19.12

livet börjar återgå till det vanliga. jobbet rullar på och jag trivs. man tar alltid extra många tunga andetag när trikken kör förbi domkyrkan, men annars känns dagarna som vanligt. man småpratar lite om allt. man läser tidningar oftare än tidigare, stämningen i byn är lugn, men börjar bli vanlig. jag vet inte vad jag tycker om det riktigt, men förr eller senare måste man ju - speciellt när jag inte själv egentligen är inblandad i egen personlig sorg - börja med vardagen igen. så jag gör det.

idag lunchade jag med bästingvild och vi pratade om hennes semester. vi pratade killproblem och vi pratade jobbet. vi ska dricka öl imorgon och vara glada. det känns skönt. jobbet är så himla mysigt just nu. jag gillar mina arbetskamrater, själva lokalerna och hela HOME-grejen. tror att jag mer och mer blir en HOME-jente tillslut. jag trodde aldrig det. men jag är nog det. jag saknar knappt att arbeta med kläder alls. eller vadfasen, jag gör inte det alls. vi är ett fantastiskt gäng på Home-avdelningen och även LOVES-gänget på våran våning är skitbra! härligt är livet. egentligen. trots skit i världen och tragedier.

idag har jag bara gjort sånt jag tänk göra men skjutit upp, eller sånt som är tråkgöra. jag har avbokat min tandläkartid ordentligt, jag har tvättat, jag har diskat, jag har grejsat, jag har börjat redigera mina semesterbilder från min sverige-tour, jag har sett två kultfilmer (scarface & pulp fiction). mer på agendan är att jag ska träffa nicke. om vi ska till anna och spela spel eller om jag ska laga tacos är ännu obestämt. men träffas är planen. ulla ligger och svettas under soffan och jag ser inte henne så mycket om dagarna. det är varmt. och jag köpte en fläkt i fredags. den är trasig nu. kult. reklamation imorgon. men skit ändå. förvisso är det just nu ett av mina största problem, så jag ska inte klaga.

på torsdageftermiddag kommer pappa hit på besök! det ska bli dödsbra. jag längtar. vet inte vad vi ska hitta på, men något blir det nog. kanske käka käk och dricka öl på bryggan. eller någonstans där maten smakar awesome. hur som haver ska jag fortsätta redigera bilder nu. och lägga upp här, är planen. sen kommer nicke hit, woop!

kärlek
lala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback