06.00 (friday im in love)

idag gick jag upp runt klockan 6. eller jag gick nog upp snäppet tidigare ändå, kanske runt 20 i? anledningen att ens resa mig ur sängen var att robert skulle åka till jobbet, och jag då skulle låsa efter honom så jag gott kunde somna om igen och kurera. men väl uppe kände jag att hum, kanske borde ta vara på de timmar jag egentligen inte behöver sova? sagt och gjort. hoppade in i duschen och duschade sådär onödigt länge i jättevarmt vatten. blev lite extra hårinpackning och skrubbning. helskönt faktiskt. sen har jag nu lyxat till det för mitt hår och inte fönat det torrt, så idag ser det faktiskt inte alls så slitet ut som det gjort ett par dagar nu. anledningen till att jag burit knut på huvudet i stort sett hela veckan är alltså för att håret varit för trassligt för annat. en fläta funkar förvisso, men aldrig utsläppt. måste klippa till den här kalufsen snart. hsh.

snart bär det av emot svea, robert kanske får sluta tidigare och då beger vi oss even tidigare än planerat, även därav jag valt att inte gå och lägga mig igen. nu är jag snart klar med mig själv. jag har duschat, sminkat, målat naglar och smått börjat klä på mig. jag har käkat morgongröt och bäddat. nu återstår lite frillfix och sen är det bara packa som gäller. egentligen borde jag diska, men grejen är den att det borde jag gjort innan jag målade naglarna. så sry, disken får stå över helgen. faktiskt. det är ändå inte så mycket, intalar jag mig. sen då? vad har jag kvar mer? jo just ja. denna gång ska vi Verkligen huske på (komma ihåg / minnas? på norska. töntigt att jag börjar tänka vissa ord på norska först) att slänga soporna innan vi drar. blir alltid unken lukt om det glöms bort. så jag har faktiskt sattit en lapp på dörren om viktigheter att göra. såsom stänga fönster och så vidare.

jag har inte köpt någon reskost än faktiskt, men vet inte om jag är så sugen på det. kanske hinner förbi affären och köpa lite jordgubbar eller liknande. det vore smäärr. helt klart.

hum, jag kom på en grej. en av de tråkiga grejerna med att åka hem just den här helgen. anlednignen är att det är ledigt från jobb nu i helgen. alla ska vara lediga, vilket betyder att alla ska hitta på roliga saker. det ska tältas och grillas. dessutom är martina här och hälsar på. henne har jag saknat som fasen ju. så hinner vi inte ens träffas. suck. bittert. men, att åka hem kommer också bli fint. helt klart. så det är inte så jag menar. men mest bara att det är dålig timeing. som vanligt. precis som den dåliga timeingen att spanien är samtidigt som putte i parken. hade varit kul att gå på karlskoga-event när det väl händer något där. huah. men men.

dags att fixa till den där frillan nu va. sen ska jag checka av packlistan och hoppas jag inte glömmer kvar något här.

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: betty

hinner du med en fika när du är i svea?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback