fredagkväll, känns som onsdag

idag är tröttheten fetare än någonsin. med tanke på att jag somnade runt 5 imorse och sen gick upp (ofrivilligt, av en ringande klocka) runt 12 så är jag helslut. jag har egentligen inte gjort något idag. men är ändå utsliten, pga denna trötthet alltså. men även om jag är så förbannat trött som jag är envisas jag med att vara vaken. för inte tusan kan jag väl lägga mig kvart i tio? nej nej, hur skulle det se ut? dessutom har jag ändrade planer inför kvällen. var egentligen meningen att jag skulle fara hem till dear ol kga. men planerna blir nu istället ännu en sleepover, tror det har att göra med att jag är en sucker för att sova över. det är mer trångt, det är bökigt, men ganska mysigt när man vaknar mitt i natten och inte ligger där ensam. ganska gott att somna om igen då. så alltså stannar jag här. och varför skulle jag inte göra? jag älskar sällskapet. så är det nog. så är det garanterat.

men imorgon bär det av hemåt ganska tidigt. runt nio närmare bestämt. jag har nämligen saker att göra imorgon, hör och häpna! runt 12 ska jag på fika. och inte vilken fika som helst, lite som en affärsfika. kan ta mer om det vid ett senare tillfälle när jag faktiskt vet hur det gick. senare ska jag träffa mina ladies som jag inte sett på hur länge som helst. en ska grattas och den andra ska bli ett sant nöje att träffa. när mina kvinnor flyr landet, eller ja, nästan, flyttar till falun i allafall, så blir det så sällan man ses. men imorgon blir det en kväll ihop. matlagning, skvaller, vin, och säkerligen lagom mycket fnitter. jag ser fram emot det, riktigt mycket.

men det är imorgon det. idag ska jag ägna min tid i nora, som sagt. kanske blir det att sitta här en stund. kanske spelar vi lite simpson. för ja, vi var tvugna att köpa nya simpsonspelet. det är helt okey. förmodligen går vi (om jag får som jag vill) till statoil innan det stänger och köper glass. varit så fruktansvärt sugen på det ett par dagar. speciellt sån sorbetglass. som isis, fast mjuk. wääh. så får kvällen se ut. lagom mycket att göra. och lagom mycket att stilla magen på. out.

kärlek,
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback