your blogg is fabolous

ems gav mig en typ av utmärkelse, "your blogg is fabolous" kallas den och mja, tack så mycket :) utmärkelsen innebär att när man fått den ska man skriva 5 saker man inte kan leva utan. och sen passa den vidare till 5 andra bloggar som är fabolous.

så jag startar väl upp med de 5 jag inte kan leva utan och fortsätter sedan med min vidare pasning. och eftersom jag är sämst på att fatta mig kort kommer mina 5 säkert innehålla mer än 5 om man läser mellan raderna. men i allafall.

- hörsel (då musik är bland det bästa jag vet, liksom många vardagliga ljud som det helt enkelt skulle vara jobbigt att vara utan. till och med störiga ljud skulle saknas vid sin frånvaro)
- syn (för hur skulle jag kunna missa alla vackra vyer, alla fina människor, alla foton och film som jag hela tiden omges utav?)
- doft (då doften sägs vara den starkaste minneskopplaren av alla våra sinnen. och minnen älskar jag. det är både ljuvt och bittert, mest ljuvt, då jag helst skippar att tänka på dåliga minnen faktiskt)
- smak ( jag älskar mat! jag älskar nästan all mat, och då räcker inte synen utav den, eller lukten den avger, jag behöver känna smak av den för att den ska vara i sitt esse, så yes, som den matälskare jag är skulle jag inte klara mig utan smak).
- känsel (det bästa i livet är människor, jag älskar att ha människor runt mig som jag älskar, tycker om, gillar, är kär i, är vän med, är familj till. därför är känsel min 5e som jag inte kan vara utan då jag vill visa för alla dessa människor hur mycket jag tycker om dem och då jag är en person som oftast visar det via beröring skulle jag inte klara mig utan just det sinnet.)

sådärja. där var min lista, och jag vill passa vidare till 5 favoritbloggar (hoppas dom läser min så de får vidarepassen nurå)
- matilda (http://matuldan.blogg.se/)
- amanda (http://modighh.blogg.se/)
- anna (http://anna.kxa.se/)
- mathilda (http://dagarkommer.blogspot.com/)
- cassandra (http://skatanic.blogg.se/)
sådär flickor, tjejor, damer, kvinnor och allt vad ni är och känner er som. the torch is yours.

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Det där var riktigt vackra och kloka ord från en riktigt vacker och klok dotter. Älskar dig.

Kram Mami

2009-02-02 @ 00:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback