23.46

mellanakt
mellanlandning
mellanrum
mellanspel
mellanmål
mellanmjölk

typ

mysvandring

efter en jättebra dag på jobbet möttes jag upp av sanna vid bryggan och vi tog en promenad hem. påvägen över bron till markveien hade sanna sett massa spännande så vi gick dit. visade sig vara någon konstgrej, alltså, så svårt att beskriva, och jag hade ingen kamera, men längst hela älven var det maschaller och ljuskonst. det var stora drakar av lakan och lampor under, det var band som spelade, hundratusen ljus överallt, dansare, sånger hör och där. och tusen människor. tror någon sa att det hade något med höstdagjämningen att göra? något sånt. hur som helst var det fantastiskt. sådär att jag inte behöver hämta in någon mer kultur på hela det här året. så kändes det. som en spökvandring fast mysig, mysvandring. det var spännande för man visste aldrig var som skulle dyka upp härnest. åh. vackert. så jag och sus har haft en ritkigt mysig promenad ikväll.

nu väl hemma ska jag käka lite, sen packa inför sverigevistelsen i helgen. för imorgon efter jobbet åker jag och josie hemöver. BIL! så skönt, slippa trängas på bussen. slippa passa busstiden. rakavägenhem. åh. perfekt!

och kvällen idag, förrutom packning och det, ska fortsätta vara mysig. lite fin musik och te. yesplease

kärlek
lala

mjuzic

okej, vill bara tala om att min musiksvacka är totally over! när jag flyttade hit först, till pojkarna på tg29, så hade jag världens svacka. ville inte höra på musik alls, medan dom inte alls var på det spåret utan spelade hela tiden. sen nere på grüners var det ganska lugnt med musiken. tills lille fröken fräk kom dit. inte då heller hade musiksvackan gått över, så det var jobbigt att höra massa då med. sen flytta hit upp till tg igen. och nu finally är den över! jag hittar ny musik dagligen som jag älskar. tar in allt jag får av människor runt mig, lyssnar noga när jag är ute, i butiker eller på krogen eller whatsoever. och jag bara älskar det. dessutom är jag och google och spotify bästa vänner. vi jobbar bra ihop när det kommer till att jag hört en låt jag inte vet namnet på. hittar den ALLTID. så ja, jag bara älskar att vara tillbaka i det där med musik 24/7. just nu är det mest peppmusik. inte när sanna är hemma, då är det joshua som är vår gemensamma favorit. men när jag är själv är det bara sjungahögt och skutta runt som en galning. grannarna undrar säkert vafan jag håller på med. men åååh. det är så underbart! allt nytt jag har nu är min nya stora kärlek. och mitt jobb är underbart då vi nästintill bara spelar riktigt bra musik! yesyes pepp pepp! nu ska jag iväg till sistnämnda och förhoppnignsvis få ännu mer nytt att tycka om!

later skaters

kärlek
lala

fam. Smet

igår kväll var vi, som varje 23e (eller egentligen bara en gång tidigare, men NU är det en tradition!), ute och käkade jag, maja och line. eller som dom ju egentligen heter; syrran och forever. vi gick till dattera til hagen. mysigaste stället! dessutom fyllde line år idag, så vi gratulerade också. mysipys.

idag är jag lite seg. men ska snart iväg och jobba. för att komma i form har jag gjort lite brownies-smet som jag just nu sätter i mig. haha. vi är verkligen familjen smet här, jag och josie älskar smet! sanna vet jag inte riktigt ännu, men ska allt få fason på henne också. specialaren är sockerkakesmet. uj så gott haha.

ska se shawshank redemption nu och sen packapappaskappsäck innan jag åker till jobbet. ska ju direkt till sverige efter jobbet imorgon, åh, ska bli så härligt! min lovely lovely familj, lille kiisen, åh han har jag saknat. och far och syster också. såklart. och sen bronx med mina fine ladies och grabbarna spelar. åh.

kärlek
lala

eoewkoe

ser på film och myser innan jobb. ignorerar att det är fint väder då jag hellre sitter under en filt med te och film. mycket hellre. det är något sorgligt i luften idag. kan inte riktigt sätta fingret på vad. vädret är vackert, livet borde vara underbart eftersom jag trivs med allt ungefär nästan inte 100% men nästan hela tiden. så jag vet inte varför. men det är sorg i luften idag. därför behöver jag iris och det känns precis som som som det sägs. klokord och det känns precis så. så jag behöver ventilera lite. för mig själv. och jag ska göra det idag. innan jobb. för på jobbet är vi glada och framåt. för jag älskar mitt jobb. där jag ska vara glad, för då är jag glad. och mina fina människor. jag längtar redan till dit. och till ikväll efter jobbet också. för att göra ingenting igen. för jag behöver såna dagar ett tag nu. pausdagar. utan andra än dom jag bor med. andas.

pics





linnbaby under måndagens mysdag.

phew

tisdfördriv. och jag talar mer om det någonannanstans än här.

ghetto-venedig och måndagsmys

dagen idag var relativt händelserik, som jag skrev innan så vaknade jag ju alldeles för astidigt för mitt eget bästa då jag ju började 16.00, inte 9.45. så jag har haft hela dagen på mig att göra tons of stuff. skrev först smsbok tills fingrarna blödde (som vanligt; en överdrift) sen kom käraste linnsan hit och vi gick fotopromenad, köpte muffins (en sån där skitstor med vit glasyr och jordgubbssylt i som jag alltid velat prova men aldrig gjort innan), pratade strunt, pratade viktigheter, pratade hemligheter, kramades, höll i handen, gick en tur på oslo city och käkade pizzalunch på oslos bästa pizzeria. har inte träffat linn på säkert en vecka och saknat ihjäl mig nästan. så det var helt klart på tiden. blev massa fina bilder på damen och dom kommer här snart.

fuck.

jag fick nyss veta att jag förlorat love of my life. känns värre än att inte få guldbiljett i idol.

feil

älskar när jag kollat fel på schemat. eller idag, hade jag inte kolla det alls ärlgit talat, men antog att jag började 10 då jag alltid gjort det innan när jag jobbat lördagen innan. men som vanligt tänkte jag inte på att vi ändrat tider endel sen skolor började för alla. så helt ovetande gick jag upp 8, åt min frukost, åkte till jobbet, för att se på schemat att jag öbrjar 16. haha, typiskt. men men, nu är jag i allafall vaken, uppe, relativt pigg och har hela dagen på mig att göra saker. så nu har jag lagt in lite bilder från helgen. kommer nog upp någon här sen. kameran dog iofs innan vi hann ta vägen någonstans. men fick lite fina bilder från innan hos line.

nu sitter och på nålar och väntar på att solveigbaby ska ringa mig och säga "hej evelina, självklart får ni lägenheten" fast på norska då. men försöker vara lite realistisk också så jag sitter på finn och mailar som en galning till alla fina lyor jag finner och hoppas någon där nappar hvis vi nu inte får den vi verkligen vill ha.

ska snart möta upp med linn också. det var längesen? vet inte hur det blev så men så blev det. så det ska bli mysigt. hon är bra.

jag är ashungrig också, käkade ju frukost för inte alls så längesen känns det som? 3 timmar sen? så jag ska väl laga lite krubb snart också. hör förövrigt på otrolgit bra musik som vanligt, just nu är favoriter the sounds senaste, florence + the machines, snow patrol, la roux, iron and wine och warren zevon. lagom blandning sådär. and i just luuuv.

kärlek
lala

08.41

frukost: ett glas mjölk, en bulle, en kiwi, en banan.

lovely favorites

justja, glömde säga att jag fick så fina komplimanger av en av lines vänner igår. blev alldeles paff och jätteglad. det var i stil med att jag var väldigt karismatisk och att hon gillade hur jag pratade tror jag. blev som sagt väldigt glad och lite generad. jag och komplimanger går inte hand i hand. skitdålig på att ta emot det. så jag pratar bara bort det istället. men blev vrkligen glad. och hon var jättesöt och så. och hon sa det bara apropå inget. så åh, det höjde stunden verkligen. även om kvällen i sig var i toppklass med favoriter. majasyrran och lineforever. jättebra namn för mina bästa. tur att jag har bra folk på mitt jobb som jag bara tycker mer och mer om hela tiden.


segsöndag

okej. jag är förmodligen i övergångsåldern. sitter och äter otroligt nyttig frukost; pringles och dip och ser på idol. och jag STORGRÅTER! haha. den underbara father of a son-idolnils var med. och jag började störtgråta när dom såg att han skulle vara med. så nu undrar jag, är jag i någon skum övergångsålder? jag har nämligen efter första gråtattacken gråtit på varenda en som gått vidare. börjar bli lite uttorkad vid det här laget. funderar på att fylla på med en liter vatten eller så. annars skön dag. var lite seg när jag vaknade, men nu är allt bra. ingen ångest över att jag borde göra något idag heller, då det regnar massvis så ut är inte att tänka på. så nu har jag sett hela veckans idol (igen) och snart övergår jag till film. om jag orkar flytta mig till tvn och starta dvdn.. vi får väl se, filmvalet står i allafall mellan lammen tystnar, american history x, american gangster, requiem och into the wild. alla ruskigt bra filmen men vet inte vilket mood jag är på riktigt än. tur att idol inte är slut än.

snart kommer min lovely jo hem också. nice med lite segsällskap. sen ikväll är det något jag ska se på tv. minns inte vad det heter. nån svensk krimgrej. blir nog bra. tvdag. och jag får säkert liggsår. men jag älskar den här soffan. kommer inte kunna dumpa den. really. den är min precious. borde kanske klä om den istället?

hade förövrigt en fin kväll igår. start hemma hos maja (syrran, right?), vidare till lovely line och sen till revolver där maria senare mötte upp oss. mina high heels åkte av under slutet av kvällen. hade så sjukt ont men vägrade ta taxi utan gick hem duktig som jag är. skapligt ont i fötterna idag, men det är okej. fick även ett blåmärke på axeln då line bet mig, haha vem gör så?! knäppo. hur som helst lovely evening med lovely ladies. fick trevligt telefonsällskap på vägen hem också. emil med sina klokheter och jag med mina dumheter. så hemvägen blev inte alls så lång som den egentligen var. somnade direkt jag landade i soffan. bra helg, igen. jag gillar tigerstaden.

mysmorgon

idag mår jag mycket bättre, meaning - jag ska och jobba! startar igång med riktigt bra frukost och lite animalplanet. men blev plötsligt sugen på två specifika låtar. så morgonens mysmusik får blir snow patrol - chasing cars och carolina liar - show me what im looking for.

egentligen ville jag även höra speeding cars med imogen heap. men den fanns inte på spot. to bad.

ha en fin dag!

kärlek
lala

snorjobbglassfilm

okej. med dom fyra orden kan jag egentligen sammanfatta min dag. lite enkelt. snorat hela förmiddagen, gick till jobbet trots att jag mådde sådär. gick hem tidigar för att jag fortfarande mådde sådär, och då och då värre än sådär. feber i bernodal-baneform vilket är sådär när man ska vara trevlig emot kunder. var allmänt låg hela dagen tror jag. sovit för lite också. så sjukan blir aldrig bra. måste sluta upp med att vara vaken hela nätterna. men det är svårt när alla de intressantaste bästa är vakna just bara då. men som sagt. sova snart. har precis skördat klart på min farm också så nu kan jag lämna den i frid tills imorgon kväll. pörfect.

när jag kom hem hade josefin en överraskning till mig. jag fick ett fotbad! lovely lovely. hon är så söt. kommer kännas skittråkigt att inte bo med henne. men då kanske vi börjar ha lite qualitytime istället. vore bra verkligen. hur som helst så hade vi en myskväll, hon jag och hennes workbuddie micke. såg på män som hatar kvinnor (ah jag vet, jag är efter). den var sämre än jag förväntat mig då alla sagt att det är "typ världens bästa film". långt ifrån. kan räkna upp säkert 50 som är bättre. men den var långt ifrån dålig. ganska vidrig faktiskt. bättre än alla andra krim sverige har gjort är den nog i allafall. sverige är ju trots allt bra på just krim. så nu ska jag snart sen den andra som började gå på bio idag (?)

och angående glassen har jag käkat det ikväll så nu är febern bättre. ska jobba imorgon. åtminstone gå dit och försöka. för jag vill verkligen jobba. lördagar är roliga. går snabbt och då får man köpa lyxlunch. så det ser jag fram emot. även att se om maja vågar bjuda ut centerkillen som är allt vi talar om på jobbet just nu. mja. ska bli trevligt med jobb imorgon. paracet sen är jag ready to go.

kvällen imorgon utspelar sig på ramdom plats ihop med linn. ska med henne nånstans. vet inte var. temat är rock, ganska milt tema. lite svart, lite lättstift, lite mycket smink, lite high heels så är det klart sen. skinnjacka. yes! sen blir det nog utgång ja. vi får se var. hoppas jag är friskare tills imorgon bara så jag orkar. för jag vill verkligen göra något. varit soffpotatis ett par kvällar i rad nu och börjar bli sjukt rastlös och får snart liggsår, i swear!

kärlek
lala

01.20






tatu

alltså åh jag har så många tatueringsidéer nu att jag kommer vara fullproppad med dom när jag är klar. måste bara vara bättre på att spara cash så jag kan börja göra ett gäng snart. wiwiwi. nästa blir nog en tribute till mig själv. lagom egoistiskt och bra. sen texter, miljoners med vackra ord från alla håll och kanter. thats my thing. yes!

sunshine

efter en trög start på dagen drog jag till jobbet. och som hela förra veckan går även den här veckan som en dans på rosor. dagarna går så snabbt att jag knappt hinner med och jag älskar det. mitt jobb är och förblir fantastiskt! efter jobbet blev det en spontanpromenad hem ihop med älskade finaste sunshine. det var riktigt längesen vi hade prime bara vi två och det behövdes. inte märkt att jag saknat henne egentligen. men nu när vi väl träffades insåg jag hur mycket hon faktiskt betyder för mig. så otroligt klok och bra människa. får alltid ut så mycket av att prata med henne. kloka svar på mina funderingar och massa bra bara. helt enkelt en underbar människa att ha i min närhet. vi bokade ingen ny date men en spontan snart igen tror jag blir bra. för ååååh vad jag tycker om min johanna. och även om det finns svårigheter och krångel i livet lyckas hon ändå vara den där sunshine som jag avgudar. tusen tack för fin kväll lovely!

kärlek
lala

sjuklek

sjukan fortsätter. är ju på jobbet och sådär. så jag mår ju inte speciellt dåligt. bara det att jag börjar bli trött på att inte kunna sova på grund av snorig näsa och av att min hals hela tiden vill hosta sönder sig själv. kanske dags att köpa lite hostis i allafall och hoppas att det blir bättre? folk tror fortfarande att jag har svininfluensan, och jag fortsätter att förneka. då ska man väl ha feber och allt möjligt rart, är det inte så?

hur som haver, film ikväll med mina tjejor och bäste thomas. män som hatar kvinnor är på tapeten då ingen av oss (!!!!!) sett den. helt sjukt. och nummer två har ju tydligen premiär på fredag så det är helt klart på tiden att se den första. även lite idol tror jag blir av ikväll, för ja, jag är fast som vanligt. gillar nog mest auditions. men ändå.

och jag är kär. yes!

kärlek
lala

standing on the rooftops






pix

åh. susi och jag på taket och massa smink och massa fint och massa bilder på en timme. precis vad man behöver en söndag. annars, mja, söndag med ganska lite sysslor. promenad, idol, visning. thats it. snart ska vi laga lite god mat också. men thats it i allafall. förhoppnignsvis en fin film framåt kvällen ocskå. och fin musik. och och och.

disco infernal




finaste


01.01


fredag - sammanfattning2


roxybaby



åh. ny favorit. den är evelinig. men luktar även något bekant. får en utomlandskänsla av den. eller möjligtvis något annat. jag vet inte? huah. väldigt bekant i allafall. och god. och jag.

factory girl

såg precis film ihop med fine sus. factory girl.


fredag - sammanfattning


läänn my love



den här fantastiska kvinnan spenderar jag många av mina bra dagar med. det är den bästa linn jag någonsin träffat, och förmodligen kommer att träffa. fick henne som vän av en långdragen slump egentligen. först träffade jag hennes underbara bror för hundra år sen. och även då henne men bara några få gånger. sen en gång då jag var ensam i oslo fick jag förfrågan om att hälsa på martin på fest, där jag återigen träffade den här underbara linn. efter det träffades vi då och då. sen drog lintotten iväg till sydamerika och lämnade mig alone i tre månader. var sådär, men hon hade kul, så får väl glädjas åt det i allafall. när hon kom tillbaks blev vi bill och bull. det känns så fint. en riktigt riktigt nära vän bara sådär. av en långdragen slump. och en av få människor i den här staden som jag bara kan komma hem till ganska oinbjuden och känna mig riktigt bekväm. så tusen tack till fina martin, för det första för att han är en så bra person och sen också för att jag träffade linn genom honom. och sen tack till underbaraste bästa linn. du är verkligen en solstråle (jag vet, jag är blödig nu, smörig också) och lyser upp de flesta av mina ibland gråa dagar. jag är så otroligt glad att jag har dig och hoppas du vet hur mycket jag uppskattar vår vänskap. för du är en fantastisk människa och vän.

kärlek

13.11 - godmorgon

okej, jag har givetvis varit vaken längre. inte jättelänge men ändå helt klart tidigare än såhär. hur som helst. är i full gång med att käka frukost efter att ha pratat med mamma en stund, kajsa en stund, och nu alltså bokat londonresa! yes, det blir av. och oktoberlondon är att se fram emot. åh. ska bli så mysigt. får se hur jag fixar flyget, kanske någon har lite hästtabletter jag kan få knapra? haha usch. är verkligen nojjig för flyg. men det går bra. detta är något jag måste lära mig att göra.

hade en riktigt bra gårdag och jag är inte alls jättesjuk idag. lite jättesjuk, men mindre jättesjuk än jag trodde att jag skulle vara. så peppat igång med musik hela morgonen och tänker också fortsätta med det. yum yum. sen kanske åka till röa och möta sanna på jobbet. säga hej till thompen kanske? sen blir det lugnt i kväll. alla behöver en kurerakväll om man är halvjättesjuk. så detta blir helt klart min.

men bra kväll igår som sagt. lektarn och tömmatanken-kväll. 10 kronor ölen säger man inte nej till även om man är lite sjuk. så är det bara. så vi satt där från fyra och var kvar till ja, tanken var tom? som var ca 9. alla var väldigt engagerade att tömma tanken. men jagtog det riktigt lugnt faktiskt. sjukan och vuxenevelina sa lite nej där. sen gick jag, maja och maria till justitien och pratade litteratur och hemligheter (och vuxenevelinan trivdes) i några timmar. sen hemgång. innan 1. och duktigt. huah. och som sagt. mår helt okej idag för att ha varit ute en sjukdag. faktiskt. nu ska jag se till att fånga den här dagen också och dra iväg på mys.

later skaters

kärlek
lala

tributwo

måste ge ännu en tribute idag känner jag. denna gången blir det han vahetere emil. att för det första ge mig ett par riktigt bra låtar på en och samma kväll är ju guld i sig, men att sen även pricka in en låt som jag hört hundratusen gången men inte vetat namnet på är ju helat fucking fantastic! så atteee TACKSOMFAN. och ja. thats about it. sjukt glad att jag orkade starta datorn och hitta mina lurar ikväll alltså. värt varenda trötthetsögonblick imorgon. förövrigt bra kväll med bio och lovely sällskap. så ja. detta var bara creme de la creme.

tribute

okej, måste bara lovorda min syster ännu en gång. som vanligt, som jag sagt tidigare, har hon världens bästa musiksmak i mitt tycke. visst, några snedsteg här och var. som att jag inte riktigt fattar varför hon gillar synth, whats up with that liksom? fast, iofs har jag inte gett det en ärlig chans. så kanske får göra det trots allt. jaja, det jag ville säga nu, igen, är att ännu en gång har hon hittat en låt (för hundra år sen som hon tipsade mig om men jag var nonchalant och inte hörde på den förrän idag) som är helt fucking amazing. det är en cello version av zeigeist - wrecked metal. yum, så den har jag njutit av den här dagen. även lite hedelig imogen heap, sister hazel, la roux, och annat gott. åh. älskar dagar då jag vill lyssna på musik. och dom blir allt tätare. till och med struntat i att se på serien jag hade tänkt idag för att lyssna. åh. älskar musikhöst. te och bra halvdeppiga låtar. its me shit.

snart jobb. efter en sjukt effektiv dag som jag pratade om tidigare. städat och verkligen rensat bort skit. love it. börjar tänka hur det skulle kunna se ut här om jag fick vara kreativ. skulle kunna bli en helschysst lya verkligen. och är lite si och så med min älskade soffa som jag ibland hatar. den är ju sunkig, men så mysig! mja. vi får se hur vi gör med den. undra om man kan färga ett helt sofftyg? möjligtvis klä om? filtar någon? mja. projekt helt klart.

kärlek
lala

SJUK

suck. det ger sig inte. men har varit mycket duktig idag trots det. storstädat hela lägenheten-isch. bara dammsuga kvar. ska ta tag i det nu. sen lunch, cali, fix och sen jobb. lite paracet och im good to go. kanske skulle ta tag i att skriva lite brev också. vi får väl se.

lala

tyck synd om mig!

förresten. jag är sjuk och ynklig nu. riktigt mycket. som en 5åring ungefär.  sitter och muttrar lite för mig själv och har ont i huvudet och snor överallt. ont ont. går det inte över till imorgon ska jag minnsan vara hemma. eller nje. iofs kommer jag inte vara det. men vore skönt då jag avskyr att jobba ofokuserad och det kommer jag bara vara imorgon om jag känner mig som nu. men ska dricka lite te med honung tänkte jag så får vi se om det hjälper något. mja. mjo. sen sova snart också. ännu mer behövligt när man är snorsnörväcklig. kramas lite med sanna också så hon förhoppningsvis får tillbaka smittan som jag möjligtvis fått av henne. rätt ska vara rätt! avskyr snor och huvudont. mitt huvud är helt tungt till och med! och kinderna. och under ögonen. jag har säkert påssjuka. eller röda hund. eller scharlakansfeber (har alltid undrat hur det stavas egentligen? har ingen ork att kolla upp. you get what i menar så att säga.) eller eller eller. alla sjukdomar i världen? snorhjärnasjukan tror jag. niagarafallet i näsan och huah. tyck synd om mig. ta hand om mig. åk hit och klappa på mig och låt mig vara 5 år och bli omhändertagen. bädda ner och ge mig te. tack.

att se fram emot

okej, nu har jag massa kul att se fram emot (om allt går som det ska)

- flytt ihop med sanna
- bartömning på fredag
- finbesök från käjson i helgen
- bio imorgon med thomp (ja, vi ska se den nya tarantino som alla visst redan sett)
- its så -09 i örebro den 26 + inflyttningsfest hos lovelybetty
- london 9 oktober (hoppas hoppas)

.. åh, ska bli så kul med en händelserik höst. really!

åsne

idag hittade jag det roligaste norska namnet jag hört på länge. sedan innan hade vi de klassiska dag-reidar och arnt-willy, men dagens underbara namn är alltså åsne, och inte nog med det! det var ett kollektiv där det bodde två tjejer som hette åsne och ida. tänkte på en gång på åsnan ior.. fint.

listan

okej. här kommer min lista på saker att göra / införskaffa:

- leta ny lägenhet (och eventuellt mindre sunkig soffa)
- köpa sats-kort (IMORGON! have to)
- ringa och skälla lite på min bank och försäkringsbolag.
- köpa minihögtalare då jag insett att musik går att njuta bättre av när man har lite decent ljud.
- även köpa gitarr. ja, jag ska lära mig. ska.
- eftersom att jag är en ganska ytlig person då det kommer till mig själv har dagen kommit då jag funderar på att skaffa löshår. verkligen. jag vill kunna ha annat än vardagsfrisyr. det går inte med det här håret jag lever med just nu. nje. sen ska det bli rött igen. knasj!
- även bli brunare, hur det nu ska gå till?
- köpa mina väldigttjatadeom MBT-skor.

.. thats about it just nu. ska även försöka ha fler hemmakvällar istället för utepåoslosfarligagatorochslösapengarkvällar. börjar gilla hemma. sanna och jag har blivit proffesionella myspersoner. love it. enda som saknas är att josie skulle vara hemma lite oftare. tror hon jobbar ihjäl sig. hoppas på inte.

förresten. en grej som jag fixat idag är biljett! mina fina killar spelar i bronx 26 sept. så först blir det inflyttningsfest/förspill hos bettyford. sen vidare till conventum och se money b, millen c, familjen och vemvaremer? promoe? jaaa. åh, riktigt fint ska det bli. fuldansa som start. röjdansa resten av natten. morgonbuss hem? ja, så får det bli! så den som vill nattpromenada räck upp en hand. hej!

kärlek
lala

i som driving you here to oslo, my name is johan

okej. jag har tre saker att säga. för det första måste jag (kanske sagt tidigare men säger det igen) börja lyssna mer på min syster och hennes musiktips. för det blir alltid samma sak. hon säger "lyssna på det här" jag lyssnar lite halvhjärtat. sen efter kanske 2-3 månader är det min nya favoritmusik. varje gång. slår aldrig fel. så mitt nya löfte till mig själv är at tlyssna helhjärtat på hennes musiktips. min senaste älsklingsman är joshua radin. åh. winter är fin, men den bästa favoriten just nu är id rather be with you. åh. hört den tiotusenmiljoners (okej, ni vet vad jag tänker säga nu - jag överdriver, som vanligt) gånger bara idag. och igår. och imorgon. och och och. 

det andra jag tänker säga är att (tror inte jag nämnt detta tidigare i allafall?) när jag åkte till oslo senast gjorde busschauffören min dag. precis när vi anlände i oslo och han slog på högtalarna för att välkomna oss alla till staden kunde jag inte låta bli att skratta för mig själv. först sa han den vanliga frasen "god morgon mina damer och herrar (eller liknande) vi är alldeles strax framme i oslogallerian. jag hoppas ni haft en trevlig resa. jag, er chaufför, heter johan och vill tacka er och hoppas att ni reser med oss på swebus igen" sen kommer vi till det roliga. hans engelska presentation som förmodligen skulle likna den svenska. började svamla fram något om oslogallerian. och sen kom den fina meningen till då han skulle presentera sig. den löd "i som driving you here to oslo, uhm, my name is johan" och jag kunde inte sluta skratta. okej. det var tidigt på morgonen. men oh my god, jag älskar när människor är rusigt kassa på engelska. alltid lika roande.

tredje saken är att imorgon tar jag tag i saker och ting. i allafall några. har skrivit en väldigt bra lista. som jag vill följa så gott jag kan. tänker börja med att vara vuxen och ringa och skälla på min försäkring som vill att jag ger dom pengar. sen när dom inser att jag inte ska ge dom så mycket ska jag fira med att slösa pengar på ett sats-kort istället. för nu är det höst. och vädret suger oftast. så det där med promenader kommer aldrig inträffa, åtminstone itne så ofta som det borde. så nu ska jag lägga mina sommarölpengar på träningskort. yes. nytt liv hej!

kärlek
lala

ema

hälsade på den här glada tjejen i falun ett par dagar ju. riktigt mysigt. och ja, hon är nog ganska glad. egentligen. och det var riktigt mysigt. fortfarande imopnerad av mig själv att jag tog mig i kragen och gjorde det. blir lätt så mycket prat om att hälsa på hit och dit. men detta blev alltså. lovely lovely dalarna. och slemma för den delen. hon är ju bara bäst.


hjälp..

okej, jag behöver köpa löshår. jag vill ha långt hår ibland ju. då känner man sig så mycket finare. mindre vardaglig. så funderar ärligt på att köpa lite. så jag behöver hjälp, då jag är helt ny på sånt och vet inte alls mycket. finns det någon bra beställningssida? det enda jag vet att jag vill ha är äkta hår med clips. annars är jag väldigt öppen för förslag. så ja, hjälp?

räkskiva på TG21

hade avskedskäk för bells på mitt tak för ett tag sen ju. här är lite bilder från då. och ja, det var lika mysigt som det ser ut. och ja vi hade det trevligt och vädret var underbart. och ja jag kommer saknasönder henne. even though she is just a phonecall away.












pics

till joshua radin vaknar jag och dricker nu en kopp grönt te med mangosmak. kunde inte tänkt mig något bättre sätt att vakna på just nu. eller jo. jag vet ett. men det här är näst bäst. hur som helst. eftersom jag varit en värdelös människa (okej, jag vet, jag överdriver igen?) i några veckor och inte använt mig av bilder har jag tagit mig i kragen och tänkte lägga in några få från min stockholmsvistelse förra veckan.










hide and seek

okej. har många dagens soundtrack känner jag. borde göra en dagenssoundtrackskiva. kanske. en är imogen heap. hon är underbar. verkligen. hur som helst, håller på att leta ny lägenhet nu. vet inte om jag nämnt det, men vi har sagt upp lägenheten här. måste hitta något större om vi ska bo ihop länge. skönt att ha ett varsit rum. så nu är vi på jakt. jätteroligt att leta verkligen. finns så mycket fint. tror jag ska gå på lite visningar i veckan. mailat till kanske 3-4 snubbar som hade intressanta och lagom billiga lägenheter. så får förhoppningsvis komma dit på visning. åh, så spännande. själva flytten är ju alltid jobbig. men jag älskar när man landat på ett nytt ställe. vet inte varför, men just nu gillar jag att flänga runt. överallt. så detta är höstens äventyr. ett av dom. yes!

kärlek
lala


.. och ja, jag är värdelös på att lägga upp bilder.

aptrött

okey. sett på film med mina lovely ladies. blev seven och den går inte av för hackor. missade tyvärr hela mittdelen då jag var aptrött och ja, somnade helt enkelt. och nu har precis länn gått och jag och sus ska väl sova inom en väldigt snar framtid. helst innan josie kommer hem, för annars vet jag att jag kommer vara vaken ännu längre och tjata med henne. hade iofs varit trevligt. men sängen kallar. verkligen. böh. kommer inte överleva morgondagen im afraid. och ska nog ut till röa och socialisera med alla pojkarna imorgon. så bäst att vara på topp ikke sant?

mje. nighty

kärlek
lala