update

okej. nu har vi snart packat klart. jag behövde en paus. en paus mitt i flytt kräver beyonce. så därför lyssnar vi dödshögt på henne. tvättar fönster. dammsuger. åh. vi är så grymt jävla duktiga alltså. ska snart gå med ett lass till nya lägenheten och sen börja plocka in saker där. kläder som tar upp hela golvet ska in i garderoben. det som inte får plats ger jag bort. för jag behöver verkligen inte allt, vill jag åter igen understryka. så, cecilia och mamma ska få kolla om do mvill ha något (grattis mamma, visste ju att du skulle klara det, så jävla duktig!) tänker fylla farmors lila väska (även känd som festivalväskan. sjukt bra och retrofulsnygg rullväska i babylila, behöver jag säga mer?!) med kläder som cecilia får ta med sig när hon varit här i helgen (åh jag längtar efter dig älskade baby!) sen tar jag även ett lass runt jul. blir ju kanon ferfazen. nu slog jag förövrigt på per gessle till sanna så hon skulle bli ltie extra peppad. hon gillar ju honom, och han är lite av ett garderobskelett till mig. i allaflal i hop med sanna. då är han bra. haha. så medan hon skrubbar golvet och är sjukt flink så sitter och alltså här och tar paus. men jag måste ju uppdatera alla så dom inte tror att jag gått och dött av flyttstädningen liksom. men ja. så ligger vi till. sen är det bara administrativa saker kvar att göra ungefär. avsluta depkonto. öppna nytt. adressändra. fixa internet. såna småsaker. så det ska jag ta tag i imorgon tänkte jag. blir fint det. nu ska jag gå ner med fina gittan (våran loveplant från grüners gate som överlevt mot alla odds) och lite andra små ting & tang. sen väntar vi på muskelmännen.

så ny adress blir alltså:
Markveien 24
0554 Oslo
(ja det betyder skriv brev till mig!)

kärlek
lala

flyttdöden

okej. idag har jag dött flyttdöden. imorgon ska jag göra detsamma. jag är så trött i hela kroppen nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. men hur som helst är sanna fantastisk som orkat med mig idag trots min trötthet då jag ramlade hem runt 4 imorse. julbord dagen innan man flyttar är alltså inte en superbra idé. inte min bästa någonsin. men vafan. det går bra. imorgon kommer gå fantastiskt. vi ska gå upp tidigt och grejsa hela dagen. så det kommer gå great. fick dessutom hjälp med helvetesgarderoberna idag av två favoritblondiner. johanna och josie gjorde kjempe insats så det är jag så tacksam för. inatt ska jag sova i vardagsrummet för första gången. fine, har väl sovit ett hundratal gånger i soffan, men nu har vi flyttat ut sängen i vardagsrummet för att vi ska kunna städa sovrummet och stänga där sen. superintressant. verklgien. mja. sitter och väntar påatt tvätten ska bli klar så jag kan gå och lägga mig sen. ska bli så sjuuukt skönt verkligen. och hela veckan nu ska jag bara rensa, städa, plocka. om vartannat. såfort ajg inte jobbar, såklart. men ska sortera ur min garderob. för idag insåg jag att jag kunde fylla hela mitt rum med kläder. det måste rensas. jag använder säkert inte ens hälften. shit. livsfarligt att jobba i butik alltså. nej. ska gå in och stressa tvättmaskinen lite så det blir klart snart.

kärlek
lala

1

det slog mig precis att jag har bott här i ett år. över ett år. i norge i kanske 1,5 år. tiden bara rinner iväg och ibland vill jag tillbaka dit jag startade. alltså, jag brinner såfort jag pratar om underbara rävåsen. om mina underbara fina barn och fantastiska människor jag jobbade tillsammans med. sen ser jag på det jag har just nu, jag älskar mitt jobb, är glad varje dag jag ska dit. är jag sjuk får jag ångest för jag gillar verkligen att jobba. får energi av det. och alla på jobbet, alltså, detta är första gången någonsin som jag inte ogillar NÅGON på en arbetsplats. brukar ju alltid finnas någon man gillar mindre eller inte gillar alls. men jag kan inte komma på någon. alla bidrar med sitt och är unika på sina vis. självklart har jag mina favoriter. sånt får man ha. man kan inte älska alla. så klart. jag är ju inte jesus förtusan. men so msagt, ogillar ingen. och fine, jag ska säkert inte vika kläder i hela mitt liv. men just precis nu passar det mig utmärkt. och säkert en tid framöver också. ajg ser inget slut på min oslovistelse just nu. det här är hemma. eller i allafall hemma två. båda är lika mycket hemma just nu. jag reser hem till karlskoga, men reser också hem till oslo. så ja. jag tycker om mitt liv här. jag flyttade hit för att jag inte orkade med allt mer just då. men nu är jag så otroligt glad. är också tacksam över de människor som fick mig hit, även om vi inte har kontakt nu så är jag glad över att just då var det dragkraften för att jag skulle flytta. för hur skulle mitt liv sett ut annars? jag hade förmodligen bott i karlskoga, kanske gått tillbaka till mitt gamla jobb (som jag som sagt förvisso brinner för, men som jag måste studera för att faktiskt bli det jag vill och inte vikariera livet ut). suttit i en tråkig lägenhet i karlskoga och sett på serier hela dagarna (det är en helt annan sak att se på serier i den här staden, jag lovar!)

dessutom är det itne bara själva oslogrejen som är the shit, allt som händer här är fantastiskt, utopi. jag har träffar helt underbara människor genom att jag flyttade hit. johanna hade jag aldrig träffat annars. och det är jag glad för. hon är så otroligt klok. hade aldrig insett att bella och jag ju inte är konkurenter utan faktiskt mer som tvillingsjälar, linn min finaste fin som ju är Bara linn nu, inte martins linn. fantastiskt. josie som jag knappt kände i sandefjord men som jag nu har nära hjärtat verkligen. finns nog ingen mer bitterljuv än henne. henriette, som förvisso har flyttat men lyste upp min tillvaro i vintras, och maja som är så bra att umgås med då hon är så jävla rak och skippar fjäsket, sånt gillar jag. dessutom är hon alltid game på allt som föreslås. sen sist men inte minst allra underbaraste line. jag kan nog aldrig vara på dålgit humör i hennes sällskap. hon har en sån positivt aura (åh, flummigt!) så man blir så kärleksfull och glad i hennes närhet. så ja, oslo för mig handlar verkligen inte bara om mig själv och hur jag förändrats, utvecklats, det handlar även om alla fantastiskt upplevelser jag haft, alla fina människor jag mött och minnen jag skapat. jag har funderat nu ett tag på hru det vore att flytta härifrån, och sanningen att säga så finns det inte just nu. självklart är det jobbigt att vara ifrån min familj och vännerna hemma så mycket som jag är. det är så kul att komma hem och träffa alla jag saknar konstant. men skulle jag flytta härifrån skulle jag just nu bara bli heartbroken. jag hör hemma här, i oslo, just nu. och en tid framöver. jag har vad jag behöver här. just nu. och ett helt år har gått. mer. och jag har aldrig varit lyckligare.

kärlek
lala

official

jag kom precis på den briljanta idéen att jag måste göra den officiella (offeciella? borde vara med i, det känns så? jaja) snygglistan snart. verkligen. jag samlar på mig så många snygga människor - genom åren till och med - att det snart vore en bra plan att samla alla på en plats. på en snygglista. den kommer bli lång. men so what. jag har tid. från och med nu ska jag börja skriva ner såfort någon är dödligt snygg, sen tillslut publiceras här en lista över alla dessa män. och kvinnor också för den delen kom jag på. ungefär som min snyggtavla jag hade för en massa år sen. inspirationstavla med bara dom snyggaste (officiella personer) jag visste. den borde uppdateras. och adderas med min mänsnygglista. åh. vilket kul onödigt sidoprojekt jag precis skaffade mig. wellywell. be ware. hur som helst, dagens fångst är james franco, sjukt dödsläcker i milk och pineapple express (om än onödigt superhög i hela filmen), han har vuxit till sig sen spiderman i have to say. ja. listan fortsätter. och slutligen färdigställs (kanske borde ha en ny update per år då jag förmodligen ändrar mig då och då? jagmenar, i år jg har äntligen börjat gilla skägg som alla tjatat om sedan urminnes tider om hur snyggt det är. men först i år är det alltså snyggt. mustasch är fortfarande inte min grej. tror inte det blir heller. jag gillar bara ditmålade fingermustascher. det är mer min grej.) oj, lång parentes där också. ja. men hur som helst. jag är nog för feg för att släppa inofficiella listan någonsin, eller i allafall på lång lång tid. men vi får väl se. någon gång blir jag modigast i världen.

kärlek
lala

change of plans

okej, en smärre planförändring gjorde att jag har kvällen fri - och då istället träffar favoriterna 23e nångång nästa vecka - och ska därför iväg och träna snart. blir nog inte så hårt då jag är dödstrött idag. men springa lite i allafall. kanske lite styrka också. den här ölmagen som sommaren skapat behöver röra på sig. hur som haver. nyss hemkommen och undrar varfasen sanna är någonstans?! all gone och svarar inte på telefonen. förmodligen jobbar hon över, som hon alltid gör, men jag hade velat att hon var hemma så vi kunde sällskapa ner till n to the autilus. jaja. får går ner själv. tänkte se ett office avsnitt först bara och pusta ut. käka lite mandariner och dricka te för att komma i rätt mode. wellwell. morgondagen bjuder på date med jos och sen jobb (längre än jag egentligen skulle, men det gör ju inget då jag - för att understryka detta åter en gång - luv my job). mja. blir en bra dag. och jag börjar på att undra när jag egentligen ska packa? tiden får helt enkelt utvisa det. inte idag i allafall. det har jag inte tid till. jag väljer att preoritera folkens. gröt kanske vore gott. och herregud vilket meningslöst inlägg. kanske borde skriva något bra som avslutning för att försöka rädda detta. eh. idag fick jag lite upplärning. eller, jag och dani övade vm:ande ihop. hon är bra på att visa vad jag ska och inte ska göra. så det är kul. får massa inspiration, och blir även grymt frustrerad då jag har svårt att se såna lösningar som hon ser direkt. jag är van att vara lättlärd men detta handlar om att se hela picturet och då blir det klurigare. hru som helst en lärorik dag. ja. bättre avslutning får jag inte till den här gången.

kärlek
lala

tälävisjån

oskyldigt dömd nyss. fyfan vad jag älskhatar det programmet. alltså. jag blir alltid livrädd. sverige är grymt bra på att göra deckare. så är det bara. och nu tänkte jag egentligen dra på en film, men insåg precis att då måste jag börja packa upp lådor. och det orkar jag inte. så kanske ska ta en kväll i filmens tecken? kanske det kanske. jo ja. annars, nja, bara ta det lugnt ikväll. ont i fötterna efter ännu en dag på jobbet (man kan tro att jag borde lära mig nu när jag nästan jobbat där ett år, men nej nej. jag tar fortfarande fina men osköna skor ganska för ofta). ska skypa lite med lillan och sen kanske jag ska packa ner lite småsaker också, jackor och sånt. som jag inte kommer behöva använda på ett tag. förvisso är klockan ganska mycket nu, och jag ska även hinna skypa med mamma. så kasnke tar det där med packning imorgon haha. eller varför inte fredag? ja. får se. hur som haver. sova strax i allafall. tröttare än hundra hundar. som vanligt.

kärlek
lala

finaste fint

http://www.youtube.com/watch?v=x3kwPbjBLgY

åh. kärlek

SPÄCK

nyss hemkommen från träning med susen. skitbra pass faktiskt. trodde inte att jag skulle orka iväg idag, och sanna var opepp för hon mådde sådär och hade dessutom redan varit iväg idag. men sen peppade vi varandra och drog iväg. och fy fan va skönt! så nu är jag slö i hela kroppen, har precis käkat lite mozarellaost och mandariner. ska göra lite te sen ta en dusch. kanske fotbada lite idag också? vi får väl se. hur som helst. har bestämt mig för att ha tömmatanken vecka, vilket egentligen är fel uttryckt men efter en eller annan böjning från sannas håll bestämde vi oss för att den skulle heta så. men om mamma skulle bestämt samma sak skulle den heta kajsavargvecka. så ja. det ska jag ha. äta ur skaffariet och köpa så lite mat som möjligt för att vi inte ska ha massvis att flytta med oss sen. eller ja, inga onödiga prylar att slänga i allafall. köpte godaste nudlarna på hörnbutiken också. yum. och ja. resten av veckan ser ganska full ut. imorgon ska jag träna innan jobbet. sen jobba 14-20.30, sen på torsdag ska jag ut och käka med favoriterna (23 blev lite för sen den här månaden), fredag är det bursdagsfirande för en av favoriterna på jobbet, lördag är det först jobb all day sen ut på julebord med jobbet på kvällen. söndag och måndag är flyttdagar. tog ledigt måndag så jag ska kunna flytta två dagar. tror det behövs. hur som helst. känns skitbra! lite halvstressad, men vafan. det går fint. får se till att snåla bara så jag har cash nog att gå runt den här månaden. tror jag inte blir imponerande på julklappsfronten i år. men vad ska jag göra? måste ju lägga massa extra på flyttbil och dep och hyra och allt vad det heter. så ja. det får bli så, tyvärr folkens. på tal om att spara har jag inte gjort det idag. jag har köpt sjukt massa kläder. för vi fick julgave från jobbet vilket innebar shoppa massvis för mindre pengar (; köpte massa kjolar och toppar och lite julklappar också. perfa. hoppas nu bara att jag hinner träffa personen i fråga under julen. vi får väl se. annars får det skickas. eller. jag vet inte. hur som helst. bra gaver. mja. nu ska jag se klart 21 jumpstreet, duscha, te'a och sova tror jag. springa imorgon. yes. wuh. pöz

kärlek
lala

hard work work



mina fötter har lidit idag. bra val att ha ballerina skor all day på hårt golv, verkligen, så därför inviger jag mitt nya fotbad ikväll. min present från dear josie. hur bra är inte hon då?!

räddaren i nöden

okej. det ska bli så JÄVLA skönt att flytta om en vecka. verkligen. jag ser så fram emot det att jag kan dö. den här jävla lägenheten håller på att ta knäcken på mig verkligen. inte lägenheten i sig, men det faktum att några dumma jävla idoiter börjar borrea brutalt så det hörs i hela huset varenda morgon mellan 7 och 8. det är då dom börjar, alltså, idag började dom kvart i 8 och håller fortfarande på. vafan liksom?! det är så högt att jag inte kan tänka. kan dom bara bygga klart ett jävla hus innan dom låter människor flytta in där?! suck. så jävla morgonirriterad nu alltså. har verkligen lust att gå ner och döda dom. allvarligt. suck. hur som helst. ser lite på nya office, det hjälper, men ungefär en gång var tredje minut måste jag pausa då dom borrar. för även om jag har högsta volym på hör jag inte ett skit av vad som säger i programmet. piss. pissmorgon. och det regnar. jag som tänkte gå till jobbet idag. och inte nog med det. jag hade sämsta drömmen också. och vaknade dödsledsen. eller, inte ledsen, men sådär, chockad, över händelsen, och ja. suck. en dålig morgon. tur att jag ska jobba snart i allafall. lite good energy där.


ingen söndagsbitterhet

trots det faktum att det spöregnar ute, att jag är trött och inte ätit någon mat än idag är det ändå en fin dag. jag ser på 21 jumpstreet säsong 2 och njuter rätt gott av att vara själv hemma. förvisso kommer sanna hem ikväll, vilket blir jättemysigt, men ibland är det ju också skönt att vara alene. dessutom är serien jag ser på kickassbra och så retro att jag inte vet var jag ska ta vägen. ge mig åttiotal med underbart fula frisyrer och för korta tröjor! annars, ja, dagen igår blev ganska lugn. var hos maja hela kvällen och firade hennes födelsedag. riktigt roligt och kul att hänga med mina bästa jobbgirls privat också. när klockan var kanske 2 valsade jag hem från maja. orkade gå imponerande långt i mina highheels men till slut fick jag ge upp och ta taxi hem. taxikön var ett hell och fötterna värkte, men fick trevligt sällskap av en norska som skulle åt samma håll så vi pratade bort lite väntetid i allafall. landade hemma runt halv 4 (sa ju att kön var lång, och hade jag haft alternativet hade jag gått hem, men fötterna strejkade totalt efter 20 minuters promenad.) hur som helst. förrutom serien tänkte jag nog städa lite hemma idag. ser ut som skrutt och när sanna kommer hem ska det vara fint. annars ska jag ta en långpromenad när vädret är bättre tänkte jag. om det blir bättre. annars kanske jag ska ner och löpa lite på bandet. eller kanske skriva lite brev också. har varit väldigt dålig på det på senaste tiden. jag vet många som ska få finfina brev.

kärlek
lala

lördag

jag behöver love actually. precis vad jag behöver idag. känslor uppochner som alltid efter en kväll som igår. så nu ska jag se halva filmen. sen iväg med josie och köpa lite julklappar förhoppningsvis. och ikväll är det dax igen. maja fyller år. och det ska firas. och imorgon ska jag inte röra mig från den här lägenheten en meter. bara bra film all day. faktiskt.

norska

och förresten, häromdagen sa jag mitt första spontana bare hyggeli, är jag alltså norsk nu?


jimmy choo

just ja, glömde säga (förresten, mitt internet verkar fortfarande fungera ju, så kanske har det i någon dag till, great heaven!) att jimmy choo har ju släppts nu, och jag har i allafall fått prova de skorna jag ville ha. hade noll cash att köpa dom för, tyvärr, för dom är kickasssnygga, men jag har i allafall provat. det var tydligen världens grej i dom butikerna där det såldes, kö med nummerlapp, vakter och så vidare. haha. nice. några från jobbet fick med sig lite prylar. hade gärna också haft, för mycket var riktigt läckert, men men. hoppas nästa designer har fina prylar att erbjuda också, och att min budget då är lite bättre än den varit nu.

Body Shop Vitamin E



måste bare berätta om mirakelkuren bodyshop har. det är serien med vitamon E i, helt fantastiskt. luktar som himlen och min hud är babylen. haft den i ett år eller så och i wont stop trots att det ju faktiskt är lite dyrare med bs. men då min hud ju är som sandpapper from time to time, speciellt under vintermånaderna, så behöver jag detta för att vara fresh. apoteket har rätt många bra också, också lite dyrare dom bra krämerna där, men det som väger över med den här serien är ju just att den smells like heaven. så ja. julklappstips kanske? hur som, nu ska jag dricka honungsvatten i hopp om att få igång halsen lite, se klart på transformers som jag inte orkade igårkväll och sen ta en långpromenad för att försöka få bort träningsvärken. pratade nyss med kajsa my love på skype också, hade en liten morgonupdate. så mysigt att kunna skypa och ringa vännerna världen över. verkligen. och honey är så glad för din skull! ang. Allt vi pratade om. haha

kärlek
lala

underbara söndag

okej. nu har jag varit sinnessjukt duktig. tränade med sus i nästan två timmar idag. eller, en och en halv kanske det blev. men i allafall. skapligt mör nu. och efter gårdagens bravader var jag väl inte i toppskick innan heller. hur som helst. så jävla skönt. ingen söndagsångest längre för nu har jag gjort något av dagen. plus att jag nog har endorfiner? kan man få det av träning? jag tror det. alla som jobbar där är så glada, så borde vara så. hur som haver. vet inte om jag sagt det, men vårt internet kommer att sluta fungera från och med inatt, så efter idag har vi itne det på kanske 2-3 veckor innan vi fixar nytt, så ingen undrar var jag tagit vägen (ja, mitt liv är internet, så om jag helt plötsligt blir tyst här kan ju någon tro att jag gått och dött eller så). men kommer garanterat hitta ett sätt att vara här då och då i allafall. har snälla vänner med internet som jag förmodligen kommer utnyttja. men skype och sånt blir nog inte brukat förrän vi får eget igen. vi får se. sjukt pepp på att flytten är om två veckor i allafall. kommer bli så kickassbra verkligen. nej, nu ska jag dö till en film tror jag. älskar att det regnar ute idag. faktiskt. bästa söndagsslappvädret. indeed.

kärlek
lala

söndagsbitterheten

jag är tröttare än hundra hundar, för igår mina vänner var vi ute och svirade ett par timmar. självfallet hade jag skyhöga skor som mördade mina fötter successivt under kvällen. förvisso somnade jag relativt tidigt för att vara lördag, tror jag sov vid halv 3 eller så, tror jag? men idag är formen halvbra. och då kan man ju undra varför jag valt att träna just idag. suck. jag orkar inte. och ska vara där om en halvtimme. böh. jag vill nog avlida. men jag tar mig i kragen och går iväg. gör något med dagen. kommer garanterat kännas awesome sen efter. eller så är jag fortsatt tröttare än hundra hundar. vi får väl se. hur som helst är jag sjukt duktig som inte skippar det. förkylning får jag ta hand om senare.

berg&dalvana

eftersom att jobbdagen igår kändes skit då jag inte var effektiv nog att hinna allt jag skulle var jag inte alls sugen på att jobba idag. och att jag dessutom var vaken till klockan 5 i natt gjorde inte saken bättre alls. men väl på jobbet (och detta är ett fenomen jag lovar) hade jag världens kanondag! tror det är sådär, att ibland har jag en skitdag, sällan, tror jag haft kanske max 10 på hela det året jag jobbat där, så inget att klaga på egentligen. men hur som helst. efter en sån dag brukar jag alltid vara laddad att göra mitt allra yttersta för att nästa dag ska bli great. och idag jobbade jag med finaste andrea och vi är ett sjukt bra team. vi hann så mycket att jag blev chockad. jättestolt över mig även om anledningen är löjlig. men var bara så gott att gå därifrån och har gjort inte bara de uppgifter jag inte hann igår, utan även de uppgifter som var kvar att göra idag, plus extrauppgifter vi fick av andra PLUS alla nyheter OCH rydda fintsomfan. alltså. vi hann kanske dubbelt så mycket som jag hade planerat att vi skulle hinna. trodde vi skulle rydda slarvigt, inte hinna några nyheter alls och även itne bli klar med uppgifterna vi skulle. MEN vi var så jävla bra och jag var effektiv och hon också och wow. anledningen som sagt är löjlig, men jag är en list-person. jag får en tillfredställelse varje gång jag får stryka något på en todo-list. och att jag då idag fick stryka ALLT och lite till var ju rena heaven. så imorgon går jag in för att inte göra något. bara sälja, vara trevlig och tillmötesgående och ha en bra dag på jobbet. för allt vi skulle hinna är redan donedoddelidone. yes. var bara tvungen. att uppdatera. så ni vet att jobbet är underbart, åter igen. lugnet har lagt sig i lejongrottan. så att säga. läste gamla inlägg idag också förresten. jag var mycket bättre på att skriva, då, för jag orkade, och vågade skriva känslor. nu är det bara dravvel, i allafall här. men det gör inget. i allafall här.

kärlek
lala

suckfaständåinte

idag har varit jobbig. som ni vet älskar jag mitt jobb, verkligen. men idag var inge kul. och anledningen var att jag inte hann det jag skulle. hatar såna dagar. och hur lång tid tar då det jag skulle göra men inte hann? MAX 10 minuter. hur kan man inte hinna göra något som tar tiofuckingminuter?! suck. det gjrode mig sjukt frustretad att jag inte hade en jävla sekund över till det jag faktiskt SKULLE göra idag. men men. nya tag imorgon. suck. alltså. nu låter det som att jag inte gillar jobbet. men så är det ju verkligen inte. bara frustrerad. en dag av (hurmångadetnuärsenjagbörjade) är inte så farligt. plus att ja. jag ska ta det lugnt hemma nu. sanna och robin ska på winnerbäck men jag orkade verkligen inte följa med den här gången, redan sett han en gång i år ju, så jag ska vara hemma, dricka vin och laga god mat till mig själv. pitty, i pitty myself. verkligen. men huah. måste bara få bort den dumma känslan så blir det bra sen. och imorgon kommer vara lika bra som vanligt. för jag vet ju det. men uh. bara just nu. matt. men en grej som är bra är att idag sa min chef att jag får jobba kvar i allafall fram till sommaren eller augusti så får vi se sen. känns sjukt skönt då jag varit orolig för mitt kontrakt ju bara var till 5e januari. så tack för det verkligen. för jag vill inte ha något annat jobb än just det här. luvs it. ju. förrutom idag då. men man får ha en dålig dag. nån gång. bara det inte tar över. och jag har det nästan aldrig någonsin, speciellt inte på jobbet. och jag sov dåligt. och ja. massa faktorer. men nu lyssnar jag hög musik och ska baka. så det går snart över. drömmer mig lite bort i fina gamla möbler som ska platsa placeras. i tända ljus och lussebak och nytt rum och nytt allt. jag längtar. två veckor kvar nu. yes.

kärlek
lala

when in














london

finally har jag orkat göra något med de sista londonbilderna. lördagslondon alltså.




























flow

okej. dom senaste dagarna har jag haft ett sjukt bra flow när det kommer till att välja bra filmer. kom fram till att jag ska ha en period där jag bara ser nya filmer. eller, filmer som är nya för mig. med andra ord, filmer jag aldrig sett tidigare. det började bra, såg på slumdog millionaire (jag vt hundra år efter alla andra, men vad spelar det för roll). sen såg jag på milk igårkväll. shit. den var verkligen stark. och bra. och sean penn är underbar. likaså emile hirsch. åh. jag gillade den. verkligen. nästa film att se är förmodligen vicky christina barcelona. får se vad jag tycker om det, kanske bryter den mitt flow, har ju aldrig gillat woody allen. men ja. den ska helt klart få en chans. just ja, såg ju även underbara älskade för första gången. tragisk och jobbig. och mikael nykvist gjorde samma roll han gör i alla filmer. men en helt okej film. så senaste dagarna, då jag varit alene medan sanna gjort sverige, har bara gått i filmens tecken. men nu snart ska det bli ändring. och nu i veckan slutar även vårt internet att fungera. så det är ju egentligen kanon. då kanske jag faktiskt tar tag i saker och ting. yes.

kärlek
lala

paella

effektiviteten har varit great idag. först fick jag massa gjort från todo-listen innan jobbet (ja, en ovanlighet då mina förmiddagar oftast spenderas framför en eller annan film, denna gången hann jag faktiskt bara se en halv..) jag grejade med saker hemma som jag planerat, sen åkte jag bort till maja en stund innan jobbet. vi konstaterade att späckhuggebad blir i januari eller februari då ingen har tid samma helger i varken november eller december. hur som helst, det måste bli av! vore grymt kul och spännande. sen jobb, och efter det snabbshopping på meny för kvällens matlagning. jag var sjukt sugen på paella så fick bli det, och eftersom jag och maja haft diskussionen om just pengar (och då givetvis att spara dem och hur man gör det här bäst) kom jag fram till att börja ha matlåda på jobbet så jag slipper köpa lunch varevigastedag. så nu har jag gjort sjukt mycke paella så det räcker till mat idag + två matlådor. ja, jag är bra.

kärlek
lala

måndagsmys




lördagslala

lördag. och jag fick nya skor. tack lillan




det var kungens lilla piga, pappa


applecake

haha perfekt direktöversättning. men hur som helst. idag har jag varit huslig och gjort äppelkaka, det var egentligen det jag ville komma fram till med min otroligt fantasifulla och löjliga rubrik. jag älskar effektiva eftermiddagar. förmiddagarna kan lätt bli det, då jag då inte är jobbtrött innan. men när man kommer hem från en förmiddagsvakt brukar luften bara gå ur mig. men inte idag alltså. har förrutom bakat även städat köket. det känns så mycket skönare när det är fint i köket. ingen disk överallt. och bara. harmoniskt, faktiskt. snart ska jag ta tag i dammsugning också. kanske även städa badrummet om jag orkar. ja. vi får se hur den här torsdagen slutar. ska nog börja packa lite inför helgen också. home sweet home som det heter. line sa häromdagen att "jag är ju borta varendaste helg" och det känns lite så. senaste lediga helgerna har jag ju varit i kga, london och sthlm. men så är det när alla jag vill träffa bor så jäkla utspritt. då kan jag inte göra så mycket mer än att konstant resa bort för att inte sakna ihjäl mig. men snart ska jag sätta ner foten. såfort jag och sanna flyttat till nya läggan tänker jag aldrig åka hem mer (som vanligt en överdrift, men you get the piont!) då får alla komma hit och hälsa på istället. för nu har vi spanat in en jättefin soffa vi ska köpa på jysk, en sovesofa. så perfekt för gäster. yesyes!

hur som haver. packa var det. funderar på att ta med alla mina skruttkläder (läs; kläder jag inte använder längre) till karlskoga och ha utdelning till min syster eller så. för det bara fyller upp min garderob. antar att det är så när man jobbar butik. jag bara köper och köper. och häromdagen undrade jag var alla mina pengar tar vägen? well, now i know. ska försöka strama åt budgeten lite. vi får se hur det går. ska ju nämligen på resa i vår tänkte jag. sanna, jag, thomas och anton vill på allinclusivecharter. tror det skulle bli ett skitmysigt gäng att åka med.

jaja. förresten, idag pratade jag med min älskade kusin. så min lunchrast blev jättemysig. inte alls avundsjuk att hon just i detta nu låg på playan i spania och snart skulle hem till doran och mysa. åh vad jag vill hälsa på henne i  varma spanien snart. vore så mysigt. men tror det får bli ett senare projekt. ska ju i allafall träffas i jul nångång så det får duga sålänge. åh, lilla prutten också! så mysigt att se henne som mamma, verkligen.

wöh. långt inlägg om inget viktigt kände jag nu. eh. kan ju kanske lägga upp en bild på ännu en grej jag slösat pengar på senaste dagarna. en weekendbag med matchande nessisär. jätteviktigt att ha verkligen. verkligen.

kärlek
lala


MJ

jag är otroligt berörd av filmen. punkt.

önskelista

okej, tänkte att det börjar bli dags med en önskelista eftersom det börjar bli jul och jag vet att vissa (pappa?) inte vill vara stressad över vad man ska köpa och sådär, så jag tänkte att nu är jag ute i jäkligt god tid. har inte så mycket egetligen, har dålig fantasi (vilket är en uppmaning till mamma, skicka önskelistamallen, den är bäst!). men hittills har jag i allafall skramlat ihop detta;

- symanskin
- carolina liar's album
- greys s 4&5
- kristallkrona, helst en sån gammal fin & skitsnygg
- gitarr
- små usbhögtalare
- fina koppar m. fat på lagerhaus (dom rosa och turkosa? tror jag det var. mamma du vet vilka jag menar!)
- disney klassisk box
- spel: kinaschack & kalaha
- johan glans insmord i smör (eller bara hans dvd)
- alla säsonger av smallville
- ugly betty s 2
- ett fadder-djur
- allt med tim burton (dubbelkolla gärna med mig vad jag redan har!)
- allt med johnny depp (samma sak där)
- elvisp
- blender
- mbt-skor
- office s 4&5
- lite parfym också; paris hilton heiress, halloween
- bakboken som hon leila gjort, piece of cake
... typ

kärlek
lala

leonheart

sanna kallade mig precis för sitt lejonhjärta. vet inte hur jag ska tolka det med tanke på att hon sa det i samband med att hon tittade på mitt hår efter att jag fönat det. så nu funderar jag seriöst på att spontanklippa lugg bara för att ta en look-alikebild. bra idé? kanske lagom. men det är ju trots allt söndag. hur som helst kommer bilden Aldrig hamna här ändå.

söndagslabolina


fredagsmys