dagens

okej, nu kommer dagens i form av ett ilandsproblem. så alltså dagens ilandsproblem. jag har ett för mig ganska lätt men samtidigt krångligt problem. jag älskar mitt jobb! hah! att det är det största bekymret jag har just nu är ju bara skrattretande. själva problemet är att jag är kluven. jag vet inte vilken avdelning jag tycker bäst om och därför är jag kluven. jag vill vara på alla samtidigt! jämt! varje dag! hela den här veckan har jag varit på barn. och i just love it. bra kombination då jag både älskar barn och mitt jobb. babyavdelningen är att dö för. allt är pyttesmått och jag bara går och myser och längtar tills alla jag känner (och jag själv) får barn någon gång så man får möjligheten att shoppa babykläder! gah. dessutom är det bra stämning. mammor och pappor är så mysiga. mammorna mer rätt fram, vet vad de ska ha och så vidare, och papporna lite mer förvirrade på om de ska ha den eller den balettkjolen. yum. så alltså kära vänner. jag vet att ni är avundsjuka. kanske inte just på mitt jobb, men att jag älskar mitt, för det är ju verkligen inte alla som har turen att göra det. och jag är evigt tacksam att jag är en av de få i mängden.

ikväll blir lugn. tror jag ska steka mig lite pannkakor i min ensamhet. johanna är ute och svirar (eller nej, egentligen sällskap medan grabbarna på SF spelar tvspel, men ändå.) antingen går jag ner och är social, eller så njuter jag av tystnaden då jag trots allt jobbat lång dag idag. hah. även det skrattretande. för mig är 7 timmar en lång arbetsdag. jaja. ska sluta upp med att kasta det i ansiktet på vissa, för det är verkligen inte menat på det viset. jag är bara lycklig, nöjd, glad. och idag har vädret varit halvbra. men det gör verkligen ingenting! lovely lovely life.

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

åh vad kul nu går det att kommentera igen. Det har varit Error på det ett tag.

Jag tycker det är roligt att du trivs på jobbet. precis som du säger så är det faktiskt viktigt. Jag har haft ett enda tråkigt jobb i hela mitt liv och det var som hemsamarit när jag pluggade. Det var inte riktigt min grej helt enkelt. Men visst är det härligt när man går till jobbet med glädje.

Jag längtar till Påsk så du kommer hit!

kram Mamma

2009-03-26 @ 08:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback