bubblankärabubblan

efter en fantastisk helg och vecka har jag nu landat i bubblan igen. känns stabilt och bra. blev lite utsvävningar så stabilt är bra. och oslo är höst nu. jag älskar det. vill plocka fram alla tekoppar, alla ljus, alla böcker, alla filmer, alla mysiga filtar och bra låtar jag har. vill bara att det alltid ska vara den här nöjdhetskänslan och lugnet som är varje gång hösten precis börjar. jag blir sådär sällskapssjuk och bittersweet möter regnet. jag bara älskar det.

nu väntar jag på att sanna ska komma hem från jobbet. tar oroligt lång tid. kanske borde ringa som den bra mamman jag är. kanske. eller inse att hon kan klara sig själv. sen kommer även stjärnan hit en sväng. längesen. eller egentligen inte. men hon har kanske blivit som ett beroende. lite. kanske. så vi ska ha lite mys här i allafall. lovely.

men tills vidare, medan jag väntar. har jag en kort och helt fantastisk playlist;

starship - we built this city
iron & wine - flightless bird, american mouth
rise against - prayer of the refugee

blandat och bra.
snart är maten klar.

kärlek
lalz

friday im in love

okej. hela min dag har varit älskvärd. startade lite för tidigt för mitt eget bästa då jag somnade för sent. upp kvart i 6. plocka packa äta kriss kross. sen iväg till stationen. vinka emma. hej emil. åkte tåg i lite mer än två timmar ihop med emil som jag inte träffat på kanske 4 år. jättemysigt verkligen och vi pratade så bra. sen väl i örebro var klockan bara tio och jag inte alls redo för att åka hem. så jag tog en snabbdatelunch med min söta lilla amanda som blivit stor för fort. sen en tur till bettan där vi konstaterade massa viktiga saker så som att land kan vara som ex och att hundleksaker inte går sönder i första taget. tillsammans med det drack vi gott te och såg på löjliga bloggar och lyssnade sån musik som man ska. ungefär. och det är fortfarande sån jag saknar när jag är så glad. vidare från betty åkte jag in till stan för att träffa cassandra och simon. gick en kort sväng i bronx och sen for vi hem. väl hemma babblade jag med mattias i tusen år och nu är jag här. tänkte lägga in lite bilder från då och då. sen ta tag i livet och tvinga någon fin själ i örebro att umgås med mig. för jag känner såå att det är örebro ikväll.

kärlek
lala

fauwlunh

okej. landat i staden med färgen och korven. gårdagskvällen spenderades väl egentligen mest här hemma hos ems. vi var duktiga skördare och alla tre satt mest här och gjorde vad alla farmare måste göra, ta hand om sin skörd. blev även lite wii, men sammanfattat en lugn och skön kväll. i needed it. var dödstrött utan att veta om det. och nu är jag pigg igen. ska snart skörda lite och sen ner till faluby och se vad som bjuds där. jag vill finna mig ett par lovely lovely shoes. så jag är på jakt. vi får se hur det utvecklar sig. nu slavar emma i köket och jag funderar på att hjälpa till, lite frukost vore ju asnice och därför borde jag ju faktiskt hjälpa till. faktiskt. hur som haver. ska iväg och träffa mr forss lite senare också, ska bli ruskigt kul med tanke på att det var tusen år sen vi sågs.

hoppas bara det slutar regna så man kan vara utomhus. thats all i need liksom.

kärlek
lals

coldplay

mållös.

omvändfrüküst och nedräkning

haha fuck, it hurts again. men laddar med lite piller och sen kör vi! tror att morgontand är mitt ondaste.  nu är det bara 12 timmar kvar! eller, lite mer. åh, sån här nedräkning har jag nog inte haft sen jag skulle fylla 18 haha. jag verkligen längtar hem och efter semester! hoppas vädret i svea är bättre än här. moln, nästan regn, fast yr säger att det ska vara strålande sol i oslo. jommenjustja. pyttsan. tzatziki till frukost. inte mitt godaste. men jag jobbar på att äta ur kylen från mina färskvaror innan jag drar. så därför. det var äckligt faktiskt. annorlunda. eww. hur som haver. satt uppe relativt länge igår för att vara mig nu för tiden. läste igenom en massa bloggar och oj vad jag känner att jag inte är otresserad längre på samma sätt som förut. då när jag kunde alla bloggar utantill och gick och längtade efter nästa inlägg liksom. huah. tur att jag har mer att göra nu som är bättre och lättare att prioritera. eget liv kanske? huhu.

1 day to go

nu är det inte långt kvar. är skapligt trött så ska snart sova lite. inte packat ännu, men det hinner jag efter jobbet imorgon tänkte jag. för varför göra något i tid? dethar väl aldrig varit min grej om jag känner mig själv som allra bäst. så 6 timmar kvar att jobba innnan jag får min välförtjänta semester. tänkte spendera den i solen. mest. för sol måste det vara. hela veckan faktiskt. annars är jag inte med! tror även jag ska försöka vara ambitiös och morgonsimma i poolen om vädret inte är sämst. för varför inte utnyttja tillfället att bara så mycket som möjligt. dessutom kan jag då simma i en timme eller så så har jag fått dagens träningspass sen. passar mig utmärkt. ska dessutom ta med mig kameran så jag kan dokumentera lite för en gångsskull. är alldeles för dålig på det these days. börde ju dessutom ta en bild eller fler på min blivande make chris martin också så alla får se hur underbart vacker han är. han kan ju inte bara sjunga, liksom. så längst fram och knöka som fan är vad som gäller. och sjunger han inte för mig och min låt så blir jag helt förkrossad. verkligen. dessutom har jag fått lovat (eller nej det har jag ju inte, men jag har bestämt fast det kommer aldrig hända) att jag får möte på stationen vid 6 på fredag och då bjuder jag på frukost. men som sagt, är skapligt säker på att mannen i fråga är trött, har annat för sig, är lat, eller helt enkelt bara för vrång för att möta mig så jag spontanbjuder in vem som helst just nu. för ett möte och ett litet stopp innan jag sätter mig på nästa tåg vore ju underbart. i värsta fall är det ju inte livsfarligt att bara tuffa vidare för att sedan landa i vh och slå mig till ro för ett par dagar. faktiskt. jag gillar vh. och ska bli sjukt nice att inviga poolen för min del.

öhm. det var något viktigt jag tänkte berätta om. det var säkert inte det. men säkert ändå. josåhäraatte. imorgon händer det spännande saker på jobbet. så tiden kommer gå riktigt snabbt. sen bara hem, packa, grejsa, säga hejdå till alla tusen tjejor jag vill säga hejdå till. kanske enstaka karl. sen flyr jag landen. har laddat upp med fullproppat musikbibliotek och tar med några filmer till bussen också. senast försökte jag läsa, det var inte poppis. så film it is.

justja. blev en liten utgång igår för mig och pipen. underbart att hon flyttat hit. varför kan inte bara alla människor jag gillar följa det fina examplet och komma till oslo? kommsi kom! hur som helst. vi gick till dattera på grönland och mötte upp med bröderna nevell. tog öl. gick vidare till garage och mötte upp med kissen & sambo. tog öl. sen hemgång. men åh det var riktigt nice. helt klart lagom tisdag. fast idag har jag inte mått bra. tror jag blev straffad för att jag roade mig en vardag. min anledning skrev jag ju om förut iofs. tanden. suck. men efter en handfull dos med piller mådde jag bättre (och ja givetvis en överdrift, ni borde känna mig nu..)

mitt nya nöje är förövrigt farmville. löjligt beroendeframkallande.
och jag har en ny blogg. och den är hemlig.

och snart ett skepp kommer lastat, med vadå?!

hurts like hell

okej. jag vet inte om någon kommer ihåg, men för ungefär ett år sen nästanganskaprecis såg jag under en vecka ut som en hamster pga sjuklig tandvärk och svullen kind. ungefär så känner jag mig nu igen, minus den svullna kinden. men tanden gör ont. igen. suck. varför kan den inte bara växa upp lite snabbt och smärtfritt istället för att ligga där och jäsa och jävlas? hur som helst, nu står jag alltså i valet och kvalet om jag ska försöka få en akut tandläkartid idag eller om jag ska hoppas att det går över. för imorgon åker jag ju till svea en vecka, så inte alls speciellt kul att ha ont i en vecka. verkligen inte. men samtidigt kanske det är så tur att det går över om någon dag. det vet jag inte ännu. suck. så what to do? känner inte riktigt för att dra ut en tand just idag. men för att kunna njuta fullt ut av coldplay kanske jag borde chansa. usch, detta är så tyiskt för mig. när jag väl ska vara ledig är det klart att allt ska krångla. och vad jag vet har jag inte retat upp någon så bad karma borde inte drabba mig just exakt nu. suck. hur som helst. ska ner till apoteket med linn nu och köpa de starkaste receptfria tabletterna jag hittar. sen får vi se om jag hittar en annan lösning. akuttandläkartid i sverige annars. säkert lördagkväll så jag missar coldplay. yes. underbart. suck. bitter nu. måste fixa tablettas så jag blir glad. innan jobbet. prutt.

citat

idag kläckte min kära sanna den underbaraste kommentaren för den här veckan;

"jag vill ha en hårig man"

och precis så ska det vara, väl, eller?

ring and sing

när jag kom från jobbet idag var jag ett nervvrak. fyfan för kunder! jag älskar jobbet rent sysslomässigt och även den fina fina personalen. men endel kunder vill jag bokstavligt talat strypa långsamt tills de håller käft, blir blåa och förhoppnignsvis tuppar av och ja.. håller käft. idag 19.59 (en minut innan vi stänger det vill säga) kommer en kund in och krånglar och krånglar och krånglar tills klockan är 20.17 och jag då ÄNTLIGEN fick börja räkna kassan och sen gå hem. fick involvera halva personalstyrkan för att läsa problemet som blev och usch. jag blev skitförbannad. sådär att jag nästan inte kunde vara trevlig. men lyckades. jag är ganska proffessionell i mitt jobb anser jag. hur som helst. när klockan var 20.35 kom jag ut från underbara aker brygge. 20.32 går trikken. så jag fick vänta till 20.52 i regn. jag hade ingen jacka. det var fint väder när jag gick till jobbet. nästan svettvarmt. hur som helst. insåg att jag behövde bli på bra humör snabbast möjligt så jag ringde sanna och bad henne koka två ägg till mig som jag kunde trycka i mig när jag kom hem. så snabbmat fixad. CHECK! sen ringde jag thomas för att tjata av mig och för att få hans medhåll (som jag alltid får i såna här situationer, precis som jag behövde). men var ändå frustrerad. så då sa han att han kunde sjunga för mig. och det blev vår egna favoritlåt; yohanna - is it true (tror det var islands bidrag i eurovision i år) med rysk brytning. alla på stationen kollade på mig när jag skrålade med i andra änden av luren men skitsamma. efter det var humöret riktigt okej. tills jag gick på trikken och insåg att jag inte hade någon mp3 med mig. bestämde mig då istället för att sjunga hela vägen hem. tror mina sätesgrannan blev lite besvärade. men skitsamma, där också. så när jag kom hem nyss var jag riktigt glad. hade hunnit med två håkanlåtar, och kommit på två gamla godingar och även sjungit dom. så väl hemma letade jag upp båda på spotify och skrålade med ordentligt medan jag lagade mat. perfekt avslut på kvällen kan tyckas. men än är det inte över. nu ska jag nämligen ner till linn och skriva i den hemliga boken. haha. underbara underbara linn. och dessutom underbara underbara thomas. och mina två finaste tjejer jag bor med. god. jag är ändå lyckligt lottad.

kärlek
lala

4 days to go

okej. fyra kvar tills jag får pusta och varva och ta det lugnt och må gott och rehaba och vila och le och mysa. det ska bli otroligt nice att åka hem för en så lång tid. förvisso ska jag svänga runt i nästan hela sverige (okej, fet överdrift som alltid) känns det som. men still. karlskoga, lovely karlskoga som jag älskar mer och mer ju längre jag är därifrån. stockholm och umgås med mina älskade där och även en trip till falun som jag inte varit i sedan jag var med emma upp och sökte jobb. sjukt att tiden går så snabbt. för det känns som alldeles nyligen. men icke. hur som haver ska det blir så himla skönt. och jag saknar alla. speciellt chris som jag nu inte sett på ett år. finally ska han få sjunga för mig igen. äntligen. och jag längtar. ska ha mindre smink denna gången. vet hur det blev sist. och det blir förmodligen samma grej den här gången. så ja. jag längtar. verkligen. tar nattbussen på torsdag efter jobbet. och jag längtar. och saknar. och ser fram emot. måste se till att ha fin musik med på bussen. i händelse att det inte är en internetswebus. vore förjävligt om det var så. för att få sittsår och inte kunna tänka på annat är ju frustrerande. och nu är det kings of leon som går. och mer. massa mer. och och och. 

kärlek
lala 

nattlycka

ungefär såhär känner jag mig just nu:

klicka
HÄR

offeciellt nolife

okej, jag har offeciellt fastnat i det töntigaste spelet jag någonsin spelat. eller, det är nog inte ens ett spel. kan man kalla det spel? farmville på facebook. suck. jag loggar in tusen gånger om dagen för att se om det är dags att skörda eller möjligtvis mjölka min ko. suck. kanske dags att skaffa ett liv på utsidan snart?

hur som, igår var jag sjuk. hade dödsont i magen hela dan så var hemma från jobbet. fick lite ompyssling av linn så det var ju snällt. idag är det bättre och vid 3 eller så ska jag knata neråt emot mitt underbara jobb och se vad som bjuds på idag. efter det möter jag upp med sanna på tågstationen för hon kommer hit redan nu! lovely. och helgen bjuder på diverse olika roliga bravader. blir himla fint. men tråkigt att bellus ska åka hem. hade gärna fått stanna kvar några veckor till.

mja. nu office och sen stan en tur. ska försöka finna mig en minifotoskrivare.

kärlek
lala

monday

okej, vaknade klockan 8 som jag alltid gör när jag börjar 10. gick upp. fixade allt jag skulle och drog till jobbet. väl där frågar min chef om jag ska börja tidigt idag. för på mitt schema står det sent. typiskt. suck. men men. inget att göra åt. så jag fick snällt vända och åka hem igen. det positiva är att nu har jag massa tid att göra annat innan jobbet. har nyss varit och handlat mat och hårfärg så om någon dag blir det såndärfinjaggillarmörkröd. morello cherry. den bäste. köpte även en bunt med färdigsoppor. tänkte köra soppvecka all week. startar idag med spenatsoppa med ägghalvor. smarr. och köpte skitgott hårt bröd också. yumyum. lite skype nu med syster. sen back to work. kanske lite avsnitt betty innan. det är fint. en riktigt ohändelserik dag egentligen. men jag är ganska nöjd. seg efter helgens alla galna bravader. faktiskt. och jag är trött. kanske en siesta mitt på dagen nu. jaaa

kärlek
lala

ciaobellabella

okej. nu händer det som alltid händer när tiden är knapp. bella åker tillbaka till uppsala nästa lördag, och då helt plötsligt kommer vi på att vi måste hinna umgås med varandra. så igår åkte vi till huk ihop och tog en långpromenad hem. var inte lika jobbigt som sist, för mina fötter och ben mådde helt klart bättre. sen idag blev det mat och parkhäng med henne och hennes fina roomies. imorgon är det tapaskväll i deras boning och sen utgång. och på söndag ska vi bada hela dagen om vädret är fint. annars hittar vi säkert på annat. så intensiv helgveckahelg. men inte nog med det. nästa fredag ska vi ha räkskiva (för jag gillar inte kräfter) på vårt tak och bjuda allafinabravikänner för att ha ett litet hejdåparty för fröken lohse. och innan ett sånt event måste det ju fixas och trixas. så på onsdag ska vi ha pajbakardate och göra massa god paj och annat för att förbereda. och ingen av oss har pajform så kanske en ikeatur på tisdag. intense! men vi behöver det här. för nu dröjer det nog länge igen innan vi ses. om vi inte lyckas ha en date när jag har min lediga vecka och är i sthlm. vi får väl se. hur som helst njuter jag av varendaste minut i den kvinnans sällskap. blir alltid en massa skratt och flams och oftast ett och annat klokt ord. helt fantastiskt och fattar inte hur vi kan ha undgått varandra tidigare? för vi har (som det känns) känt varandra i flera hundra år och dar. fast inte på riktigt. men jo. lillevelina fick hon heta en gång. och det kan nog stämma. vilken komplimang för mig! hon är ju så himla gulligklokochbäst. tur att jag har så många fantastiska vänner. det är jag otroligt glad och tacksam över.

nu ska jag se på två avsnitt office, kanske tre, sen sova och upp och jobba och vara på bättre jobbhumör än idag.

kärlek
lala

vilken dag är det idag?

okej. den här veckan har jag haft noll koll på vilken dag det är. kan det möjligtvis vara onsdag? fast jag är nästan säker på att det är torsdag. men ändå inte. fast, någon av dom är det, alltså har jag bättre koll än jag hade för kanske 3 veckor sedan när jag trodde att det var fredag hela veckan. för det kändes som fredag. alla dagar var bra och finally friday och friday im in love och och och.

jag har så mycket glädje just nu för det finns så många hemligheter och överraskningar och spänning och och och att vänta på. bara ser fram emot att något ska börja hända och snart är det dags. men det vet ju ingen än. knappt. mest bara vi. och någon mer. och ja.

har förresten börjat fundera lite på hur jag ska förändra världen. tror jag har några aningar. men inte så många. än. men vänta bara. ge mig tid. för jag kan.

backinblack

okej, nu är jag tillbaka. efter en helt underbar helg i karlskoga. välbehövlig. fick träffa allt och alla och det var riktigt riktigt roligt. har mest varit med sannapipis. så längesen och så kanonfint. fick även med mig damen till oslo några dagar. spontant och bra sådär. här regnar det som om himlen bara öppnat sig. och vi har varit ute nästan hela dagen. så nu är jag ungefär lika utmattad som man är efter en dag i badhuset. fast kallare. och jag har kort hår. suprise. sanna (även där) spontanklippte mig i lördags. yes. så nu går det finally att ha utsläppt igen. den ofrivilliga hockeyfrillan is no more.

kvällen idag består av alla vid varsin dator och 10 things i hate about you i bakgrunden. min favoritfilm på nittiotalet. eller lite senare. det är kul, jag kan fortfarande nästan alla repliker om jag försöker. hah.

jag har hemligheter och fjärilar och allt är bara lite bättre trots det pissiga vädret.