hamsterdagen

idag ser jag ut som en påse potatis, som en halv hamster som en slagen efter en hård krogkväll. det är riktigt illa. min kind är dubbelt så stor som den borde vara. dessutom är den knallröd. imorse vaknade jag runt 8 av att jag hade ont. visserligen hade jag vaknar ungefär en gång i timmen/halvtimmen hela natten. men runt 8 vaknade jag slutgiltigt tror jag. då tog jag en påse med frusta hallon och la emot min kind i över en timme. ville få ner den värsta svullnaden. men tyvärr resulterade det bara i en rodnad, och svullnaden förblev enorm. den där jäkla tanden. jag har haft ont hela natten. hysteriskt ont alltså. sådär att jag inte vet var jag ska ta vägen ont. levt på paracet nu i två dagar. igår var jag helt galen av smärta. och idag är jag mest galen till utseendet med min tjocka kind. förbannade tand. hoppas det inte är en infektion jag fått? ska kinden svullna upp jättemycket av en visdomstand som kommer upp? jag hoppas verkligen det. jag hinner inte till någon tandläkare innan spanien. och i spaninen vill jag inte få någon himla infektion så jag behöver göra något där nere. usch nej. jag bara hoppas att det här är helt vanligt. att det ska vara såhär. hoppas. och jag längtar inte ett dugg efter de följande tänderna som ska poppa upp. värsta smärtan. eller nej. men himla illa. blih.

nu tror jag det blir sova för min del. jag har inte sovit ordentligt på säkert en vecka. dags att göra det nu. börjar ju dessutom 8 imorgon. så verkligen sovdags nu nu. vi hörs. och nu är det bara 6 dagar kvar till solen. jag längtar.

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: tuldan

usch va jobbigt.. lär du ju kolla upp.. De står att man ska kolla upp sånt där om man blir svullen o så på den här sidan: http://www.alltomdinatander.se/Vanliga-problem/Visdomstander---problem-och-behandlingar-/

2008-07-21 @ 16:16:36
URL: http://matuldan.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Usch jag vet hur det känns. Men när jag hade så, uppslvullnat och ömnt (så man knappt kunde äta) åkte jag till tandläkaren och de tittade och sa att det var infekterad och rekommenderade mig att köpa en sån där tandborste med bara en smal liten borstgrej liksom ocvh borsta noga med den, (även om det gjorde ont) och så skulle jag ha på ett bakteriedödande medel med en tops. Du kan ju alltid testa det, infektion eller ej. :)

2008-07-21 @ 16:18:26
Postat av: Mamma Anna

Tandvärk är inte kul. Hoppas allt gått över tills Spanien men annars så har de verkligen dunderpenicillin där.

2008-07-24 @ 08:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback