ingående beskrivning

igår då jag var på bestämdes det med min kära kollega och vän line att vi skulle ta en lönepils efter jobbet. vi började med att gå till en spaghettiria och käka just spaghetti (otroligt gott, även om jag har så problem med djur i mat. eller alltså, jag kan äta räkor, men inet oskalade för då ser jag att det är djur och så vidare).

sen var planen att gå till dr. jekylls på natsjonalteathret och dricka öl. det är ett sypermysigt ställe maja visade mig en gång här i vintras. en typisk pub, med biljardbord på nedervåningen. och på markplan har de bokhyllor i hela stället som inredning. och för att hitta till toaletten måste man gå genom en lönndörr som också är en bokhylla. himla festligt tycker jag. hur som haver, när vi kom dit var det ju smockfullt. så vi gick lite snabbt som vi entrat.

efter det följde några liknande incedenter på ett antar barer/pubar. alla var ju tydligen lediga idag och ville också dricka öl mitt i veckan. så. vi vandrade vidare, längre och längre hemifrån hamnade jag. och då jag nu är duktig och inte köpt nytt trikk-kort vandrar jag var än jag ska. slutligen hamnade vi på nedre bogstadveien där vi trillade in på horgans. aldrig varit där tidigare, men kan väl jämföras med alla sportsbarer med irländska gubbnamn. afterskimusiken hade sin formtopp och vi hörde allt från cyndi och carola till kids i america. och vi skrålade med, som man ju gör. med passande och diskreta moves som man endast kan göra då man sitter. maja och öysten trillade in en stund och sa hej, även vänner till line. och överlag var kvällen bara dödsdigg. så tack line min fine!

då jag precis skulle vandra mig hemåt insåg jag att jag inte alls skulle ha ork till det, och att klockan var waaay past bedtime. så jag ringde mina skönheter ovanför pasta basta och tyckte att jag skulle sällskapa dom hem (då gångavståndet istället skulle bli knappt 5 minuter till skillnad från mina annars 35 minuter) och för att dom är himla fint sällskap också, självaste klart. så sagt och gjort. jag fick sova över med majorstuen damerna.

hela dagen idag har jag bara tagit det lugnt. hängt med tjejorna, sett på film och tv om vartannat. ätit god mat och slöat. jag tog mig hemåt runt 8 och efter det har jag bara myst med sanna och robin (som idag åkte hit och överraskade sanna! han plockar pluspoäng) sen johanna och ida en stund. och nu ska jag sova. är tröttare än döden, men imorgon börjar jag sent så det är ju som handen i handsken. och det bästa av allt är, att jag tror det är söndag idag. men jag har ju faktiskt bara två dagar jobb tills ledighet igen, och då jag bor i det fantastiska grannlandet har vi ledigt måndag och ska fira el natsjonale dag. lycka. jag har en fin klänning och bara längtar efter att använda den. hoppas på vackert väder och besök. åk hit. man missar inte en sån bra dag som 17 mai.

oj. superlång update blev detta. men då vet alla intresserade ingående hur mina senaste två dygn sett ut. yesbox.

kärlek
lala

Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

fina dygn det där!

kram mami

2010-05-14 @ 15:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback