workin lady

nu ska jag strax iväg och jobba, eller det ska vi båda två. idag blir det 8 timmar, och det ska bli ganska skönt, faktiskt. vet inte ännu iofs, kan bli så att vi ska börja tidigare eller jobba över sen ikväll. men som det ser ut just nu i allafall. de senaste dagarna är det minsta vi har jobbat 10 timmar. i måndags drog vi ett mördarpass på 14 timmar och det kändes i benen, det vill jag lova. men egentligen är det också det enda som det känns på. möjligtvis ryggen också, men annars går dagarna himla snabbt. men jag vet redan nu att jag kommer spy på fish and chips, som är den enda övertidsmaten jag kan beställa. haha. men esch, jag klagar inte. jag gör sällan det. nu ska jag iväg och bli rik som ett troll, som farmor och farfar brukar säga. det blir nog bra, fast än är jag inne i någon form av trans. trött-transen. måste käka lite frukost tror jag bestämt, så kommer jag på benen. om vi slutar tidigare ikväll kanske jag tittar in här en stund, om inte, får ni ha det så gott!


kärlek,

lala


Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

KOm ihåg att jobb är jobb och vila är vila. Man behöver båda för att må bra. Ta hand om er!

puss och kram

Mami

2008-04-02 @ 14:11:38
Postat av: Betty

miss u.

ps. satte en evil idag. whej!

Postat av: Cisco

Gillar nya looken. Snajsigt ^^
Du får ta och lära hur du gjorde färg-splashen. Me like.

Workin lady no doubt. Jobba inte ihjäl dig, säger han som en orolig mor. Men man vill ju träffa en glad och pigg tjej - förhoppningsvis oskadad. Inte en framåtböjd med ryggvärk - möjligen med käpp?

2008-04-04 @ 15:30:16
Postat av: cisco

Gillar nya looken. Snajsig ^^ Du får ta och lära hur du gjorde färg-splash effekten. Me like.

Jobba inte ihjäl dig, säger han som en orolig mor. Men vill ju träffa en glad och pigg kvinna - förhoppningsvis oskadad. Inte en framåtböjd, pillerknaprande och ryggskadad tant - möjligen med käpp?

2008-04-04 @ 15:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback