P&L

efter en pruttdag på jobbet (onda skor, onda kunder, ond mage) är jag helt slutkörd. skulle egentligen träffa nevellarna och dricka öl som tack för hjälpen med soffan igår. men jag orkade såå inte. istället har jag suttit hemma. skypat lite och nu gör jag det som alltid gör mig på bra humör nomatterwhat. ser på film. kvällens är kill bill I. den är fortfarande guld. efter ungefär femhundratusen gånger. hur som.

det jag egentligen ville skriva om är att efter jobb tidigt imorgon är jag ledig resten av veckan. först ska jag träffa thomas en sväng. se på våra blivande hus i telthusbakken och dricka kaffi å äta kaka. sen kommer min darling till kusin och hämtar mig här. med bil. så lyxigt. dessutom flera timmar primetime med henne hör ju lite till ovanligheterna nu för tiden när vi bor så spritt. eller, det har vi iofs alltid. hur som helst. ska bli guld. väl hemma blir det direkt sovning som gäller. för torsdagmorgon tar susen och jag bilen till falun, väcker emma och johan med frukost på sängen, slänger in vårt pickåpack i deras lya och sen styr kosan emot borlänge och peace and love. jag bara längtar. dunderlängtar. efter mina bästa tjejer och musik. och langos. och solsken och öl. och människor. och och och. allt. det ska bli grymt. jag lovar att ta med kameran den här gången. annars håller detta på att bli en textblogg med bara dagensoutfit (haha det är det töntigaste uttryck jag vet) bilder. hur kul är dom liksom. skapligt ointressant. förresten. glad att jag kan bistå med inspiration till vissa. andra, not so much. justja, en till grej förresten. hänga gäng med cäjson blir kul. jojo. jag är peppad. taggad. laddad. och så vidare. nu, slutet på kill bill.

peace och kärlek
lala

twomondaythings

två saker. för det första. idag har jag gjort APbra saker. kryssat av 17 grejer på en lista med 32. varav några inte går att utföra idag. jag är kungligt kunglig på just såna här saker. vill jag meddela. listor, alltså. ikväll blir ännu en grej struken, hämtning av ny soffa. där kommer vi även fram till sak nummer två. jag är så himlans tacksam över alla som ställer upp hela tiden. ikväll ska jag få hjälp av niclas med hämtning av soffa, på onsdag ska ianbaby hämta mig i oslo och vi ska ha roadtrip ihop hem, och sen på torsdag får jag låna pappas bil till falun. så - Tacksam! verkligen. ni är guld och bäst och allt sånt där. så ni vet det.

låla

blomstr. kan inte riktigt sluta köpa klänningar.




kjolä



den här på bröllop då. fast utan skrynklor. ja. den blire.

alla dessa dagar

okej. midsommar är över och för mig hade det lika gärna kunnat kvitta. jag jobbade sent fredagen, och hela lördagen så för mig betyder det alltså inget direkt firande. även om det blev en uns firande var det ändå ingen feeling av midsommar. inga kransar, ingen sill (jag hatar sill, men själva grejen med sill är ju härligt..) hur som helst. lördagen bara gled förbi på jobbet. kvällen var planerad att bli coolers men sen snackade jag med lille svante och drog till parken och hängde med honom och hans vänner en stund istället. vilket senare ledde till en liten utgång (är det midsommardagen så är det) och ännu senare en cykeltur till aker brygge för badning. inte jag alltså, jag vet hur äckligt det vattnet är! men svante var tydligen inte medveten om detta. hur som haver, trillade hem på morgonkvisten och hade en riktigt härlig kväll med en gammal klasskompis. mer kräver jag liksom inte. idag vaknade jag och var på strålande humör. väckte mina möllerskor och gick till parken. det blev sol, sushi och spel hela dagen. halvbruna ben och fint sällskap var så fint idag. när kvällen började falla tänkte vi gå hem, men istället tog jag och johanna en långpromenad runt staden. trillade in på mucho mas på lökkan på vägen hem och köpte oss varsin qassadillas och satte oss i birkelunden för kvällsmat. SEN gick jag faktiskt hem. nu sista timmarna har jag hunnit tvätta, diska, måla en tavla, sett två filmer, tagit en dusch och nu sitter jag med ansiktsmask, hemmamanikyr, hårinpackning och en kopp te. justja. jag hann spela lite gitarr också. det enda jag inte gjort idag (på min annars ganska effektiva men sakta söndag i enligt tycke) är såklart tagit bilder. jag glömmer alltid kameran hemma (ibland även lämnar med flit) så inga bilder från hela helgen. kulers. hur som helst får man bara lita på mitt ord om att jag har haft fina dagar. det har jag, nämligen. justja, fått tag i en finfin soffa också. så hoppas jag får möjlighet att hämta den så vi hamnar ännu ett steg närmare perfektion på markveien.

ALL
kärlek
lala

el chairo

den där fantastiska sus jag känner är bra på att finna fina fynd. det var hon som fann vårt lovely bord som vi med blod svett och tårar gjorde till vårat. senaste fyndet är denna finfina stol som platsar likt en tron i hörnet på rummet. fortsätt gärna med dessa fynd, du är ju bäst på det. jag sitter här och bara inväntar att vår lägga blir bättre och bättre!




Ps. i love you

idag är ps. i love you min favoritfilm. en såndär man helst inte ska sminka sig i förtid för att se på. blanka ögon konstant och jag vill bara ha det livet. inte en död man alltså, men bara hela den där kärleksgrejen. men i nästa stund är jag totally nöjd och lycklig över att inte ha det. jag kan aldrig bestämma mig. bäst att dricka upp teet och bege mig emot jobbet. sitta på bryggan och läsa min bok en timme innan jobb och förbereda mig inför stressmidsommarsfirning. ja, det ska jag göra idag. men helst vill jag bara få brev helt oväntat. eller sådär springa på rätt person och man bara vet det föralltid. det är dagens plan. springa på rätt person.

utan dina andetag

underbart fantastiska Carolina Wallin Pérez gör covers på gamla fina kentlåtar. får inte missas. det känns ju så härligt att höra en helt ny röst men ändå kunna sångerna. utan att det känns sådär jobbigt coveraktivt. jag är nöjd med kvällens soundtrack helt enkelt.

Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag

bara
HÖR HÄR

kärlekstjej

glömt berätta om helgen. men hade det finaste fint. även om jag inte hann träffa alla hann jag med ganska många. duktigt. bland annat frukostdate med den här alldeles fantastiska fröken och hennes mamma (min också för den delen) och lillan.




dagens

dagens (ofrivilliga) soundtrack har varit en blandning av tre sånger, nämligen dessa:

- det var så roligt
- gullefjun
- vipp på rumpan affären

sussi och jag har haft väldigt roligt åt dessa tre under eftermiddagen.


topp 5 kvällens

fast om vi nu ska vara lite mindre vrånga och ta bara nattens (just inatt inatt alltså) topp 5 bästa tar vi dom här;

Daniel Cirera - Sorry sorry sorry (alltså en gammal klassiker som inte går att tröttna på.)
Biffy Clyro - Little Soldiers (ska bli så grymt att se om en vecka!)
Amos Lee - Speed of sound of loneliness
Aura Dione - Glass bone crash
Billie the vision & the dancers - overdosing with you

det får vara kvällens. och vilken kvällens sen!

imorgon, eller möjligtvis fredag laddas lite helgbilder upp. var ju dödendålig på att ta några alls i stockholm. men fick lite fina på ian och doris i allafall. så det kommer i allafall upp.

kärlek
lala

topp 5

okej idag var jag tvungen att göra en lista. över de topp 5 bästa låtarna jag vet. som alltid ger rysningar genom hela ryggmärgen och fjärilar i magen. hjärtesånger helt enkelt. utan någon speciell ordning också. förresten.

Coldplay - Yellow
Granada - Where stars are made
Goo goo dolls - Iris
Blindpilot - 3 rounds and a sound
Carolina Liar - Show me what i'm looking for.

sen kan jag alltid ha dagens, eller veckans, eller årets. eller ja ni vet. men dessa. genom tiderna. mina bästa hjärtesånger.

dagens

dagens, eller snarare nattens (morgonens?) låt är just nu;

kate nash - mouthwash
HÖR

nu ska jag försöka sova 5 timmar för att sen gå upp och bli redo för el charleswood. konge att jag och sus åker ihop. och jag struntar fullständigt i att det är bröllop. dödstöntigt.

kärlek
lala 


hännamontäna & äna (ett egenlyxinlägg)

okej. det regnar ute och jag lyssnar på miley cyrus. något är fel. det ska inte regna hela juni. och jag ska inte gilla hannah montana. men nu är fallet inte bättre än så. 3e gången låten rullar igång nu, och jag sjunger med av hela hjärtat. samtidigt har jag lagt in lite bilder från dagens inköp. återigen kan jag inte understryka tillräckligt i att i luv my job. jag tänker på alla stackare som klagar på sitt konstant. måste vara så jobbigt. jag älskar mitt. och idag bjöds det på rea. fick med mig två lovely klännings och en jacka. bild på jackan skippar vi, den behöver upplevas. gjorde sig inte så rättvis på bild nämligen. sen fick jag även med en speed-date med finfinaste anna. dessutom köpte jag - äntligen - en plattång som är rättvis emot mitt hår och inte ödelägger det totalt. kosta vad det kosta vill. men jag behövde lägga pengar på det, plus min favorit bland favoriter, kerastase's antifrizz & glansgägga. även en present till någon - överraskning. och en parfym från zara som doftar gudomlighet och kärlek. nej, det står alltså inte så på förpackningen. det är min egen åsikt. alltså. nu ska jag snart ner till markveien 56 och se på fotboll eller något annat fränt med möllerskorna. hela vägen ner ska jag tänka You, appear just like a dream to me. Just like kaleidoscope colors, That cover me, All I need, Every breath that I breathe, Don't you know you're beautiful!







dagens

okej, det blir en kort lista idag. för jag skulle sovit för en timme sedan, i runda slängar sådär. så alltså. listan ja.

dagens plus & minus-lista:
- minus nummer ett är alla patetiska människor med noll fantasi
- minus nummer två är att det nog kommer vara kasst väder i helgen
- plus nummer ett är att jag ska hem och träffa alla underbaringar
- plus nummer två är att livet i allmänhet känns ganska skönt, och att jag idag har enorma mängder med cash på mitt konto.
- plus nummer tre är att jag har hängt undan feta klänningar på jobbet som ska köpas tomorrow
- plus nummer fyra, jag har bannemig fjärilar i magen

..antar att jag är lite mer av en positiv person då jag inte hade mer att klaga på än så. livet är nog ganska härligt.

PS. plus nummer fem fötusan! Peace&Love om mindre än doz veckor! löv löv lö DS.

kärlek
lala


je m'aime


thörsday

jag tänkte skriva jättemycket om vad jag gjort idag. och det är ändå endel för att ha vaknat klockan 11. men insåg att det lät så himla ointressant. som en såndär skoldagbok man hade då man var lite "idag är det måndagen den 15 september, lasse och bosse har namnsdag, vi har ätit köttbullar till lunch". istället säger jag bara att jag gjort en massa bra, målat, solat, läst en fantastisk bok, poppat spot och lyssnat in mig på lite nya skivor inför peace & love. i korthet. nu väntar jobb ett fåtal timmar och ikväll blir det säkert hårfärgning och mer målning.

det där var det mest kortfattade jag skrivit om så mycket någongång i mitt liv tror jag. jag kan när jag vill.

dagens fantastiska låt förresten;

Noisettes - Never forget you

HÖR HÄR

kärlek
lala


home to manwood!

nu är det bara tre dagar kvar. sen älsklingskarlskoga! sooom jag har längtat. även om jag var hemma alldeles nyss så var jag ju inte riktigt hemma. det var massa annat som skulle göras då. men denna någon har jag egentligen inga mer planer än att jag vill gå på loppis. hitta fina ramar att ta med mig hit för mitt nya projekt. kanske hänga på paris (som det inte längre heter men jag minns ju inte!) och titta på människor och ta en fin fika med fina. det är mina planer. bara. så skönt. jag längtar.


busy girl

min sommar kommer gå så snabbt. det känns jobbigt men av bra anledningar. jag har tusen saker att göra! nu i helgen ska jag hem. säga hej till några. sen fara vidare till sthlm i sällskap av mor och syster. jag och lillan ska rida på måndag, kommer bli awesome blossom! sen tillbaka och jobba en vecka. sen drar jag till falun med sus och hälsar på emma + festivalar loss lite på Peace & Love. efter det är det lugnt några veckor, sen far jag till portugal på bröllop. efter det tillbaka och jobba en vecka. sen till sthlm igen och fira mamma som fyller 50. och sen i slutet på augusti planerar vi att se melissa horn & lasse w på operataket. och i september är det tömmetanken fest på lektern och joshua radin på parkteatret. jag kommer vara helt slut efter denna sommar. men nöjdare än någonsin. livet är ju ganska underbart.


dagens

okej, dagens mest fantastiska morgonsång.

Joshua Radin - I'd rather be with you

Hör den bara. det bara kryper i hela kroppen! bra alltså.

23.53

jag mår skit. helvete att det aldrig blir bra. jag kommer ihåg en gång i rosendal när jag satt i soffan och bara grinade för att jag hade så ont i hela kroppen. ungefär så mår jag nu. och inga piller hjälper och mamma är inte här och ger mig glass och säger lillagumman gå och lägg dig så blir det bra. bihåleinflamation, förkylning och tror även febern börjar smyga sig på igen. idag är jag liten. ynklig. och vill bara få vara barn och bli omhändertagen igen. nerbäddad och glass. slippa gå till skolan. fyfan. jag hatar idag.

frithay

okej, så mina planer jag hade för dagen blir inte av. tänkte ta en morgonpromenad heavy as hell. men istället sov jag till 10.40, jäkla nattsamtal som får mig ut balans! hur som helst trevligt att tala med en gammal vän så länge. det var ages ago. hur som haver. nästa plan var att njuta solen i en evighet innan jobbet. det är molnigt. så istället avnjuter jag en fantastisk film, will hunting. funderar på att gå ner till affären och köpa mjölk och laga lite trevlig soppa till lunch. ikväll kommer anna hit på film&sushimys (vilket alltså resulterar i veckans 4:e sushi?) just nu har jag ingen jobblust. men det kommer. om ett tag. jag är bara för trött fortfarande. funderar på en powernap innan soppan. sen en kvickpromenad ner till jobbet gör mig nog pigg. helst skulle jag vilja ha en kycklingsallad från deli, men jag äter ju inte kyckling. den ser bara så grymt god ut. helt vitt kött.

böh. trötthet + bihåletjaffs är halvskönt.

kärlek
lala

veckans sushiresultat

tror jag ska börja med detta som min sommarhobby (då jag ju säkert inte kommer käka det lika ofta under vintern). men att i slutet på varje vecka dela med mig av veckans sushiresultat. hur många intag det är i veckan. hittills har vi klarar 2 dagar av 3. helt okej ändå, vi kan klara minimungränsen liksom. jag ser mig inte som en sushinarkoman, men måste erkänna att en nattsushi inte hade suttit helt fel. förövrigt var vår favoritsushidam på skitbra humör idag. hon skojade och sa saker på svenska. vilket är ganska bra jobbat för en medelålders asiatisk kvinna med dålig norsk brytning. tror hon börjar gilla oss. stamkort nästa?

kärlek
lala


gave

oj vad många uppdateringar det blir idag. jag har bara sån skriv&bildlust just idag. nu har jag egentligen bara en fråga, lillan, är denna något du vill ha?


Söstrene Grene

just ja, igår påväg hem från jobbet gick jag in i en butik som numer är min nya favorit. allt var skitbilligt men ändå inte sådär skabbigt. köpte 3 målardukar, 3 färgtuber, en palett, massa sugrör och skit och allt detta till det ringa beloppet av 168 kronor. nämnde jag att jag ska dit igen pretty soon? fann några söta cupcakesskålar som nog ska få bli mina också snart.

BLING BLING HIPHOPKING



var i vanlig ordning över till maja & fanny igårkväll. börjar bli en vana av det? hur som haver, fick med mig lite olika ting hem. bland annat den här jätteroliga klockan. ska bara byta armband till ett i stål eller något sånt så är det klart sen. woop woop!

sametinget

ny kategori är skapad. jag har insett att jag ju drömmer så himla mycket hela tiden att en nattens bravader är på sin plats. här kommer alltså alla mina knäppa drömmar skrivas ner, kan vara kul att läsa någongång, kanske. hur som haver så hade jag ju även en sån dröm inatt som var speciell. here it goes.

jag var på en superstor gård, a la sandvikengården men ännu större och i norrland. det var massvis med människor där och det var en stor stor fest. i ett av huset fanns en enorm sal där det satt en massa människor. jag var i det andra huset mest. för i det andra huset var det mer rörelse, alla sprang omkring och hälsade på varandra. jag sprang på ett av mina ex som jag ju inte träffat på jättelänge och blev hängandes med honom. sen hände det lite småsaker runt om i rummet och jag minns inte riktigt (låg kvar i sängen jättelänge idag för att försöka memorera allt faktiskt!) hur som helst. det här exet blev arg på mig av någon anledning jag inte riktigt fattade och försvann. jag försökte  ringa honom hundra tusen gånger och fixade alla möjliga telefonnummer genom uppdrag jag var tvungen att göra, bara för att ringa och fråga varför. hur som helst. sen blev det morgon, och jag insåg hur få människor som var kvar. jag gick runt och letade men alla var som borta. av dom kanske 200-300 personer som tidigare varit där var det ca 30-40 kvar. jag fattade att något inte stod rätt till och började leta runt. så var det någon som berättade för mig att han som hade bjudit alla på festen var någon form av hemmaläkare och hade försökt göra transplantationer mellan alla människor och huggit av dom på mitten. sen pekade hon upp emot en skogsdunge och sa "alla de där högarna med gyttja, det ligger människor under varenda en". hela dungen var full med högar. jag blev livrädd (detta var ändå ingen såndär läskig dröm man vaknar helt svettig av. lite svårt att förklara men jag var lugn fast rädd..) okej. så nu när jag visste detta tänkte jag att jag skulle gå in i den stora salen och konfrontera. gick dit. insåg att det nog var en dum idé så jag gick ut igen. tänkte att jag talar om det för bara några av gästerna som är kvar så vi kan fly. sa det till tre stycken, en av killarna ringde polisen och jag gick för att varna dom andra. påväg uppför den långa stentrappan började hon som jag gick med att skratta, mitt under min panik, jag undrade varför, men sen gick det uppför mig. hon var med på det också! och det var egentligen sametinget som låg bakom allt ihop. helt plötsligt började alla människor jag såg omkring mig flyga. alla de som var kvar på marken var "vanliga" medan de så flög tillhörde sametinget. jag sprang nerför trappan igen. sen började allt om. festen var igång igen och jag var medveten om att inom ett dygn kommer alla vara döda. försökte förjäves intala mitt ex att vi måste därifrån men han var fortfarande sur trots att han nu var kvar där, och inget egentligen hade skett. sen vaknade jag.

tror att den här drömmen har lite att göra med trailern jag såg häromdagen, the human centerpied, och dessutom gamla bilder jag såg från en fest. det blev en härlig blandning.

19.54


10.33




många evelinor


weekendo

hemma efter en underbar men pressad helg i kärlekskarlskoga. jag är fortfarande sjuk, men ska kurera tills imorgon för nu är jag så längtig efter mitt jobb! har hängt med sus nästan hela helgen och pysslat lite på hallänningsgatan och annars bara tagit det ganka lugnt. träffat mormor och pappa, lill & käckson. hann med lite vänner också vilket jag uppskattar. jo. men det har varit en fin helg. det enda minuset är väl att man blir så matt av att vara sjuk hela tiden.

hur som. nu är vi tillbaka i tigertown och det känns himla fint också. det enda som hade kunnat vara bättre är att något ställe som sälger sushi hade varit öppet för huah vad jag vill käka rå fisk idag alltså. wellywellywell. vi fick oss varsin tatuering också jag och käre susen. tänkte det passade oss och vår tid tillsammans här i vackra staden.


torsdag



sagt och gjort, igårkväll hjälpte jag majsan och fanny att flytta upp alla grejer i nya lägenheten. jag är fortfarande förundrad över hur två människor ens kan äga så mycket. men det är tydligen möjligt. massvis med möbler och annan skit. hur som helst. vi blev klara, och det resulterade givetvis i en grövre förkylning från min sida. varför ska jag alltid överanstränga mig egentligen?! blir så jävla trött. hur som helst. är hemma från jobbet idag. haft feber hela natten. ska ta det lugnare än lugnast. inte ens gå till affären och köpa gotteri. bara ligga hemma under ett täcke och se på film är planen, så är jag nog fit for fight imorgon igen. och jag har världens dåligaste samvete då jag vet att vi har mycket att göra på jobbet idag. men det hjälps inte, att gå dit sjuk känns ju bara som att jag blir ivägen istället. och jag måste ju ta mig tid att bli frisk. jaja. som sagt, hoppas på att kunna gå iväg redan imorgon. jag blir själv hemma idag efter ett också då sussi åker till karlskoga redan idag. hon har sin långledighelg så hon skulle visst ta itu med lite saker hemma under morgondagen. angående stolen på bilden förresten är det mitt nya renoveringsobjekt, fick den av maja och fanny som inte ville ha den kvar. jag tänker mig marinblått tyg och kanske slipa och måla träet i vitt. börjar med tyget och ser hur det blir. så det blir helt klart en tur till någon av våra fina tygbutiker på lördagsförmiddagen i kära karlskoga. åh jag längtar!

kärlek
lala

döden

skjut mig så trött jag är! idag började jag jobba 8, och som alla vet börjar man vanligtvis 10 när man jobbar butik, så att gå upp halv 7 istället för 8 är stor skillnad. där är alltså redan i starten en jobbig grej med idag. sen kommer jag till jobbet. det är alot to do. jag hoppar upp och ned mellan barn och herre några timmar, men får mycket gjort. parallellt med detta har jag världens förkylning så jag knappt hör något (har även dålig balans pga ingen hörsel..) och feber som kommer och går. när dagen börjar närma sig sitt slut kommer min chef och frågar om jag kan jobba över en timme. hon har hundvalpsögon och då säger man bara inte nej. för trots lång dag var jag just då ganska pigg emot vad jag borde varit. så, 9 timmars jobb med diverse sjukdomar i kroppen, plus rask promenad till och från jobb har nu resulterat i en otroligt trött människa. trött som hundra hundar. men än är inte dagens slit över. jag ska nu först ner i källaren och hämta min väska så jag kan börja packa inför helgen. tidigt kan tyckas, men imorgon kommer jag ha NOLL tid över till det och fredag drar jag direkt efter jobbet. efter det ska jag hjälpa tajkons att flytta. så summa sumarum blir alltså att jag kommer förmodligen avlida ikväll när jag trillar hemåt. ja. det kommer jag. på grund av allt detta blev jag alltså enormt glad när jag såg att sanna lämnat kvar överbliven kladdkaka vi bakat igår i kylen, och jag har granatäpplejuice, så lite sockerkick för kroppen nu så ska jag allt orka detta också. men jag längtar redan efter helg. hem och träffa mina älskade familjemedlemmar och dessutom emma som det var hundra år sen jag såg nu känns det som. ska bli riktigt fint. och ian och doris förstås! tror karlskoga kommer göra mig gott. jag till och med ser fram emot bussresan. skadat.

kärlek
lala

kvällsjox

idag har jag bara lite småsaker att ta upp. för det första har jag kommit fram till att jag nog - tyvärr - ärvt min mammas allergi emot jordgubbar. det är frustrerande då jag denna sommar bestämt mig för att vara jordgubbarnas mästare och äta det så ofta jag kan. det blev bland annat dagens lunch och det fick jag sota för. haft ont i magen hela eftermiddagen och kvällen. just snyggt. så efter detta konstaterande bestämde jag mig att jag kanske inte behöver trycka i mig en hel korg varje gång. mer lyxjordgubba då och då. jag får hitta något annat att bli hang up på i sommar. kanske studentmix? kanske mango? mangon har börjat ta plats i mitt liv igen nämligen. helt klart en kandidat.

det andra jag vill ta upp är att sanna nu smittat mig med sin förkylning. kände mig hängig och febrig i fredagskväll men det gick över och på lördagen var jag relativit pigg. även om jag efter en dag som kändes som forever på jobbet var himla sliten. en vi var kickass på barn och jag och monica förtjänar guldstjärna, thats for sure. hur som helst, förkylningen ja. tror jag har snor i hela huvudet just nu och känner mig sådär lagom kaxig över det. jag stanna inne imorgon tror jag. om det inte är lika dödsfint väder som idag såklart. då överväger jag repris med parkhäng hela morgondagen också. möjligtvis förflytta mig till en annan park.

vilket leder mig till punkt nummero tre. sanna och jag har under de senaste dagarna haft lite nöjen med oss till parken för att inte bli uttråkade, vi har bland annat spelat yatzy vilket visade sig att vi var kungligheter på båda två. morgondagens pyssel i parken får bli ritning. idag blev vi inspirerade av linn som helt sonika satte sig och ritade i parken. så, om vädret är fint imorgon blir det skissning i parken för vår del. annars - storstädning av lägenhet (väldigt välbehövligt kan jag tillägga, vi är äckliga, lever i vår egen skit ungefär..)

det var nog ungefär allt. eller nej just ja! nu har jag bokat hemresa så anländer i vackra karlskoga klockan 19.00 på fredag. cant wait!

kärlek
lala