here it goes

okej. nu är det inte alls bra. igår var kanske världens sämsta dag av några olika anledningar. även om en är hela huvudgrejen. nu vet jag inte vad jag ska göra. helvete. kan det inte bara vara lätt en endaste gång? skulle vara så skönt. härligt. uppfriskande, nytt om inte annat? suck. jag är ledsen idag. och jag måste ändå jobba. förvisso kanske jobb kan få mig att tänka på annat. sluta vara klyschig nu. det fungerar inte. och sluta upp med att vara du. det suger också, tydligen. hur fan ska jag vara om jag inte ska vara mig då? jag är så trött på att vara en dålig person som alla törttnar på och inte vill vara med och ha i sitt liv. varför gör jag såna grova fel hela tiden? varför finns det ingen av alla människor på jorden som tycker att jag är okej? suck. riktigt dålig dag. det blir bättre senare. eller imorgon. ska till jobbet och få lite ny energi snart hoppas jag. även om jag allra helst hade grävt ner mig någonstans ett par dagar nu istället.

Kommentarer
Postat av: cäjz

för mig är du alltid bäst! <3

Postat av: Mamma Anna

Älskade Evelina, du är inte alls en dålig person. Du är en bra person. Du är älskad för den du är av mig och av resten av din familj. Du är den du är och du är värdefull för att du är just den du är. Om någon annan inte tycker det så ligger inte det hos dig. Det ligger hos den personen. Kom alltid håg det. Det är den som stör sig på andra som har problemet. Du är inte ett problem. Du är en jättefin trevlig tjej som vet vad du vill och du är älskad precis för den du är. Alltid!

Kram Mamma

2009-02-06 @ 15:31:33
Postat av: Mathilda

:( Det låter hemskt. Du är ju bra. Jag blir förvånad.

Du vet att du kan ringa om du behöver prata av dig. Men det blir kanske dyrt från norge iofs. Jag håller på dig kusinvitamin. :) Kram!

2009-02-06 @ 22:34:39
Postat av: lovisa

i want you baby! forreal. <3 & åp

2009-02-08 @ 21:50:30
Postat av: Jessica

"varför finns det ingen av alla människor på jorden som tycker att jag är okej?"



Där var du väldigt hård mot dig själv, dock ser jag ju att du var upprörd när du skrev, men endå, sluta vara så hård mot dig själv!! Jag har ingen aning om vad det handlar om, men du vet att du är mer än okej, och du ska absolut inte sluta vara dig själv.

2009-02-08 @ 22:24:40
URL: http://jessicalovgren.blogg.se/
Postat av: emma

ewe, jag tycker att du är världens bästa! hoppas att du mår bättre idag... :) KRAM!

2009-02-09 @ 07:26:21
URL: http://emmamatildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback