weekend

underbar helg. jag har haft så roligt varenda dag. bara träffat vänner och haft det gott. jag har snöat in på rosa förresten. spenderade nästan hela lördagen ihop med martina på stan. jag införskaffade den lovely väskan jag la upp bild på tidigare, sen ett par knallrosa skor och en korall/rosa topp. jag älskar den färgen just nu haha. dessutom när man börjar få lite färg sen i sommar kommer den vara kickass-snygg.

fredagen spenderades med johanna och några av hennes vänner. och lördagen ihop med mina sandefjordsgirls och sofie. helmysigt trots att vi inte gjorde så mycket. spelade lite kort och drack vin. härligt.

idag har vädret varit fint. det var spått fint igår också men vädergudarna hörde tydligen inte mina böner om att solen skulle stråla på min lediga lördag. men det gjorde inte så mycket. det var fint idag, så jag och martina satt på en filt i olaf ryes parken i ett par timmar. fick lite sällskap av andreas en stund också. så det var helmysigt. resten av dagen har jag bara sett på film. två jag inte sett tidigare. det är ganska ovanligt för mig. vet inte, men är för bekväm av mig ibland för att orka vara helkoncentrerad på en ny film. så har haft ett par i hyllan rätt länge som jag aldrig sett. men idag var tydligen rätt dag. först såg jag ninth gate med johnny depp. den var skum, inte speciellt bra. men nu har jag i allafall sett den. sen såg jag into the wild - finally! den var lite jobbig att se, lite sorglig. fast ändå inte så mycket som jag förväntat mig. men det var helt klart en härlig film. och nu avslutar jag med jane austen book club. den är ju verkligen fantastiskt mysig.

sen sova, upp tidigt imorgon, workiwork. och sen kommer dear ääändi hit. så himla bra.

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Åh den filmen är en av mina favvos också.. me like!!!!!

2009-04-20 @ 11:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback