böbelibö

den här veckan har varit tårar och tandagnisslan i stort sett. om jag överdriver lite. för nu när jag väl tagit en visdomstand har de andra tre börjat göra sig påminda. så onsdagen spenderades med doktor hege som sa att "nej nej jag kan omöjligt dra ut en tand nu för du är alldeles för svullen i käften" jag kan gapa en cm ungefär. mycket trevligt. så antibiotika för mig en vecka framöver. dessutom ska en tand ryka på måndag. en som egentligen inte var den vi skulle rycka från början. suck. jag är trött på arga tänder. så två dagar hemma på soffan halvt sovandes, halvt filmtittandes med massvis av smärtstillande är det som utgjort min vecka. idag jobbade jag ett par timmar och det var så skönt att sysselsätta mig med något så jag slapp tänka på tandhelvetet. annars fick jag göra om herreavd. i måndags och tisdags. det var riktigt kul att få använda den kreativa sidan jag har lite igen. det var längesedan sist. och även idag har jag bara gjort en massa kul på jobbet. nya varor som skulle ha sin plats och så vidare. den här veckan har mest gått i jobbets tecken. och tandens. annars har det varit väldigt lugnt på andra fronter. socialiserat ytters lite. ingen ulla-update har jag heller. hon hänger och har det gott, typ.

nästa vecka har jag däremot en happening som heter duga. på tisdagmorgon far jag nämligen till göteborg för att tillsammans med anna avnjuta coldplay och lite andra sköningar på where the action is. jag fick det av henne i födelesdagspresent. åh fina bästa anna.

nu ska jag försöka ta tag i såna där tristgrejer hemma som måste göras. tvättadiskastäda-grejer. för imorgon tänker vi på markveien bjuda på midsommarmat. i norge får man nämligen fuska lite och anpassa dag efter när det passar flest personer. så midsommar firas alltså imorgon lördag. jag ska laga köttbullar och sill tills jag spyr är tanken. förhoppningsvis ska jag till anna så hon får färga mitt hår också. vi får väl se vad som hinns.

okej, det är ungefär det jag orkar skriva idag. vettigheten tog slut för längesedan. eller vänta, på markveienfronten - vi har nya kuddar till soffan plus nya gardiner = awesome.

kärlek
lala


Kommentarer
Postat av: Mamma Anna

Då får jag passa på att önska er en trevlig midsommarfest!

kram Mamma

2011-06-25 @ 10:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback