tisdag - allt ordnar sig

idag började jag dagen tidigt. vaknade runt 6 och var halvpigg. bestämde mig för att sova en stund till, och gick slutligen upp runt 9, då jag somnade om gott igen vid kanske 8. väl uppe fixade jag lite här och där, sen gick jag på en morgonpromenad. refreshing jag lovar. det blir ännu tidigare imorgon, så hinner det inte bli varmt utan bara sådär soligt och friskt, som det bara kan vara på morgonen. ja det ska jag. hoppas vädret är fint bara. annars blir jag opeppad.

efter turen hur som helst så käkade jag frukost. när jag bara hade en lite bit kvar hem ringde jag robert och bad honom fixa frukosten tills jag kom hem. sagt och gjort. jag fick lyx med ägg och sånt, det gillar vi! bra start på dagen med andra ord. sen drog vi till ligningskontoret och tjatade ännu en gång efter våra skattekort, och denna gången med resultat. ni har vi alltså allt vi behöver från dem. dessutom hämtade vi ut bankdosor från posten idag. så nu har vi som sagt det vi behöver. från både bank och skattekontor. kanon.

sen jobbet ja. det gick segt i början. klockan sniglade förbi som aldrig förr, och jag tror inte jag haft så tråkigt någonsin med att packa småkolli. fast efter en stund fick jag pratsällskap. och det visade sig att vi bor grannar med en tjej vi jobbar med. så det var kul att veta (: dessutom har hon sötaste hunden, den tänker jag hälsa på. reta upp riktigt sådär. ja, massvis. efter lunchrasten gick allt mycket bättre. vi jobbade hårt i två timmar för att få ut så mycket post som möjligt, och när vi var klara så våran teamleader att detta var bästa prestationen på ett år ungefär. så härligt! vi jobbade bäst alltså. gott. belöning fick bli en paus ute i solen som höll på att skymma. sen in och göra sista timmarna. jag fick stå på favoritplatsen så tiden gick jättefort.


ikväll har jag egentligen inte gjort så mycket. lagat mat (eller snarare värmt plättar som farmor i grunden lagat och fryst in till mig, tusen tack!), plockat, sorterat, grejat. och så vidare. så nu ser här bra ut igen. ska bara ha orken att städa ordentligt, det vill säga dammsuga. mitt tråkigaste. ett av dem i allafall. plocka undan och sortera kan vara mitt roligaste ganska ofta, men just dammsuga och damma är så fruktansvärt jättetråkigt. helst skjuter jag upp det in i det sista. helst. men imorgon blir det nog av. det får lov att bli en tidig morgon om vi ska hinna allt. jag ska först och främst promenera. sen frukosta och fixa iordning och det vanliga tjoffet. förhoppningsvis också städa en snabbis. sen ska vi dra till manpower och lämna in våra papper så vi äntligen kan få lite lön och såna mysigheter. det blir fint. och detta blev en lång bok. som vanligt nu på senast. jag måste börja uppdatera oftare så det inte blir så här långa inlägg varje gång. det blev kvällens konstaterande. punkt.

kärlek,
lala


Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

och jag som aldrig har fattat att du itne gillar att damma och dammsuga.. hehe det förklarar ju en hel del :) *skojar*

2008-04-24 @ 16:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback