inför

gick upp runt halv 7 idag av ingen egentlig anledning. mest att det var varmt och äckligt och jag inte kunde somna om ordentligt för tanden började göra sig påmind igen. gah. just nu handlar allt jag skriver om klag. men faktiskt har jag haft otur. så är det med det. men men, nu håller jag på att grejsa lite här hemma. har skrivit packlista och att-göra-innan-spanien-lista. där ingår vattna blommor, diska, och så vidare. och nu alldeles strax ska jag försöka mig på att faktiskt genomföra första punkten på listan. nämligen lägga över ny musik på mp3n. nu har jag ju lyssnat klart på ljudboken jag hade. den var jätteinspirerande om jag inte sagt det tidigare. och jag ska göra en jag-är-bra-bok. helt klart. sen. efter spanien drar det projektet igång för min del. yes. men hum. musik till mp3n ja. vi får se hur det slutar. som jag sa är jag mitt inne i någon form av nostalgisk kurva och tror jag tänker stanna till där och plocka upp några gamla goda.

hittills har jag inte hunnit med något alls. varken frukostat eller bäddat sängen. jag landade framför datorn i hopp om att jag faktiskt skulle sätta igång med todolistan direkt. men tyvärr känner jag mig inte så bra som jag borde göra. jag trodde verkligen att jag kunde börja med det direkt. men min självdiciplin när det gäller datorn är halvtaskig för att vara korrekt. men ska försöka klara mig ifrån nu i två veckors tid. det kommer bli jobbigt och skönt på samma gång. jag klarar det med lätthet. men samtidigt skulle det vara kul att få uppdatera bloggen lite då och då så ni ser vad jag pysslar med, och så jag kommer ihåg allt jag gjort ordentligt genom en update nångång då och då. fast egetnligen kanske mitt minne blir sämre av att jag alltid förlitar mig på mina lappar jag skrivit och blogginlägg som sparats. hjärnan blir slö av att inte få komma ihåg saker själv. något att fundera på. så, under min ledighet nu kanske jag alltså ska träna hjärnan på att minnas allt kul jag gjort och fint jag sett? helt klart en utmaning.

nu ska jag hoppa in i duschen eller kanske färga ögonbrynen en stund innan jag drar igång med packningen. skypa gärna ni som vill säga bye innan jag drar. har det igång så såvida jag inte är utomhus och grejsar eller står i duschen ska jag allt höra om det ringer.

kärlek,
lala

Kommentarer
Postat av: Anna

Vill ju så gärna skypa med dig men sitter fast på jobbet ju! Jag får punkta upp allt vi skulle prata om i stället for now. :) 1) Vad är det för bok du läser? 2) När åker ni exakt? 3) Vet hur det är med den där rädslan, ångesten, oron. Fråga dig själv vad du kan göra för att förhindra tex en flygolycka. Jo, du kan strunta i att flyga. Kommer du göra det? Nej (antar jag). Då är det "bara" att försöka lita på livet, hänga med, be om lite övervakning och njuta. Inte så enkelt, men du pratar med mästaren av oro här och tro mig, det fungerar faktiskt! 4) Stackare som har så ont överallt och inte mår bra. Du skulle behöva en dos Karlsson-kaos tror jag minsann! :) Vi längtar efter dig! 5) Jag älskar Evelina Elgh så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket! Hörs, puss!

Postat av: Mamma Anna

Jag har skrivit i min "Jag är bra bok" sedan 1 maj. Det är jättebra.

2008-07-26 @ 02:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback