strålande

idag gick jag upp vid den imponerande tiden halv 7. anledningen till detta var givetvis att jag skulle jobba. trodde jag skulle jobba 8-16 idag. vilket hade varit extremt påfrestande då det var ca 40 grader (okej, överdrift som vanligt, men i allafall ganska) varmt. istället jobbade jag till 12. därefter åkte jag hem för lite freshen up och sen ner till byn för att försöka hitta studentpresenter. jag och sista minuten hänger ihop ganska väl. förrutom på jul. då är jag fanatiskt och fantastiskt duktig på att vara i tid. och att alltid överdriva med hundratusen (överdrift?) klappar. mest för att jag alltid har så bedårande paketpapper att använda upp. hur som helst. efter en kort vandring genom byns alla möjliga butiker insåg jag att jag inte skulle finna några studentpresenter i sandefjord. åtminstone inte denna vackra dag. istället åkte robert och jag och handlade lite. sen blev vi bortbjudna till stranden av några pals från jobbet. det var himla härligt. vi satt på klipporna i ett par timmar och glassade. inte mer än rätt då vi tidigare under dagen slitit i iallafall 4 timmar på en egentligen ledig dag. så, efter all denna härliga utomhusvistelse (oj va mycket ord jag använder idag som jag inte brukar känner jag. utomhusvistelse, bedårande, påfrestande? vad händer? vava?) åkte jag och robert åter till affären. denna gång för att köpa oss en grill och sånt som hör till. nämligen halloumi och majskolvar. så nu har vi precis käkat grillat. kungakocken lagade middag ikväll. så jag har mest latat och pratat med mamma. men ätit har jag gjort. riktigt gott var det också. fast tror jag har bränt upp min mun i solen. saltet på majskolven avslöjade det. sved som bara den.

förresten, när jag pratade med mamma förut blev jag jätteglad. hon hade hälsningar från två av mina favoriter (okej, nu låter det som att jag bara hade två. men faktiskt var ju alla mina favoriter lika mycket) på skolan hemma i karlskoga. jag blev himla glad. skulle så gärna vilja hinna till alla barnens skolavslutning och träffa dom och säga trevlig sommar och allt sånt. får se om ajg gör det. undra vilken dag de slutar? hum. det måste jag kolla upp. skulle vara supermysigt i allafall. alla mina söta fröknar. haha jag tänker på skolan så himla ofta faktiskt. och pratar om det en massa på jobbet. en gång hände såhär, och en gång såhär. och där jag jobbade förut var alla fröknar och ungar helt knasiga och härliga. och så vidare. tror dom redan börjar tröttna på det på jobbet. får nog in en kommentar om mitt gamla jobb lite allt för ofta. men mja. det kanske är fröken jag ska bli när jag blir stor på riktigt? hur som helst ska jag inte bli lagerarbetare. jag är inte otacksam eller så, detta är kul. men skulle aldrig kunna tänka mig att ha ett jobb där jag inte får påverka mer än vilken bonus vi kommer få denna månad. jag måste ha ett annat. där jag kan påverka och göra gott. fröken kanske är passande. fast jag gillar nog mest fritids. när man får sitta och rita lite med någon, ha tjejsnack med dom äldsta tjejerna, bygga lego eller bråkas. helt underbart. och då givetvis samtidigt försöka göra dagen bra för någon. en lagom utmaning som ger så otroligt mycket. åh, jag blir så glad och energifull av bara tanken. fritidsfröken. varför inte?

nu ska jag nog se ett till avsnitt av oc. igår tror jag vi såg 4. jag tjatade mig till de sista 2. egentligen blev det för sent, men det gjorde inget. det är ju så bra. hah. sen ska vi förmodligen gå ner till bryggan och umgås med de vi badade ihop med förut. tror det kan bli himla mysigt. jag vill helst ha tjejskor. men dom gör för ont att gå så långt i. tyvärr. måste gå in bättre. meen dom är snygga hur som helst. ni ska få se. har ju som sagt varit väldigt dålig på att lägga in bilder. inte ens lagt in 17maj bilderna än. skamligt haha. men det kommer. sen fler på jennifer och ester. sen de från senast jag var hemma i svea på 140årskalaset. det kommer det kommer. be patience.

kärlek,
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback