kortlångalördagen

idag har jag bara tagit det lugnt. vaknade av mig själv runt 8 (inställd på 6-dygnsrytmen sedan veckans arbete, så det är egentligen rena sovmorgonen, imorgon kommer jag sova desto längre då klockan är 3 nu. hum.) efter det käkade jag en banan och drack lite te samtidigt som jag morgondatade. bra start kände jag. väntade på att lillasyster skulle vakna till liv för att sen tvinga med henne till stan. jag var på jakt efter hängslen. jag vet inte vad det är med just hängslen. men det är helläckert. och efter att jag fått reda på att det möjligtvis finns på hm tänkte jag ge det ett försök. vi tog en promenad till stan (yey! veckans andra! bara imorgon kvar, den sätter jag och bubba. i can feel it!) och väl på hm fann jag precis det jag hade letat efter. svarta hängslen. enkla, smala band som var helt okej och bra pris. de fick det bli. dessutom letade jag efter ett paraply, det har jag saknat i norge. helt klart. så det fick bli ett turkos och vitrandigt ett. sådär sommarsött. hah, jag trodde aldrig att jag skulle falla för sött, men here i am. och faktiskt är det ganska trivsamt. mja. dessutom fick jag med mig ännu en present till lillan. det fick bli rea-peka-ut-själv-på-hm-pryl. 15 kronor och hon blev glad. helt perfekt. sen även ett nagellack som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle se mig själv i. underbart. kommer bilder.. sist men inte minst köpte jag lördagsgodis.

när vi sen fått skjuts av pappa hem igen gjorde jag mig lite fin inför kommande timmar. cecilia skulle ju ha kalas idag, och det väntades gäster runt 3. då var klockan bara strax över 1 så jag åkte ner till pappa för att hälsa på katten. han behövde jag helt klart träffa. min fina lortkatt. han saknar jag jämt. även när jag bodde hemma och inte sett honom på några timmar saknade jag honom. dragningskraft hos den karln. finaste lille lille. jag hittade honom och han var jättegosig. men som vanligt slutade det med rivmärken på händerna. vi kan inte låta bli att busa med varandra också. då får man tåla lite stryk tillbaks. så är det.

hum. efteråt blev det fika och så vidare då alla samlats i rosevalley på kalas. jag blev sentimental när jag tänkte att "det här är sista gången vi är i det här huset och firar kalas" "det här är sista gången vi sitter i trädgården" "det här är sista gången jag sover i min säng" "det här är sista gången jag bor här med min mamma" "detta är sista gången jag bor ihop med min mamma utan att vara gäst". jag kommer gråta floder imorgon. säga hejdå till huset såhär känns skitjobbigt. okej, jag har inte bott här sedan jag var lite eller så. men i allafall sedan jag var 16 tror jag. det räcker för att jag ska vara förälskad i rosendal. så är det bara. så imorgon ska jag gå rundan och säga hejdå till allt. ta en sista titt. och lite foton. dessutom säga ordentlgit hejdå till min mamma som jag inte kommer att träffa på säkert 2 månader nu. så länge har vi aldrig varit borta från varandra. det kommer att bli jobbigt. pappa träffar jag ju igen om två veckor, när jag svänger förbi kga på vägen till arlanda och spanien. men varken mamma eller lillan är hemma då. så det kommer dröja länge innan jag ser dem båda nu. usch. skitjobbigt faktiskt. nu när jag tänker efter ordentligt. suck. näsdukar AB kommer att bli rikare imorgon.

hur som helst. dagens berättelse var det ja. efter kalasande och sådär hängde jag mest. någon timme vid datorn fick bli lagom. sen ringde cassandra och ville ha hangout. så dit åkte jag och spenderade resten av kvällen och som sen (ssom vanligt när vi ses) blev natt. åkte därifrån runt halv 3. och jag är dödstrött nu. jag kommer sova ritigt gott. jag är säker på det. det var i allafall en helvärd dag. och det kändes som att det inte var mycket att göra, men jag hann ändå en heldel nu när jag kikar på vad jag faktiskt har skrivit. en hel bok, som vanligt. förresten, det var skitkul att träffa cassandra nu. ritkigt längesen och vi skrattade mycket. samtidigt som vi pratade en heldel allvar också. en bra balans och blandning den här kvällen. och många gamla dåliga och härliga minnen uppdagades. jag älskar sånt. mer sånt!

nu funderar jag på att sova. men jag kommer säkert fundera en stund till innan jag skrider till verk med hela processen. hur som helst är förarbetet i allafall gjort. jag har tvättat bort smink och borstat huggisarna. så nu är det egentligen bara tt släcka lampan. men än är jag inte såpass trött. kanske lägger jag in lite bilder på datorn från dagen? mitt nya objektiv är ju kickass (även om jag inte lärt mig det ordentligt än, men det kommer) så jag vill visa hur skarpa och fina bilderna blir (: kanske idag, kanske imorgon. vi får se på orken efter detta inlägg. jag är ju så bra på att dra ut på slutklämmen. och faktum är att idag har jag ingen slutkläm riktigt. så jag avslutar som vanligt, som jag slutar bäst. jag önskar er;

kärlek!
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Älskar dig!

kram

2008-07-13 @ 20:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback