lyckostunder

idag har jag några saker att ta upp. eller berätta. eller whatever. lite händelser som gjort mig glad - igår och idag. vi kan börja med gårdagen. eftersom jag spenderat i stort sett hela natten ensam vaken tittandes på oc-avsnitt efter oc-avsnitt vaknade jag runt halv 12 av ett sms. det stod något i stil med; ska du med och bada. kul tänkte jag, något att göra med härligt folk. sen var jag ju uppenbarligen fortfarande seg efter min halvlånga sömn så jag var inte ready to go förrän framåt 3 eller så. så då hörde jag åter av mig och fick veta att badet var inställt. men att jag gärna kunde komma ner till parken och hänga. himla mysigt, så jag gick ner. väl där planerades en fika på etage. bästa (och säkert dyraste och så vidare) caféet i sandefjord. där blev jag sittandes med underbara tjejor från jobbet och pratade om allt från reseupplevelser (inga egna då givetvis, det kommer senare i livet) till tro och brottslingar. härligt med bra människor. det har jag saknat. men nu tror jag att jag hittat några. det känns himla bra. så det var nummer ett alltså.

dagen idag har sett ut som sådan. jag vaknade och gick upp. tänkte gå ut och kolla posten och möter en lite lurvig ruffs som kommer snubblandes emot mig. det är våra grannar och hyresvärdar som skaffat en liten hund. yoyo heter den. så härligt. den snubblar hela tiden och är grymt mysig. blev lovad att fota någon dag. ska bli kul. så det var grej nummer två alltså. väl på jobbet fick vi veta att det inte var specieltl mycket att göra idag. så robert och jag bestämde oss för att det passar perfekt att ha en halvdag. så vi jobbade fyra timmar, sen åkte vi ner på stan och köpte glass och jag hittade även lite trevlig shopping. en klänning, en bikiniöverdel, en hel bikini (den var skitläcker, jag lovar), ett halsband och hårfärg. dessutom lite solskyddsfaktor. då vädret numera kräver det. sen for vi hem, grillade, jag sov en stund. och nu har vi precis kommit hem från klipporna som ajg haft bilder på tidigare. där vi de tyska bunkrarna. var där någon timme. himla mysigt och vackert.

så vad är jag uppe i nu? 4-5 saker hittills som gjort mig glad? och ändå har jag sparat det bästa till sist. tusen tack till underbara föräldrar som ställer upp i vått och torrt. cecilia och jag har coldplaybiljetter till september! så nu börjar nedräkningen ordentligt. jag bara längtar. ska bli best time ever. dessutom ska både robert, hans bror tommie, andreas, denis, oliver och säkert några fler sköna människor dit as well. det kan ju inte bli mer än bra!

KÄRLEK,
lala


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ha! Found ya! Jag visste inte att du hade en blogg! Bast att uppdatera ofta nu nar jag ocksa laser :)



Jag har lankat dej pa min, hope it's ok.



Annars da? allt bra?



Krams



/K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback