag undrar om alla mina häftiga och coola människor egentligen är superhjältar, och på vardagarna har den en annan identitet för att dölja hur coola och häftiga de egentligen är. det måste vara så. hur skulle de annars få vara ifred från såna uppenbara dyrkare som jag?

kärlek
lala

evenings





vi hade lite olika för oss under kvällstid. endel dagar var vi ute och käkade, som på övre bilden. andra dagar satt vi hemma och åt där, och sen såg film eller spelade lite yatzy. äkta svenssonspelet kan tyckas, men jag hade helt klart mysiga stunder. på övre bilder är vi och äter på en restaurang precis vid havet och strandpromenaden. den heter scallops och var tydligen driven av engelskmän och de flesta som arbetade där var det också. vi käkade traditionell fish and chips och blev mättare än mättast. dessutom förrätt och efterrätt på det. för att inte glömma att frukost ingick nästkommande dag + en vinflaska var to go. helt klart mysigt ställe, även om man nog inte äter annat än just f&c där.

på undre bilden har robert och tommie köpt cigarrer och kör fidel hela kvällen lång medan vi spelade några rundor. jag vann helatiden (okej, det gjorde jag inte, men hade det inte varit jättefestligt om jag gjorde?)

kärlek,
lala

shop



ett av många underbart bra köp på semestern. dessutom matchade de perfekt till mitt galna nagellack. perfekt. som gjorda för mian fötter faktiskt. wei. det införskaffades allt från presenter till familjen till kommaiklänningar och väskor. dessutom alltför dyra elefanter men som till slut ändå var värda varenda krona.

spañia ?







fler bilder från stenstranden vi var och badade vid ett par gånger. precis bredvid ligger en grotta man kan gå in i. eller ja, en öppen grotta om man säger. där är det hål i taket så det lyser ner i vattnet. ganska fint. strax efter jag varit i grottan blev jag medlurad upp på den. det var alldeles för brant och högt för mig märkte jag väl uppe. hur som helst fick jag lite bevisbilder på att jag varit modig och gått dit. men de tar jag inte med här. ni får helt enkelt lita på mitt ord.

simpsons

nu har jag och lillan precis sett klart på simpsons the movie. har inte sett den på jättelänge så det var rätt kul. orkade inte laga min jättegoda mat så istället fick vi äta hägen och ben & jerry. smärr fast kanske inte bästa kvällsmaten. dessutom är huset så kallt idag så egentligen hade jag behövt äta varmt för att inte få köldskador. huah.

förresten. glömde köpa en lott eller två förut när vi var till kronis, så rik blir jag en annan dag. och jag hoppas verkligen att det är snart. vore fantastiskt att få göra något gott för världen nu. och då behöver jag kunna det nu nu. jag känner mig inspirerad. hur som helst. lott en annan dag. kasnke imorgon. ska satsa mina sista rörliga slantar på det. yesiwill. känns som ett säkert kort. helt klart. sen får jag leva på gatan en stund. eller åtminstone utan något att leva på. får se hur det går. kollade platsbanken igen, det fanns matros. skulle inte det vara spännande? att vara matros ett tag. slita och svabba däck? aah. jag som älskar havets friska vindar lika mycket som prins erik i sjöjungfrun. ja, helt klart värt att fundera en stund på. det också. jag anser inte att några yrken inte tåls att fundera på. förrutom slakteri, och såna hysteriskt vidriga saker. som är emot allt som jag står för och tycker. nej, men som matros, på en miljövändig båt givetvis, skulle jag må primaballerina. i assure you.


kanske dags att sluta fantisera för en stund och gå upp och fixa kaoset, som jag knappt ens rört idag. kanske.


kärlek,

lala


låla powses



äkta strandtjejen, hah.

all work work

nu ska jag inte bara fixa frillan utan tänkte fixa nytt jobb också. jag börjar bli klar med att göra ingenting och känner för att arbeta lite nu. åtminstone snart. eller, egentligen vill jag helst av allt vinna på triss. men hur stor är den chansen? jag vill helt enkelt få lite pengar så jag kan fortsätta mitt sparande men samtidigt leva mitt liv. vore det inte en bra kombo så säg? hur jag ska fixa detta återstår att se. helst triss. men annars får även jag gå den hårda skolan att söka jobb nu igen. men åh, oslo, örebro, stockholm? eller till och med karlskoga? jag kollade på olika idag på arbetsförmedlingen. kom fram till att jag inte ska bli tarotkvinna i allafall. saknade alla egenskaper som krävdes/önskades. annonsen såg ut såhär, eller ja, ett urdrag ur den;

"Vi är idag ca 30 medium i vårt trevliga positiva arbetsgäng. Vår samtalsfrekvens ökar hela tiden och vi behöver nu 5-6 provisionsanställda medium/clairvoyanta till.
Önskvärt är att du kan något av följande: Se in i framtiden, se tidigare liv, kommunicera telepatisk med djur, tyda drömmar, lägga tarot, ha kontakt med andevärlden mm. Kan du även hitta bortsprungna djur och/eller se borttappade saker är det ett plus."

är det inte underbart så säg?! gah, funderar på att skaffa lite skills som att prata med djur, eller så. fatta häftigheten. sen kunde jag även använda mig utav det när jag startar mitt egna företag jag kommer ha någongång i rika tider; husdjursfotograf (fast kanske även tama tigrar om det önskas). då kan jag verkligen tala om hur de ska posa så det blir så grymt snyggt. ja, alla kommer komma till mig då. undra var jag ska bo då? vi får se. lite bökigt att släpa runt på en tiger i lilla karlskoga. det blir så mycket snack då. kanske örebro är bättre. eller i någon liten skogshåla nånstans. så ingen annan hittar dit än de det berör. ja. jag ska helt klart slipa vidare på den idéen. åtminstone om jag råkar bli rik på måfå.

nu ska jag hur som helst ta en sväng till kronis med lillasyster och införskaffa lite ingredienser inför kvällsmatslagningen idag. hon gjorde goda lunchen så jag får stå för middagen. spagge och min specialtomatsås. blir himla goodie. och jag är nog lite hungrig nu när jag tänker på det.

kärlek,
lala

spania











en av dagarna for vi upp i bergen och kikade på ett kloster där. det var världens view över klarblåttvatten. och plötsligt startar en skogsbrand och det blev världens action. både ett plan och ett gäng (kanske två?) helikoptrar försökte släcka. vet inte hur det gick. förhoppningsvis bra, men vi fick köra en lång omväg hem för vägen var helt avspärrad och guardia civil var arga och visslade på oss och gjorde konstiga tecken med händerna som ingen av oss förstod till en början. hur som helst, det var riktigt fitn där uppe. även om det var något varmt (nehe?).

hairtrouble

nu behöver jag lite hjälp här. vad ska jag göra med mitt hår? eller grejen är att har en vision, en bild, men jag måste hitta en actuall bild på hur jag vill ha, så det inte alls blir någon missuppfattning hos frisören. tycker om att ha en så klar bild som möjligt att visa upp. då känner jag mig trygg. sen vet jag inte var jag ska gå heller. brukar inte frisörklippa mig alls ofta. och då går jag alltid till samma, skulle vara kul att prova någon ny. fick höra om en som är bra i örebro. men sen är jag inte speciellt sugen på att lägga ut en förmögenhet på det heller. en kombination; bra frisör som gör precis som jag tänker mig och som inte kostar mig en hel rikedom. hum. ja. jag får fundera vidare på det. tills dess ska jag försöka hitta en bild på hur jag vill ha. vi får se hur det går. samtidigt kanske jag förtär lite frukost.

kärlek
lala

muviz

måste bara berätta förresten. under senaste veckan (frånsett från två utav dem, dem kanske införskaffades för två veckorsen) har jag köpt inget mindre än 11 filmer! alldels underbart och min filmhylla blir ruskigt bortskämd. nytillskotten blev

- into the wild (får se om jag ens pallar se den, ska tydligen vara gråtig)
- rec (enda läskiga filmen i min ägo, men det var ganska grym och dessutom inte amerikansk läskig så jag gillar den faktiskt)
- forrest gump (ganska mycket klassiker, och måste finnas i hyllan. accenten på killen är bara underbar)
- gökboet (inte sett men tydligen hör även den till något en filmälskare måste se och helst äga)
- jurassic park (gah. klassiker. äkta fina effekter och inte minst LEVANDE DINOSAURIER! WAH)
- love actually (underbar kärleksfilm när den är som bäst)
- the pianist (han är så snygg och den är så bra?)
- blackbook (hon är så snygg och den är så bra?)
- king kong (bara för jack blacks skull. och för att hon är snygg, också? och för att kingkong är en häftig apa med guldhjärta. eller så?)
- illusionist (älskar filmer som byter vändning hela tiden, när man minst anar)
- magnus betner - ingenting (eller heter den förresten inget?) är heligt (magnus, thats all i need to say)


ååååh. min hylla är ganska imponerande. även om den är långt ifrån mammas kungliga vhs-samling. men snart så. jag jobbar stenhårt på att gå om henne. och robert !

kärlek
lala

lålz

en liten lålah i spain också.


spanienbilder








lite vackra vyer och några söta pojkar är allt man behöver på semester! åh, jag hade en sån finfin semester tillsammans med er. hela familjen. tack så väldigt mycket! fler bilder kommer, dessutom.

kärlek
lala

olivlund a la spañia




oldtime favourite

återfann mitt gamla favoritklurspel! kan sitta i evigheter och försöka lösa alla pussel, jag har klarat alla en gång. tror det var runt 30? hur som helst, jätte kul. och hjärngympa till mitt i natten. kika in på den HÄR länken för att hitta spelet va.

lovelydays

gårdagen var riktigt bra. jag tycker om att träffa vänner som gör mig glad, men som samtidigt kan vara där i alla situationer. hur som helst gick vi en fetlångpromenad genom örebro på kvällen och så snackade vi en massa strunt. sånt som behövs. sen att det kan variera med att prata strunt och bli djupare än havet är bara något jag gillar skarpt. och vänner är jag så tacksam över att jag har. sån tur som har hittat underbara vänner att träffas med. helt klart helnöjd, men jag måste göra något åt min dygnsrytm. för den är långt ifrån vad den borde vara. somnar sällan innan halv 4 och vaknar därefter alldeles för sent. det blir prio ett, att vända rätt dygnet. sen kanske jag tar tag i livet igen, hah. nu har jag hur som helst fått spanienbilder från robert. så de ska läggas in och hamnar såsmåningom här. jag vill bara ta med alla jag känner dit, för det var så fasligt fint.

idag har jag bara grejsat. plockat ordning och sorterat bort. börjar bli bättre och bättre med plats på rummet och gammal skit försvinner. precis vad jag behövt, ett storröj. och eftermiddagen fick bli med bästa kusin ingrid (jag har nämligen bara bästa kusiner, himla skönt faktiskt.) vi har bara pratat en massa och suttit ute i solen som faktiskt dök upp här på eftermiddagen. sötast hundar även fast dom snorkar och grymtar. en härlig dag helt enkelt. och nu tänkte jag ta det lugnt en stund. mest på grund av att mitt rum är för varmt att arbeta i på eftermiddagen. istället ska jag ägna mig åt stillasittande sysslor såsom spanienkort. kanske även hinner göra en överraskning som jag planerat att göra. jag hoppas det. jag gillar att göra människor glada.

kärlek till alla
lala

monday

åååh. idag har jag shoppat sönder ihop med emma. så himla kul och jag blev så nöjd. givetvis var det inte planen. tänkte åka till ikea och köpa en ny matta. MAX. sen även ta en fika i bronx. men det slutade med en hel säck nya plagg. underbart. jag får visa här någondag snart. när jag fått ordning på alla mina prylar så jag kan börja känna lugn och ro igen. då kanske kameran åker fram igen. sen kommer även spanienbilder. lite segt med dom. men just nu befinner de sig i nora på en hårddisk där. så det tar några dagar till. sen så. åh. jag är jättenöjd. och idag har jag kommit en bit med ordningställande av mina saker. så det känns riktigt bra faktiskt. hela dagen bara flög iväg även fast jag vaknade så tidigt som jag gjorde. det är såna dagar som är fina att ha mitt i allt detta. imorgon ska jag fixa iordning en mysfilmhörna på rummet och se på läskig film ihop med lillasyster.

kärlek,
lala

tack



tack robert för en underbar tid tillsammans.
du är en fantastisk människa och jag hoppas och tror
att vi tar oss igenom det här på bästa sätt.
du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta.

kärlek

varför

..varför?

min jobbigaste tid.

just nu är det jobbigt. uppåtknuffar, vänliga ord och kärlek är sådant som gärna mottags vid det här tillfället. tack på förhand.

göromål

åååh, ett par underbara timmar ihop med karlssons var vad jag behövde idag. härliga härliga galna familj. det händer alltid tusen saker samtidigt och ungarna skiftar humör varannan minut. jag bara älskar det! idag lekte vi med my little pony och jag fick vara hårfrisör till alla hästar som skulle gifta sig. sen såg vi på bamse i trollskogen två gången. då var jag skapligt nöjd. min favoritfilm när jag var liten. har fått höra att jag kunde se den två tre gånger på samma dag. haha. så återuppliva lite minnen var fint. sen att föräldrarna i familjen är världens underbaraste är ju helt självklart. åh. verkligen vad jag behövde.

innan det var pappa och jag på max och käkade burgare en snabbis. dessutom en runda till prix (som jag tenderar att kalla det så länge jag lever även om det numera är coop och mycket snyggare och coolare) där jag gjorde tre bra fynd. eller fynd och fynd, det var inga prisfynd, men fynd på sånt jag ville ha. lite att skratta åt och gråta till. det fick bli en bok som förmodligen kommer göra mig arg och ledsen, en 134 minuter lång stand-up show med personliga favoriten magnus betnér (nyss avnjutit den) och filmen into the wild som alla pratar om att det är den bästa. jag längtar och har höga förväntningar. ska spara den så jag kan kika ihop med robert nu när vi far till norge. så vi har något kul att göra på kvällarna efter all slit med packning och så vidare. det kommer bli ett par slitsamma dagar framöver, helt klart. sen tar det inte slut där heller. när jag kommer hem ska jag försöka placera mina två rum i ett hos pappa, plus skaffa jobb här hemma. eller kanske ta det lugnt någon vecka. om vädret är fint är jag sugen på skara sommarland (nej, jag kommer aldrig bli för gammal för att älska vatten och ruschkanor) över en dag. så är det någon människa som hellre gör det än något annat så vänligen slå en signal. jag vill gärna dit. om inte annat får jag väl tvinga med min stackars syster som inte ens gillar att bada, bara för att få säll. vi får se.

förresten, mina spanienpresenter jag köpt till min familj blev succe. det var tur. 2 done 1 to go. mamma, se till att gilla allt nu, okej? jag lovar, det är jättefina saker (även om jag inte tänker lika praktiskt som du och ibland köper en massa trams bara för att. ibland behöver man trams också, kom ihåg det! hah)

nu ska jag, hum, gå ut och gå kanske. i regnet. eller så gör jag diverse andra viktigheter. som att. hum. rita. vi får helt klart se. hur som helst är inte datorn min grej ikväll. tangenterna på pappas dator är jobbiga, man måste trycka så hårt (i-landsproblem nummer 1 idag, hittills).

kärlek, kärlek
lala

hem ljuva hem

äntligen. jag har haft två fina veckor i spanien med robert och familj. två veckor med massa sol och bad. två veckor med utflykter och god mat. extrem värme. shopping. och nu är jag slut. nu var det skönt att komma hem till regn. regniga underbara sverige. ska inte skriva mer idag. behöver sova tidigt och ladda batterierna lite. kanske hänga med katten en stund och se på film med pappa. sen ska jag krypa ihop och sova. imorgon bär det av mot norge för sista gången på ett tag. jag flyttar hem till sverige igen nu. norge får räcka för denna gång.

kärlek,
lala